Den sosiale analogspilltråden (Snapchat-nicks ITT)

En tråd i 'Sosial spilling' startet av demake, 06.06.2013.

 1. ganon

  ganon The Boshy

  Vi startet på en Dark Souls kampanje i går!

  DSC_2100.JPG

  Hovedforskjellen på skirmish og kampanje er at ting tar tid, og man må behage seg på endel grinding for å være klar for bossene. Vi hadde heldigvis litt flaks med l00t og fikk tak i en OP fireball og Great mace som herjet det meste.
  Dessverre for vår del viste det seg at bossene kan ha noen triks opp ermet i kampanje modus og uten å spoile noe så kom alt ned til et hail mary terningkast ca 00.30 hvor vi feilet med minst mulig margin :(
  Tror ikke det burde bli altfor mye stress når vi prøver igjen litt bedre forberedt neste gang!

  PS: Produktplassering i mitt hus?! Legg merke til den fete SNES/NES skjorta til Eirik ;)
   
  Yetipants og Buggz ga dette en brofist.
 2. ganon

  ganon The Boshy

  Her er en ting som er offisielt nå:  Ellers så har jeg nesten blitt ferdig med brikkene til DOOM spillet jeg har puslet med:

  DSC_2125.JPG

  DSC_2126.JPG

  Det gjenstår bare scatter terrain pluss (kasser/tønner etc ) litt skyggelegging og blodsøl samt kanskje noe DOOM ikonografi type malte geitebukk hoder/ stjerner.

  I morgen kveld skal vi dure videre i Dark Souls kampanjen. Forrige gang løp vi til Gargoyle kampen litt vel kjepphøye, og ble most ganske raskt på nytt. Men på tredje forsøk fikk vi det til og har kommet oss til et nytt område og fått mye bra l00t. Neste miniboss er Titanite Demon som skal være lettere enn Gargoyle. Vi får se.
   
  demake, justincase, Shinra85 og 2 andre ga dette en brofist.
 3. Agradula

  Agradula Ridder Jonatann Forumleder

   
  ganon ga dette en brofist.
 4. Shinra85

  Shinra85 Spillegals effort emo

  Skal ha brettspillkveld med naboen og et par venner av han idag.

  Spørsmålet er; Hva et greiest å starte med av Wizard's Academy, 404: Law Not Found, eller Scythe? Ingen har spilt noen av de, og sist vi spilte var the Arkham Asylum, altså co-op. Og det funka gull
   
 5. Buggz

  Buggz Den 5. beste Forumleder

  Scythe er definitivt lettest å komme i gang med, Wizard's er uten tvil det som vil ta lengst tid, er mest komplisert men også mest givende å spille sammen som gruppe.
   
 6. Shinra85

  Shinra85 Spillegals effort emo

  Satt meg inn i regler og styr med Wizard's, samt at naboen er gira på det. Tar med begge, så får folk velge
   
 7. Buggz

  Buggz Den 5. beste Forumleder

  Wizard's Academy er helt faens fantastisk, men de første gangene blir det en del oppslag i grimoiren for å lære oppførselen til alle threats og monstre og hvordan de interagerer. De første to gamene mine tok fem timer.


  PS: Bare ring hvis du lurer på noe.
   
  Shinra85 ga dette en brofist.
 8. Shinra85

  Shinra85 Spillegals effort emo

  Wizard's Academy eier så hinsides. Ufattelig moro å spille
   
  ganon og Buggz ga dette en brofist.
 9. demake

  demake Seksuelt godteri

  TI 4. utgave nærmer seg så folka i SU&SD har laga en dokumentar. Kjenner det klør i fingra etter en ny helaften.

   
  HaZ ga dette en brofist.
 10. ganon

  ganon The Boshy

  Det har blitt mye brettspilling på meg i år og det virker som høsten som kommer blir den travleste hittil! Jeg har fått prøve et par nye spill den siste uka, Trickster og Campy Creatures, begge fornøyelige med en liten knapp på Campy Creatures.

