Hva spiller du for tiden?

Agradula

Ridder Jonatann
Medlem av ledelsen
Mens jeg og Maraj fortsatt durer rundt alene på Minecraft-serveren.
Ting vi har laget hittil.

Inngangen til Skogsoppdvergfolkets rike.
Skogsoppdvergkongens Hall.
Himmelspiralen (enchantrom)
Lageret™
Gang til White City
Det Hemmelige Rommet™
Beacon i enden av lageret.
Togstasjon til White City.
Togstasjon til grei spawner.
Togstasjon til Himmelspawneren.
Den andre verdenens velkomsthall, men har vært forlatt så lenge at planter vokser overalt der. holder på å gro igjen, si.
Luftesluser til hallen.
Nødutgang i tilfelle monstere skulle ta over Skogsoppdvergfolkets rike.
Undergrunnshage med dekorasjoner
Det kubistiske rom.
Rom for kuer og kyllinger på overflaten.
Dødens Hall (skeletonspawner)

vi mekker det meste under bakken så det er egentlig ikke så lett å se hvor mye vi har gjort på kartet, men det er massivt.

Ting vi holder på med.
Den uendelige hallen.
Gravkammer.

Og snart skal vi sprenge høl i bakken fra overflaten og ned til bunn ved hjelp av en del stacks med tnt (7 såvidt jeg vet)
De skal sprenges ved hjelp av en lunte (redstone circuit) så de sprenger samtidig og på den måten får vi forhåpentligvis et stort og fint krater. :)

Screenshots skal komme etterhvert. Det bare er så stort nå at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne.
 
Jøsses. Nå tror jeg det er rundt 10 år siden jeg sist var aktiv her (som Raptorus). Selv om jeg ikke var blant de mest aktive synes jeg det er koselig å se at kjernen er den samme.

Jeg var tregis med å skaffe PS4, og spiller derfor litt backlog før jeg setter i gang med nyere spill.

GTA V (PS4)
Fordi jeg ikke hadde tøff bil, helikopter eller fler never dollars da jeg spilte på PS3. Liker heists godt, men nå som venner som regel har barn og interesser som gjør at de fyller barnefrie timer med andre ting enn spilling, er det ikke så lett å få samlet fullt lag. Liker å kunne skravle litt mens jeg spiller, så det er sjelden jeg spiller med tilfeldige. Uansett er det like gøy nå som da jeg la opp på PS3, også ser det deilig deilig ut. Jada, ikke så deilig som på datomaskin, men likevel deilig.

Grim Fandango Remastered (PC)
Startet akkurat på Grim Fandango. Som ett av de få pekeklikkespillene fra LucasArts jeg ikke fikk spilt da det kom ut, er det på tide å komme seg igjennom. Stilen er kjempekos, og jeg ser frem til å endelig få kommet meg igjennom dette etterslepet.

Jeg har også lurt lenge på å sjekke ut Dark Souls 2 eller Bloodborne, men har vært litt i tvil pga. vanskelighetsgraden. Jeg er ikke helt våt bak ørene hva spill angår, men er heller ikke proshit, og lurer på om det blir mer blodåre i panna og kjefting fra gutterommet, enn gode spillstunder. Samboersken er allerede bekymret fordi jeg har lengre belærende samtaler med trær og busker i GTA. Har lest litt meninger og erfaringer i denne tråden, og det ser ut til å være en god blanding av kjempegøy og drittsekk. Forstår jeg det riktig om jeg tror at DS2 er litt snillere, og greiest å begynne med?
 
Velkommen tilbake!

Jeg testa Grim Fandango Remastered (har aldri spilt originalen) her om dagen og.... jeg likte det ikke noe særlig. Ikke at det er dårlig, det bare er ikke noe for meg. Hjelper sikkert ikke at jeg mangler nostalgifaktoren mange har. Det gjør meg kanskje til et forferdelig menneske, men pekeogklikkere er ikke noe for meg.
 
Mange takk!

Jeg skjønner hva du mener, det var også deler av grunnen til at jeg ikke spilte det da det først kom ut. Det føltes ikke helt som de andre spillene fra LucasArts fra samme periode. Om du i utgangspunktet ikke er fan av den typen spill er det nok ikke helt riktig tekopp. Selv liker jeg godt den typen spill, deilig når jeg vil slappeavspille.
 

