[NX] Nintendo Switch med Howie O

En tråd i 'Spilldiskusjon og -nyheter' startet av Buggz, 27.04.2016.

 1. oerhört

  oerhört Medlem

  Galaxy 1 forutsigbart? Syntes det var temmelig fresht og konsekvent evnet å overraske.

  Men brukbart poeng, uansett. Glemmer aldri følelsen fra Super Mario Bros. 3 og Super Mario World av at *alt* kunne skje.
   
 2. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Forslag: Det er fordi man var yngre og mer uerfaren da man spilte de spillene, og ikke like rasjonelt klar over spillmediets begrensninger. Det er bare ett spill som har gitt meg den følelsen i voksen alder, og det er Breath of the Wild. Følelsen av at bare man dytta hardt nok på riktig sted, så kunne man komme seg utenfor spillverdenen og utforske videre. Jfr. da du endelig fant den hemmelige skjermen i The Legend of Zelda, helt øverst til høyre på kartet.
   
  demake ga dette en brofist.
 3. Lodin

  Lodin BLAH!

  Gleder meg til å finne ut av hva som er i øverste delen av høyre delen på kartet i Mario! :yoshi:
   
  demake ga dette en brofist.
 4. Morbo

  Morbo Medlem

  Burde presisert at jeg tenkte på estetikken hovedsaklig.
   
  oerhört ga dette en brofist.
 5. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Ellers da? Stardew Valley er blitt porta til Switch, og en mer naturlig havn for akkurat det spillet (bortsett fra PC) er vel vanskelig å tenke seg. Har bare spilt ei uke, og det eneste jeg har å utsette er at det kan ta ekstremt lang tid å lagre spillet (over ett minutt noen ganger, spillet advarer til og med om at du ikke må slå av mens det holder på), men ellers er det like bra som før. Eurogamer har også endelig omtalt det, og de er stort sett enige med meg, gett. Anbefales hvis du liker spill av typen Animal Crossing, eller hvis du ville likt Harvest Moon hvis det bare ikke var ræva.
   
  demake og Tutankoopa ga dette en brofist.
 6. Lodin

  Lodin BLAH!

  I likhet med Skyrim er det noe jeg ville spilla på Switch, men ikke uten mods.

  Rogue Trooper ville jeg derimot spille igjen og det er en helt ålreit port av ett tredjeperson skytespill fra 2006. Du er en blå klona supersoldat som blir forådt under under no krigings og døtter microchippene til tre av kompisene dine inn i utstyret sitt så han kan eie. Så går man rogue og eier.
  Hele greia er ekstremt generisk, men og ekstremt kompetent. Man løper rundt å skyter folk som høres litt tyske ut og man har en masse våpen som er jævla gøyye.
  Legg ut rifla di så den er en turret, sleng ut noen minefelt og gjem deg med pistolen mens du sender ut ett hollogram som trigger fiendene. Det er gloriøst når det funker!
  Og det er fortsatt fett, men nå er det litt penere. Som sagt fortsatt samme greia, men eier. Eier.
   
  valborg og Tutankoopa ga dette en brofist.
 7. Lodin

  Lodin BLAH!

  Du å du, nå kan man poste 30 sekunders klipp fra Zelda, Splatoon 2, HANDS og MK8. Etter hvert blir det oppgradert til 10 minutter og lista med spill vil økes.
   
  demake og Yetipants ga dette en brofist.

Del denne siden

This site is owned and third-party cookies. If you continue with us we understand that you accept the use of cookies.