Den sosiale analogspilltråden (Snapchat-nicks ITT)

Tutankoopa

Ole (オーレ)
Kan det hende at vi spilte Welcome to the dungeon feil sist gang? Hadde det slik i minnet at vi alle valgte en helt? Da vi prøvde dette var spillet ødelagt siden Warrior alltid vil klare hula med fullt gear (og dermed ikke har noen grunn til å passe). Måtte søke litt på nettet for å bli bedt om å lese reglene litt grundigere: egentlig skal det kun ligge en hero på brettet — som alle deler på. Det er også poenget med å ta bort gear: da svekker du heroen for alle.
Ble litt satt ut av hvor elegant det var og hvor interessant spillet plutselig ble! Men kan det hende at vi spilte det slik at vi hadde hver vår kriger med kun 4 gear istedet for 6 da jeg var på besøk i Skotselv? :p det var jo ganske morsomt det også så vidt jeg husker.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Vi spilte det riktig hos meg, én helt. Ellers er det ikke noe spill der.
 

Tutankoopa

Ole (オーレ)
Ja, da husket jeg det bare helt feil, og satte opp spillet uten å lese reglene skikkelig :p
 

Dette ser ganske så lovende ut. La merke til på Discord at en SGer var involvert. Hvis noen vurderer dette så er jeg gjerne med og prøver det ut. Ser i kommentarfeltet at man sannsynligvis kan hente spillet i Oslo og slippe shipping kostnader.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Er veldig nysgjerrig på det, men samtidig får jeg litt vondt i magen av Kickstarter for tida. De har sparket folk som prøver å organisere seg, og svart vagt og ufint på reaksjonene.
 
Hadde jo Buggz på overnatting her om dagen og vi fikk testet ut det nyeste spillet fra Stonemaiergames, Tapestry!

DSC_1517 (1).JPG


Det tar mye plass, og mens det virket litt overveldende i starten så viste det seg at det bare var å begynne å spille og så fant man flyten rimelig raskt. Det er veldig lite å lese, men det ble mye tenking på hvordan man kunne få mest mulig ut av ressursene man hadde tilgjengelig.

DSC_1518 (1).JPG


Spillet ser rett og slett veldig bra ut, og alt blir forklart med symboler. Det var også med to referanseark så man kunne sitte og planlegge under andres tur. Det er veldig mange valgmuligheter og spillet, samt faksjonen man styrer forandrer seg fra gang til gang, så jeg vil tro at det holder seg ferskt gjennom mange spill.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Jeg spilte Tapestry en gang til her på Spillorama, da lærte jeg hvordan det egentlig gjøres. Jeg fikk 198 poeng, personal best med margin på 50. Hun som vant hadde 302...

Nå står Francis Drake på bordet, antar @Yetipants godkjenner.

20191116_135709.jpg
 
Topp