Nabbe

Har fin hatt.
Tro det eller ei, men jeg spilte litt Trials nå. Og tro det eller ei, men jeg beastet* den dritten.


For å utdype litt, så klatret jeg opp til 124. plass på leaderboardet, og for å gjøre ting enda litt bedre så slo jeg tida til en av leveldesignerene i prosessen. Flere steder jeg sånn sett mistet noen sekunder, så det er stort rom for forbedring. Spesielt på slutten hvor jeg som vanlig ble dritnervøs for å fucke opp. Tenker jeg gir det noen forsøk til mens jeg spiller Civ nå.

Annet enn Trials har jeg spilt Driveclub. Hei, dere... Driveclub er ganske okay. Nå vet jeg ikke helt hvor mye de har fikset siden de slapp det, men sånn som det er nå så er det absolutt verdt de par hundre det koster på PSN. Kjøringa er i grenseland mellom sim og arcade, og tar litt tid å venne seg til, men når det sitter så sitter det. Det ser i tillegg jæææævlig bra ut, da spesielt når væreffektene får gå berserk. Å kjøre løp på natta i pissregn er ... noe. Setter pris på at det ikke finnes noen teit rewind-mekanikk og at det rett og slett ikke finnes noen driving line. Man må faktisk lære seg banene. Woaaaaah.
Jeg har i alle fall hatt det ganske gøy med det i de timene jeg har spilt.

*med beastet mener jeg at jeg spilte litt bedre enn vanlig.
 

Novastrum

Feminist-elitist
Order of Ecclesia er herlig. Foretrekker nok Dawn of Sorrow fordi det har et mer tradisjonelt slott og våpen, men både Portrait of Ruin og OoE er knallspill, og spillbarheten er utviklet til nye nivåer.

Savner nytt 2D-castlevania - hadde nesten vært fornøyd med et mashup-spill med gamle sprites a lá Metal Slug X.

Og ja, OoE er nok det vanskeligste av DS-spillene - og mye kommer av at det ikke er helt intuitivt hva man skal gjøre for å komme videre, og ofte veldig store avstander mellom områder. Men les en guide når du har vært stuck lenge nok så får du nok en god opplevelse.
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
Novastrum skrev:
Savner nytt 2D-castlevania - hadde nesten vært fornøyd med et mashup-spill med gamle sprites a lá Metal Slug X.
Harmony of Despair er vel akkurat dette.

Hadde ikke spilt noe på over uker, men starta på Dishonored igår. Det er PS+ sitt spill på PS3 for april. Herregud, designen i dette spillet. Dette er hvorfor Valve ikke lager Half-Life 3, fordi de mista konseptdesigneren Viktor Antonov.

Liker magiene, hjertet som hjelper deg å finne runer og kampsystemet. Kampene er såpass gøy at jeg ikke går for stealth i noe stor grad. Alt skal dø!
 

Trench_Rat

Sommerbildene våre
50 timer inn i Dragon Age 3 :penga: stort sett kun gjort unna side quest i de diverse områdene akkurat åpnet opp Skyhold :penga: glad jeg ikke betaler en måndlig avgift for å spille dette
 
Magicka 2 på Ps4. Jess! 5 dager sneak peek, og så kommer releasen senere. Skal teste det med share play senere tenker jeg.
 
Dukka opp kode til noe som heter Exanima i postkassa her om dagen uten at jeg ante hva det er. Viste seg at det er prologen og alphaen til et RPG som heter Sui Generis og det Kickstarta jeg for evigheter siden. Uansett er dette en mye enklere greie og ikke helt ulikt Diablo. Uansett er dealen at bortsett fra veldig fin grafikk, særlig belysninga så har dette en utrolig fysikkmotor. Ikke bare kan alt rusk og rask flyttes på men også slåssinga er fysikkbasert. Både måten man beveger seg og hvordan man angriper er drevet av disse fancy greiene. Desverre betyr det foreløpig at både du og motstanderne raver omkring som de er dritings og stort sett treffer luft. Litt som når man er full i GTA, men må slåss med sverd. Kontrollen er heller ikke idiell ennå, men jeg håper virkelig dette er noe som blir bedre med tida. Uansett var det sinnsykt stilig den ene gangen jeg slo en kar borti en stol som han tryna i og faceplanta så jeg kunne klubbe ham til døde. Slett ikke verdt å kjøpe enda, men ganske artig. :v


