Den litt generelle spilltråden for trailere og mindre nyheter

CE hadde jeg lyst til å teste, men hadde ikke PC kapabel. Med andre ord er det såklart et spill for hipstere og dicks.

Kisen på første bildet jeg posta er fra Harlem Hellfighters, det første afro-amerikanske regimentet i USAs hær. De deltok under begge verdenskrigene og finnes fortsatt, men nå er de litt mer innklusive. Ser uansett ut til å være noen bad asser.
 
Sist redigert:
Deus Ex: Human Revolution hadde en live action trailer som var ganske voldsom. Mankind Divided har også fått en sånn og her drar de det enda lenger. Dramatisk!
 
Nintendo har endra planene for E3 og skal nå vise fram mer enn bare Zelda. De har vel for en gangs skyld hørt på kritikken.
Nintendo heads to E3 once again and brings the coverage directly to you with a two-day program from Nintendo Treehouse: Live at E3! Tune in starting at 9 a.m. PT on June 14 for a day of live-streaming gameplay focused on The Legend of Zelda for Wii U and first live gameplay of Pokémon Sun and Pokémon Moon that kicks off the program!

Day 2 of Nintendo Treehouse: Live at E3 will showcase upcoming releases for Wii U and Nintendo 3DS, including Monster Hunter Generations, Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past and Tokyo Mirage Sessions #FE! Day 2 will start with a special Pokémon GOdeveloper Q&A at 10 a.m. PT on June 15
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
"No eligible games found"

Men, det kommer til å endre seg over tid og når du først har lagt til et spill i GoG har du det for alltid*.

* til GoG går ad undas
 
Utenom at det hadde vært trist om GOG gikk i graven så gjør det ingenting. Kan lagre alle installasjonsfiler lokalt og alt er DRM-fritt som avertert.
 

Terje

mostly harmless
Fikk treff på åtte titler. Ser ikke helt poenget, liten risiko for at Steam eller GOG går dukken med det første. Men en kul gest.
 
* til GoG går ad undas
Med tanke på at de eies av folka som lager The Witcher er det ikke særlig sansynlig at vil skje med det første.
Uansett fikk jeg treff på: Braid, The Witness, Project Zomboid, Sainty Row 2, Xenonauts, Shadowrun Returns, Surgeon Simulator, To The Moon og Trine.
Forsåvidt ikke så spennende siden Steam alltid har latt meg laste ned raskere, men det som eier er at man får med alle bonusene til GOG. Omtrent alle spilla hadde soundtrack og det eier jo.

I andre nyheter slippes siste Oneechanbara på Steam i dag. Regner med at glattjazz-Waluigiene kommer til å drite på seg i grisesinne av denne DLCen. XD

 
Sist redigert:

demake

Seksuelt godteri

Alyosha

Aldri kontrær
Ikke superbegeistret for dette, men nå har de vel oppgradert alle de andre titlene, og det blir uansett sikkert outsourcet, sånn at det ikke tar ressurser fra andre ting, så like greit. Synes FFXII har et av de kuleste universene i serien og storien begynner veldig bra også. Det er dessverre sånn 10 timer mellom hvert filmklipp og historien tilfredsstiller ultimately på veldig få punkter. På den andre siden går 95% av spillet ut på å gå fra fiende til fiende og vente på at laget ditt skal vinne sånn at du kan gå et kort stykke til, med veldig lite byer og puzzles. I motsetning til koreanske MMORPG-er trenger du ikke engang trykke inn angrepene selv. Har aldri skjønt den store kjærligheten noen mennesker har for dette spillet, selv om det var et litt friskt pust for sin sjanger i sin tid pga. MMO-influensene. Heldigvis blir visstnok denne utgaven basert på den japanske relanseringen som blant annet inneholdt en knapp som lot deg spole (!) gjennom alle kampene.
 

demake

Seksuelt godteri
Make it stahp!