Hva spiller du for tiden?

Da kan jeg vel si at jeg nok en gang er hekta på FFX. Har spilt rett i underkant av 100 timer nå. Celestial weapons er ferdig oppgradert, to av karakterene har skjold med hp break og ribbon, alle fiender er fanget, sphere griden er gått igjennom og skal nå starte å makse stats. Har samlet inn nok attributes til alle stats, bortsett fra hp, magic(jumbo flan kan brenne i helvete) og luck, som jeg ikke kommer til å makse. Tar sikte på et sted mellom 130 - 140. Grinding, grinding, grinding, men er faktisk ganske hyggelig også. Gleder meg til å jakte dark aeons etterpå ^^,
 

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
Jeg begynte på Final Fantasy X igjen før jeg rømte landet og kan bare si at jeg storkoste meg. Faktisk var det artigere enn jeg hadde forventa og jeg spilte opp til Thunder Plains på få dager. For min del er dette det spillet hvor FF-serien begynte å gå i feil retning, men det er fremdeles et veldig bra spill.

For det første så liker jeg kampsystemet veldig godt. Det var vågalt å bytte ut det tradisjonelle levelsystemet, men til gjengjeld fikk vi Sphere Grid-opplegget som jeg synes fungerer veldig godt. Det er også artig å kunne bytte ut folk og våpen i løpet av kamper. Som Klaymen sørger jeg også for at alle er innom kampen sånn at de får EXP, men når alle folka er på plass gidder jeg bare å fullføre de beste kampene i området. På den måten går det ikke med noe ekstra tid. Etter det rævva Trance-opplegget i FFIX var det godt å få et skikkelig limit break-system igjen, for Overdrives er bra saker. Spesielt når man begynner å lære nye modes som gjør at du kan velge hva som fyller opp måleren. Summons var også temmelig ubrukelige i FFIX, men her er de mye bedre og det er moro å kunne styre dem selv. Det eneste som skuffer er våpensystemet. Som vanlig er det sånn at det første du gjør når du kommer til en ny by er å raide sjappa for nye våpen, men her er det sjeldent du finner noe nytt som er verdt å kjøpe, og det tar litt tid før du kan begynne å customize bra våpen.

Spillet er som kjent ganske lineært, og man savner jo så klart et åpent verdenskart, men jeg synes ikke det er noe stort problem. Historien er kanskje ikke noe mesterverk, men jeg har ingen store problemer med den eller noen av karakterene, selv om Tidus har sine irriterende øyeblikk. Synes egentlig det er ålreit å følge han på ferden gjennom den nye verdenen han må tilpasse seg. Jeg liker også Sin som fiende ganske godt. Artig med et svært beist som farter verden rundt og knuser det det føler for, og som nærmest virker umulig å bekjempe. Det som dessverre er litt skuffende er musikken. Etter fire fantastiske soundtrack var dette spillet en stor nedtur på musikkfronten. Mye av musikken føles altfor anonym, og det er ikke mange melodier jeg anser som klassikere. Heldigvis er musikken en milliard ganger bedre enn i de neste spillene.

Så ja, kort oppsummert er dette et spill jeg liker veldig godt og jeg gleder meg til å spille det igjen i kveld.
 
Jeg spiller Skyrim for tiden. Liker det spillet svært godt.

Mekka meg en stygg Nord jævel. Med arr og møkk i ansiktet, Satser på å bruke 2h våpen nå. Knuse bein og marg på faenskapet rundt omkring. Har ikke fikla så mye med main questen denne gangen da. Driver og herjer i Whiterun og prøver å spare peeng til å kjøpe et krypinn der på ærlig vis. Selvom jeg bare veit at jeg kommer til å gå amok etterhvert og havne i fengsel.
 