Og i morra kommer Eurotruck Scandinavia. :yoshi:
 
Exanima virker som min kopp te! Kampsystemet fikk meg umiddelbart til å tenke på "Die by the sword" et spill som virkelig hadde gjort seg Wii når jeg tenker meg om, og som fikk lattermusklene i gang i multiplayer på LAN for lenge siden <3 Jeg er litt lei av å være avhengig av random drops i Diablo type spill, så noe lignende hvor man må tenke på timing og våpentype i forhold til omgivelsene i stedet for hvor stort tall gjenstandene dine har frister veldig.

Jeg har ikke spilt så mye i det siste, men det har gått i "I wanna kill the Kamilia 2" og "I wanna get rekt". Førstnevnte holder også Witwix på å spille igjennom på youtube for tiden og har som på Twitch vittige kommentarer å komme med for de som liker denne type spill.
"I wanna get rekt" er lagd av Tehjman1993, en av de beste speedrunnerne av aiwanna spill, og kan anbefales varmt. Det snur på flisa og i stedet for å kjempe deg igjennom labyrinter fulle av pigger, består hvert brett utelukkende av bosskamper. Dette holder spillet friskt og man får oppleve alle typer gameplay som aiwanna spillene har å tilby. Det starter også heller enkelt så man får vent seg til kontrollen, før senere hvor alt blir skrudd opp til 11 og man får brynt seg skikkelig.
 
Sist redigert:

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Husker sparkstøttingen til Sui Negergris, og at det virka hella lovende... når de hadde mekka noe ordentlig i det istedenfor bare noen fine græffiks (som var det de viste fram da, stort sett). Kommer til å kjøpe når det blir klart, men det gjør meg ingenting at jeg ikke støtta det.

Ellers da, har eksepsjonalistisk mye å gjøre på jobb og hjemme om dagen, så da blir det så klart noen lange økter med Dark Souls på NG+ isteden. Neida men jeg har spilt det litt. Skal til å drapsdrepe Lautrec og deretter tusle innom og hilse på Arnstein og Smøff igjen. Liker hvordan det fortsatt er tricky på NG+ (ikke like vanskelig som første gang, dog; tror jeg kosta gjennom hele Undead Burg uten å dævve), til tross for at jeg har masse maks-oppgradert shizz og kan spillet utenat.

I serien "spill det går an å spille med en ettåring" har jeg så langt OutRun 2006: Coast 2 Coast på lista. Akkurat passe langt (det tar omtrent fem minutter å spille gjennom en runde), og siden det er biler og sånn trives junior godt med å se på. Han er veldig glad i biler, og når han passerer en bil pleier han å si "Ha det, bil!" så da sier han det mer eller mindre konstant mens vi spiller OutRun.
 
Exanima virker spennende, ånkli fysikk var en gøyal vri. Jeg ble ennå mer solgt ved 2:10 i videoen, synes fler spill burde gi spilleren mulighet til å snuble. Gir de verdenen en personlighet oppi det de viser i videoen der blir det nok kjøp herfra også.

Ellers kjøpte jeg Metro 2033 i går. Vanligvis er ikke øde Sovjet-setting i stil med S.T.Å.K.E.R.-spillene o.l. helt min greie, men jeg har lenge synes historien og settingen her virket spennende. Redux til 99 kroner hørtes riktig ut i går kveld, da ingen på vennelista ville heiste med meg i GTA. Har bare spilt igjennom litt prolog/tutorial, men det virker ålreit foreløpig. Deilig bruk av lys, og skytingen føles bedre etter litt tilvenning, etter å ha føltes litt impotent helt i starten.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Metro-serien er fantastisk med tanke på stemning. Men så er jeg ufattelig svak for alle former for post-apokalypse