[NX] Nintendo Switch med Howie O

Agradula

Ridder Jonatann
Medlem av ledelsen
Er det ikke no sånn at når man hekler/strikker/broderer så sier man no sånt som at hvis det ser pent ut på vranga så er det godt håndverk?

ganske kult egentlig. Selv uten celshadinga ser det veldig bra. Det er liksom helt glatt, men holder fortsatt en viss kvalitet.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Det jeg sa om at jeg håper Switch blir en ny indie-darling? Det ser lovende ut. Kilde: Indie-folk som har gitt ut eller holder på å utvikle indie-spill til Switch. For eksempel:
Omar Cornut shares that Lizardcube have sold "more copies of Wonder Boy on the Switch than the three other platforms we released on combined."
Altså, Wonder Boy: Dragon's Trap. Det er... ganske sinnssykt.
 
Var ikke det litt tilfellet på WiiU og? Mener å huske jeg leste om at flere Indys gjorde det veldig mye bedre der, da sære ukjente greier har en tendens til å forsvinne i mengden på de andre plattformene mens Nintendo-fans er utsulta på ting å spille, og derfor gir disse en sjanse.

Men ja. Mistenker at Switch blir min hovedkonsoll når jeg først skaffer den. Den timen jeg kjører tog daglig kunne fort blitt veldig mye morsommere.
 

Lodin

Der Waaaah
Directen starter klokka tolv i natt. En kort tid hadde tubben fler tagger som F-Zero, Mother og Smash Brothers, men de ble fjerna. Hmmm.
 

demake

Seksuelt godteri
Alle veit at Mario er hårete. Dette er ikke canon! :argh:

 

Lodin

Der Waaaah
Fascinerende artikkel hos Kotaku. Ser ut til at Nintendo har gjemt en NES-emulator og Golf i Switchen. Dette som en hyllest til Iwata siden det var ett av de første spilla han koda. Om det er 11 juli (dødsdagen hans) kan man gjøre den legendariske armbevegelsen hans med joycons og da starter spillet. Foreløpig er eneste måten å gjøre dette med en Switch som aldri har vært kobla til nettet, men ganske stilig og en fin hyllest.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Som tidligere nevnt så er den nyeste id-motoren fra framtida. Vi aner ikke hvor godt vi har det som lever i ei tid hvor den eksisterer.
 

Lodin

Der Waaaah
Herre, single player tar bare opp 16 GB på det fysiske spillkortet. Om du må ha multiplayeren (og den må ingen ha) så tar det 9 GB fra SD-kortet ditt.
Imens krever spillet på PC nå over 68 GB. Nærmere hundre med DLC.
 

Lodin

Der Waaaah
Mario Brothers er ute i sjappa så da er endelig Virtual Console igang. Nei vent, dette er arkadeversjonen og Nintendo er ikke innvolvert. Istedet er det godeste Hamster som er utgiveren. De står også for alle Neo Geo portene og har også jævla mange arkadespill ute på PS4. Litt spesielt.

Det som ikke er særlig spesielt er at Mario Odyssey kjører 900P docka og 720P håndholdt. Sistnevnte modus har og litt dårligere skygger og sånt. Det viktigste dog er at det kjører i meget stabile 60FPS uansett. Så sånn er det.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Her, ta noen skjermskudd.

Splatfest på gang! Temaet denne gangen er om du lar dopapiret henge foran eller bak rullen. Altså front roll vs

Skulle ønske jeg kunne sagt at jeg slo Trump i Splatoon, men det ville vært en løgn. Det sverre.

Vinnerposen til Rabbid Peach er ALT. Neste drag-cosplay blir ikke vanskelig å bestemme seg for.

Forrige Splatfest var jo ketchup vs majones, og da lærte iallfall jeg noe nytt om vår alles favoritt-smørbrødmørtel.

Hold politikken din unna spella mine!

Her kan man se, da, at to fetthester, muligens ikke blir dobbelt så bra, da.

Og avslutningsvis: Man kan si mye og mangt om Puyo Puyo Tetris, men ingen kan påstå at det ikke har en detaljrik, nyansert og velskrevet historie.
 

demake

Seksuelt godteri
Back rolls. Jeg dør. Det der er Det Beste
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Ikke at det var mulig å få et annet inntrykk mens splatfesten pågikk (tror jeg spilte mot et Back Rolls-lag totalt en gang), men flertallet er ikke klin kokos når det gjelder alt, i det minste:



Kanskje Marina snart kan få lov til å representere den riktige siden i en Splatfest også, det hadde jo vært koz.
 
Jeg digger alle de 3d Mario-spilla, men jeg har savna Mario-universet som merkelig og bisart framfor sukkersøtt og forutsigbart (som har vært alt etter Mario 64). Elsker alt jeg har sett av Odyssey!
 

Lodin

Der Waaaah
Til tross for at Sunshine vel er det vprste 3D-spillet (New-serien teller jeg ikke med her) så elsker jeg det for hvor gjennomført Isle Delphino var. De fleste bretta føltes som faktiske steder i motsetning til Galaxyene og 3D World hvor de bare har slengt sammen brett for gameplayet sin skyld.
At man kan gå rundt på matbrettet å prate med gaffler er fantastisk. At flere av dem disser deg om du ikke har kokkeklær er enda bedre. Det minner om de dumme pinglefjomsene som tvang Mario til å vaske opp etter Bowser Jr i Sunshine.

Ett av bretta heter vistnok bare Mushroom World og om det har med borgen til Peach fra 64 så dauer jeg. :brainfuck: