Den sosiale World of Warcraft-tråden

En tråd i 'Sosial spilling' startet av Frenzy, 01.05.2006.

 1. justincase

  justincase Jjang Forumleder

  Jeg har en monk liggende på rundt level 25 et sted. Den blir nok liggende der en stund siden jeg synes levling er litt døllt, men gjør 85-90 for andre gang nå på warlocken (samme jeg spilte på i vanilla!) og det er ganske ålreit. Flere områder å velge i, gode quests, artige questchains, cutscenes og introduksjon til Pandaria (spesielt Jade Forest, level 85-86 området).
   
 2. Maximum

  Maximum k9z

  Levling nå er vel en sann glede i forhold til hva det var før. Skal også sies at jeg ikke har levlet opp en alliance-karakter, med unntak av Death Knight siden Cataclysm og har da igjen å få se den nye historien på de tidlige stadiene, noe jeg syntes de gjorde ekstremt bra på Horde-siden i alle fall. Hvertfall når det gjelder å følge utviklingen til Garrosh.
   
 3. justincase

  justincase Jjang Forumleder

  Jepp, jeg levlet mage på horde først og gjør nå warlocken som ally... Og det er noe ganske annet! Som horde var man på lag med Garrosh mens man skulle utforske det nye kontinentet før han sakte men sikkert ble drøyere og man måtte ta avstand. Som alliance er det litt mer "de slemme er domme" men de gjør så mye bra i MoP det er godt driv i historien uansett.

  I Kasarang Wilds er det et veldig spesielt quest, vil ikke spoile det men anbefaler å gjøre noen questchains der mens det levles ved siden av/i tillegg til Valley of the Four Winds (de ligger ved sidenav hverandre og har samme level"krav"). Unikt!
   
 4. Neocon

  Neocon ቢራ እና ዝሙት አዳሪዎች


  :qq:

  Hadde en troll prest på Emerald Dream gitt, skal gå og trene, så blir det faction change. Mulighet for invitasjon til lauget senere?
   
  justincase ga dette en brofist.
 5. justincase

  justincase Jjang Forumleder

  Jessir, jeg er på fra etterpå av så ordner nok det seg!

  Tank - Maximum
  Deeps - Hagestol, Kalli/Libresse, Justin
  Healer - neocon

  !!!
   
 6. Javi

  Javi elsker dette landet

  Argh, dette frister.

  Tidligere har jeg nesten utelukkende holdt meg til DPS. Jeg leker litt med tanken på å lvle en warrior. Det eneste jeg har gjort av tanking før var innimellom på druiden, som hovedsaklig var feral. Hadde vært en morsom utfordring det. Hm hm hm, er ferdig med fag til uka, kanskje kanskje.
   
 7. anlvkum

  anlvkum Sliten

  Tør jeg aktivere igjen tro?
  Og blir det isåfall kattedruiden eller roguen?
   
 8. justincase

  justincase Jjang Forumleder

  Sendte guildleader en mld på Face nå som vi begynner å bli en del, spurte om det var greit vi ble Spillegal-guildet og fikk svar

  Selvfølgelig er det plass, de er bare velkomne :)

  Så ja det var helt i orden, vi er velkomne så mange vi vil! Vi har alle fasiliteter som gjør alt enklere så det er en fin fordel, i tillegg til scrolls of ressurection om noen vil ha.
   
  Javi ga dette en brofist.
 9. Neocon

  Neocon ቢራ እና ዝሙት አዳሪዎች

  Neat! Hva er battle-tagen din?
   
 10. justincase

  justincase Jjang Forumleder

  FilipmedF#2458

  Bare legg meg til så skal jeg huske å sjekke pending, vi raider ikveld så garantert invite da men er for det aller meste noen med guildinvite-rettigheter online.
  Da jeg var ny igjen var det masse jeg ikke husket så bare å spørre i vei, har også for det meste tid å hjelpe med stæsj utenom raiding (onsdag, torsdag, søndag, mandag) som streames av holypalaen vår og meg selv om interessant.
   
 11. Maximum

  Maximum k9z

  Men jeg dreit meg ikke ut nå som jeg bare antok at dere var Alliance?
   
  Hagestol ga dette en brofist.
 12. ExciteMike

  ExciteMike Medlem

  Laster ned...
   
  Hagestol og justincase ga dette en brofist.
 13. justincase

  justincase Jjang Forumleder

  Awwyeah Mike :D

  Allience er helt korrekt Har vært begge deler men måtte factionchange for å bli med i nåværende guildet (lang historie), må innrømme blood elfs ser for bra ut som mages og er foreslått at hele guildet forandrer til horde men ble stemt ned.

  Kan jo oppdatere litt, en gjeng av oss samles på Emerald Dream EU hvor vi spiller Alliance. Om du har spilt før har vi tilgjengelig "scroll of ressurection" som gir deg litt gratis spilletid og en valgfri figur boostet til level 80, en du allerede har på et lavere level eller en ny som starter på nevnte level 80. I tillegg noe stæsj jeg ikke husker helt, mounts og gear passende for nivået så bare å spille på.
  Om du ikke har spilt tidligere men er nysgjerrig finnes det og "recruit a friend" hvor du får en god experience bonus og litt stæsj til din nye figur. Dette gjelder også personen som sender deg invitasjonen så man kjapt kan levle sammen!

  I tillegg er det som nevnt nok av sosialspots i guildet jeg er med i, det er bekreftet helt i orden vi henger med de og det gir fine fordeler til experience, utvikle proffesions, et ressurection-spell og mer.
  World of Warcraft er kanskje bedre enn noensinne, det er mer tilgjengelig og mer å gjøre uansett hva du er interessert i. Også kommer det snart ny expansion, Warlords of Draenor (med oppdaterte modeller!). Det er riktignok 9 år gammelt, har sine begrensinger og ikke minst et sosialt stigma men er uavhengig av alt et ganske gøyalt PC-spill.
  Spør om du lurer på noe!
   
 14. ExciteMike

  ExciteMike Medlem

  Jeg har en 90 sjaman som skal spilles hvertfall. Det blir bra
   
 15. Shinra85

  Shinra85 Spillegals effort emo

  Testa ut en trail for mange år siden, broren min var fast bestemt for å få meg inn i det der. Klarte ikke falle for det, men er imponert over hvor heftig folk setter seg inn i det. Posten her er rett og slett en universell brofist til dere alle som gidder det her
   
 16. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Skulle blitt med, men jeg vil ikke ende opp på forsida av nettavisene over nyttår med sladda ansikt og et bilde av sønnen min innfelt. I det minste fikk jeg akkurat en Hearthstone-key så vi får se.
   
 17. ganon

  ganon The Boshy

  Hvis noen har en "recruit a friend" kode til overs så kunne jeg tenkt meg å prøve.

  Battletag: ganon#2535
   
 18. justincase

  justincase Jjang Forumleder

  Jepp, trenger e-postadresse!
   
 19. ganon

  ganon The Boshy

  Har sendt deg PM :)
   
 20. Drauden

  Drauden SGs kollektive lillebror

  Åh slutt med disse fristelsene. Jeg vil ikke begynne med denne dritten igjen! Men jeg vil... :(
   
  Javi og justincase ga dette en brofist.

Del denne siden

This site is owned and third-party cookies. If you continue with us we understand that you accept the use of cookies.