FFX so far.... Yeeeeesss. Alderdommen har sparket inn døra og det som før var vanskelig har blitt relativt enkelt. Grindeånden tok overhånd rundt Thunder Plains, og etter en halvtime med det var det smooth sailing. Siden jeg vet at stats >>> whatever, så har spillet blitt mye lettere. Advanced sphere grid + høste masse str/magic før -aga-teknikkene gjør at kun ambushes er farlig og ikke nok med det: jeg slapp å grinde i Calm Lands og slo fader meg det første Monster Arena-monsteret. Det ga meg deathtouch på Tidus' capturevåpen, så når jeg har kommet meg igjennom hoveddelen av spillet så kan jeg bare hoppe tilbake til arena etter en kort tur innom de foregånde områdene.

Jeg trener Tidus, Yuna, Auron og Lulu. Lulu fordi black magic er bra i starten og hun er den eneste som kan treffe jævla flying mobs. Dette er det eneste jeg virkelig hater med spillet utenom blitzball: det er laget for å ha Wakka i gruppen. Noe som er totalt på trynet. Men om litt har Yuna holy og da har jeg egentlig rundet spillet. Trivielle greier som spillmekanikker kaster man ut vinduet.

Spillet er fremdeles fett. Jeg blir litt slått ut av hvor bra filmene mtp. året spillet ble laget, og historien holder seg fint. At det er lineært tenker jeg ikke så mye på, jeg bare koser meg med slossinga. Og jo: Jeg lærte Kimahri og Yuna steal/use. Anbefales! Lættis å møte et mech-party som dør før de får sjansen til å gjøre noe som helst.

Det som dessverre er litt skuffende er musikken. Etter fire fantastiske soundtrack var dette spillet en stor nedtur på musikkfronten. Mye av musikken føles altfor anonym, og det er ikke mange melodier jeg anser som klassikere. Heldigvis er musikken en milliard ganger bedre enn i de neste spillene.

Nobuo Uematsu – Zanarkand (FINAL Fantasy X)
Trenger bare denne.

Ellers fant jeg dette sitatet. SPOILER osv. Det forklarer bakgrunnen for spillet og historien for de som ikke helt fikk det med seg.
Jecht and Tidus are from Dream Zanarkand and Auron is from Spira.

Dream Zanarkand is an Aeon, so it makes Jecht and Tidus part of an Aeon as well. 10 years ago, Jecht was brought to Spira accidentally by Sin. He then joined Braska as his guardian, along with Auron. Later on, he became Braska'a Final Aeon and Braska defeated Sin with him. Yu Yevon then possessed Jecht and he became the core for next Sin.

Auron then went back to Yunalesca to avenge Braska and Jecht, but was fatally wounded by Yunalesca. After making his way down Mt. Gagazet, Auron died just outside of Bevelle. No one performed the sending for Auron, so he remained on Spira as an unsent. During this time, Auron searched for Jecht (Sin). He finally found Sin and rode Sin to Dream Zanarkand. There he looked over Tidus.

10 years later, the game begins...
 
Sist redigert:

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Måtte jo gi det nye skjermkortet noe å bryne seg på, og som alle veit er det ingenting her i verden som får silisiumet til å svette like mye som østeuropeiske FPS-er siden det tydeligvis er forbudt å lage spill der borte uten at absolutt alle nye grafikkteknologier er bakt inn enten de trengs eller ikke. Dermed har jeg spilt litt Shadow Warrior i kveld, det er fortsatt et overraskende bra spill og lett det beste skytespillet som kom i fjor. Det ser ikke så verst ut på Ultra heller.



Fant etter hvert ut at det går an å slå av HUD. Det er forøvrig en massiv spoiler i det bildet der, beklager til alle null som bryr seg om historien i Shadow Warrior.


Glødende sverd og rar lava i Shadow Realm.


Her kan man se da, at jeg ikke får teksturoppløsninga jeg har betalt for (tårnet bak han minotauren).

Uansett, ser for meg å klinke gjennom dette snart. Eneste "ulempen" er at det er for artig å knerte demoner med sverdet, så jeg bruker ikke alle de kule skytevåpnene så ofte.
 
Har tatt tak i Elder Scrolls Online, bare fordi nye MMO alltid er spennende å prøve i starten og vanligvis gir en del timer action før det dabber av.