  Første aktiviteten på tapeten blir Megaspillings i Oslo, før jeg noen dager senere drar på roadtrip til Tyskland, nærmere bestemt Essen til verdens største brettspill messe! Har fått plass i en bobil hvor vi blir fire stykker og jeg kjenner èn annen, så det blir spennede. Planen er å være der fem/seks dager og sjekke ut alt mellom himmel og jord av brettspill. Det er også en tegneseriemesse der samtidig så jeg kommer nok til å løpe rundt og glise som en unge med mastercard i en lekebutikk.
  Etter dette blir det gjensyn med Spill-O-Rama i november, hvor jeg og Buggz og andre jeg har blitt kjent med de siste årene skal spille alt vi har anskaffet det siste året, og selvfølgelig blir det noen gledelige gjensyn av favoritter.
  Etter dette igjen så regner jeg med at første leveranse av Kingdom Death: Monster kommer til å ankomme en gang før jul så da har jeg nok å drive på med det kommende året.
  Jeg skal prøve å skrive gode trip reports fra alt sammen!
   
  justincase, Yetipants, Terje og 2 andre ga dette en brofist.
 11. ganon

  ganon The Boshy

  Det har blitt litt brettspillings på jobb de siste dagene og her er et som fenget:

  DSC_0074.JPG

  Her er slutten av spillet og vi teller poeng. Vanligvis er kun et av bonusfeltene man ser til høyre tilgjengelig.

  I Iquazù bytter man på å plassere ut edelstener i enten vertikale eller horisontale kolonner, i de vertikale for seierspoeng, og i de horisontale for bonuser som ekstra kort, ekstra action eller bonuspoeng.
  Det er mye som påvirker hvor man vil legge ut edelstenene og det er et veldig fint tie-break system oppmuntrer til å bruke mange ressurser for å få de beste plassene på brettet. Jeg har spilt det et par ganger nå og kan godt tenke meg å spille det flere ganger.

  Jeg og Jone tok også en tur innom Bergen brettspillklubb her om dagen, og det var en fin gjeng som spilte et bredt spekter av spill. Vi ankom litt sent så alle var i gang med noe, men vi hadde med oss flere spill og tok en prøveomgang med Pixiequeen som viste seg å være et litt tyngre workerplacement enn først antatt. Det var temmelig mye å ta hensyn til, men det virker også som et spill som vil skinne når alle har kjennskap til det.

  DSC_0077.JPG

  DSC_0078.JPG

  De hadde et imponerende lager av spill på klubben, og det var også mulig å låne med seg spill hjem. De har spillkveld hver onsdag med lokasjon og mer info på nettsiden: http://bergenbrettspill.no/
   
  Yetipants, Terje og Buggz ga dette en brofist.
 12. ganon

  ganon The Boshy

  Jeg og Buggz var på Spill-O-Rama i helgen og Takras har laget en liten oppsumeringsvideo som viser stemningen veldig godt!

   
  Yetipants ga dette en brofist.
 13. oma

  oma Village Drunk

  Er det noen som er klar for litt monopol med familien nå da?
   
 14. demake

  demake Seksuelt godteri

  Nei
   
  Yetipants og Shinra85 ga dette en brofist.
 15. ganon

  ganon The Boshy

  Fireball island er ute i ny versjon på Kickstarter:  For de som ikke kjenner til det så har det vært veldig ettertraktet og originalen har gått for store summer på ebay så dette er en gyllen mulighet!
  Sinnanerden hadde også en Board James episode med dette for en stund tilbake:

   
  Yetipants ga dette en brofist.
 16. Shinra85

  Shinra85 Spillegals effort emo

  Er sikkert langt bak de kule kidsa her, men spilte PANDEMIC for første gang i påska og det eide ekstremt. Blir å anskaffes
   
  Klaymen og ganon ga dette en brofist.
 17. Buggz

  Buggz Den 5. beste Forumleder

  Kjøp Pandemic Legacy mens du er i gang. Samme spillet, bare at det endrer seg for hvert game som en slags story mode.
   
  Shinra85 ga dette en brofist.

Del denne siden

This site is owned and third-party cookies. If you continue with us we understand that you accept the use of cookies.