Jeg må virkelig si meg imponert! Spillet har en god level/quest-design med gode historier og mye god dialog, samt ekstremt lite repetive grinde-quests. Her har de brukt phasing for det det er verdt og minner mer om slik WoW når har blitt etter de gjorde om hele level-delen i Cataclysm, noe som var en fryd uten like den gang. Klassene er ikke mange, men utvalget er likevel stort da alle klassene stort sett har tre grener man kan velge å følge og selvsagt kombinere, samt med ulike guilds som også tilbyr et eget skill-tre. Varulv og vampyr er der også om man ønsker det.

Crafting fungerer slik det gjorde i Skyrim og ulike bøker rundt omkring gjør at man kan lære å mekke ting på andre rasers vis, uten at dette uten videre gir noe mer enn annet utseende, sett bort i fra blant annet deadra osv. Animasjonene er veldig gode og man får virkelig følelsen der man står som en halvfeit svær Nord med et gigantisk sverd(alle vet at krigere ikke har tid til å deffe). og svinger løs på banditter og annet utyske.

Jeg var ganske meh i starten, da jeg ikke helt klarte å forstå hvordan dette skulle fungere og ergret meg over mangelen på builds og lignende på nettet, helt til jeg faktisk kom litt inn i det og ting gikk mer min veg og jeg klarte å fiske sammen en god synergi med de forskjellige skillsa. Det er slik at man i tillegg til å levle opp de ulike skill-settene til klassen, så får man også skill-sett til de ulike våpnene man velger å bruke og på lvl. 15 får man tilgang til en ekstra bar med et ekstra våpen, slik at man kan f.eks bytte mellom øks og bue midt i kampens hete.

Kommer til å fortsette en liten stund til, så får vi se om det blir trøttende etter hvert.

Folk sier at det suger at det virker som single player, men folk må slutte å lure seg selv. Levlinga liker folk best å gjøre alene, eller sammen med en kompis, jeg syntes det igrunn er helt greit å slippe å MÅTTE slå meg sammen med en gjen randoms for å komme videre, selvom dette også er fullt mulig. Har enda ikke opplevd et MMO der dette føles naturlig før end-game grindinga starter.
 
Jeg gir det seks måneder. Da skal jeg og prøve.

Noe jeg plukka opp fra tidlig tilgang hos Steam var Lichdom: Battlemage. Det er da en FPS av den gamle skolen og minner en del om Hexen og Heretic. Her kan man kun spille en magiker, men det som er fancy er at man mekker sine egne spells. Først velger man tre typer magi som ild, is og lyn (de eneste foreløpig, men masse andre som plante, mørke og lys kommer) og de tilsvarer en tallknapp (våpen i FPSer). Blant de har man et vanlig skyteangrep med venstre musknapp, et skjold med høyre og ei bombe med begge knappene. Det som gjør det fancy er at man hele tiden får diverse dill fra døde fiender og disse kan man enten sette på spellsene sine eller dumpe med to andre for å crafte bedre dingser. Det hele virker veldig komplisert og jeg skjønner det ikke helt, men etterhvert kommer det tutorials og sånn. Ihvertfall betyr det at man konstant mekker sine egne "våpen" og sånn er jo alltid fett. Helt til jeg bytta ut no bonusskade på ildkulene mine med en teleport som såklart gjorde at skellingtons som ble truffet teleporterte i telfeldige retninger, som oftest rett mot meg.:sukk:
Noe annet som heldigvis uansett er fett er grafikken som ligger noen hakk over det Fetthest posta fra Shadow Warrior. Det fra et prompestudio som gir ut greia sjæl. Gleder meg til å se hva som skjer når det kommer oppdatering i mai med masse nye fiender og brett.

Må være en gammal trailer siden det heter Lichdom: Redeemer der. :p
 

Nabbe

Har fin hatt.
Jeg skulle spilt Ground Zeroes. Forhåndsbestilte og greier. Skulle spilt nyeste episoden av Wolf Among Us... har kjøpt den ...

Skulle spilt mye rart, men jeg har spilt Civilization V istedet. Og med "spilt" mener jeg "brukt all fritid på de siste ukene".

Opptakten til dette var at det der konsoll-Civet var "gratis" på Games for Gold. Overtalte en kompis til å dra det ned for no flerspillerings, men det tok ikke veldig lang tid før jeg fant ut at den dumme spillen ikke på noen måte er det jeg ville at det skulle være, så jeg sa fuckit, hva med å bare peise på med Civ V istedet?

Og så sitter jeg her da, noen uker og et par hundre timer med spilletid senere, og vi er et 190 turns inn i enda en omgang. Sukk.

Bra spillen, til tross for en del irriterende småplukk. Verst er egentlig barbarene. Jeg vil ikke skru dem av, men jeg kunne godt tenkt meg å få dem til å slappe av litt. Vi spiller et huge map nå, ikke fullt opp med Civs, og det spawner encampments overalt hele jævla tiden, fordi det er så mye plass ingen har line of sight til. Desto verre blir det med Brave New World, hvor de tilsynelatende er enda hissigere og at på til har flere varianter (barbarian horsemen sier du? FUCK OFF!). "Raging barbarians" er jo en mulighet, så hvorfor ikke "chill barbarians" også? Hrmph.

Og AI-en er fortsatt møkk. Skikkelig, skikkelig møkk. Skikkelig. Skikkelig. Møkk.

Skikkelig møkk.

Er heldigvis ikke et så stort problem når man spiller mot noen man kjenner, siden AI-en da blir mindre "de du trenger å vinne over" og mer "de du bruker for å skru kompisen din i pompen".

På tide å skru noen i pompen. Igjen.
 
Har du titta i workshopen på Steam? Det finnes nesten garantert noen modder som gjør at barbarer slapper av litt på diverse vis.
Om ikke annet kan du laste ned awsome modder som Hitler til Tyskland og Big Boss eller Beavis & Butthead som ledere av nye nasjoner.
 

Nabbe

Har fin hatt.
Mods funker ikke i multiplayer.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Kjørte to oppdrag ut i kampanjen til Titanfall på 360. Er ikke superfan av FPS, men dette var virkelig mat for Shinra. Ekstremt intenst og fullt av FUCK YEAH-øyeblikk på de 15 min jeg spilte. Føles godt å parkoure seg rundt for så å skyte tre stykker Før man kaster seg inn i en Titan som lander strategisk ved føttene dine. Blir nok å spille dette en del framover
 
Jess, kjøpte meg det i helga selv. Har savnet følelsen jeg fikk av COD-multiplayeren i sin tid, bare at dette ikke er COD men mer awesome.

Bortsett fra det så spiller jeg Dynasti Warriors Next på Vitaen. Ganske dårlig men ganske fett, det er gøy å buttonmashe seg gjennom svære slagmarker. Det som ikke er så gøy er de jævla touch-duellene, som jeg suger i. Har rage-quitta en del ganger på samme duell nå, og det spørs om jeg legger det fra meg bare pga han.
 
Skyrim ja. Her skjer det ting gitt. Den ærlige stien jeg valgte kledde ikke meg så mye fant jeg fort ut, så jeg fikk disse slektningene av meg, nemlig de omreisende Khajitene til å trene meg såpass opp i sniking at jeg har begynt å bryte meg inn i hver eneste butikk på nattetid, for så å selge driten til resten av familien min i den der stygge tyvebyen. 2håndsvåpen og sniking funker ikke i det hele tatt, men det er bare å knuse mange mange tryner når jeg blir oppdaget.

Fikk endelig kjøpt det huset også, med litt inventar og tjuvgods. Jobber meg opp et rykte som en helgen i Whiterun nå, og det er litt artig at folk kjenner meg igjen når jeg tusler igjennom main street på kveldstid. Neste steg for meg nå, er å opparbeide meg tillit i The Companions, slik at jeg får blitt varulv og det er enda kulere å løpe rundt på natta og drepe bønder og slakte hester etc.

Skal nok holde på slik en stund til, til jeg blir smålei av det, og begynner å sanke inn Daedric artifacts og annet shizz. Drageproblemer? det får noen andre ta seg av. Jeg kjører mitt eget løp.