[Multi] Grand Theft Auto V (Five) (Det betyr fem)

Hvilken versjon spiller du?


  • Totalt antall stemmer
    40
Er jeg den eneste i hele verden som ikke skal ha dette spillet og synes serien er like oppskrytt som Final Fantasy?
 

Agradula

Ridder Jonatann
Medlem av ledelsen
Kanskje meg også. Jeg skal basere mitt kjøp på hva folk og anmeldere sier. Har ikke likt noen andre gtaer enn vice city (og det var utelukkende pga musikk og miamigreia, likte ikke resten).
 
Kanskje meg også. Jeg skal basere mitt kjøp på hva folk og anmeldere sier. Har ikke likt noen andre gtaer enn vice city (og det var utelukkende pga musikk og miamigreia, likte ikke resten).

Jepp, jeg er i samme pakkis-taxi som deg. Likte VC best, mens alt annet var bare ræv. GTAIV var bare søppel. Men nå skal det jo ha seg at GTAV er vel den som er nærmest VC, så vi må nok gi det en sjanse.
 

demake

Seksuelt godteri
Fister fordi VC herjet og IV søg. Blir mest sannsynlig til å coppe dette på ps3 om jeg kan skrape sammen nok spenn.
Nilo, har du lyst å være min Thelma så kan jeg være din Louise. La oss drepe politimenn og skyte i stykker trucks på highwayen.
 
Haha, det beste som har blitt lekket fra GTA V så langt (ingen stor spoiler, jeg lover).

 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
Stor humor, Rockstar.

Som Lodin sier, de tror prompen deres ikke lukter, og kjører faktisk kinoreklamer som ikke viser noe gameplay, kun storycutscenes. Og det ser ufattelig kjedelig ut. Har de sluppet noe "rampage"-trailer hvor de bare viser hvor gøy spillet er å spille, eller fokuserer de kun på at spillet ser pent ut, at det tar lang tid å komme seg rundt pga stort kart, at de har brukt masse penger på å lisensiere musikk, og at de har skrevet en historie basert på de siste årenes filmer og TV-serier?
 

Erketor

My life is a void waiting to be filled with burgs
Litt av alle? Mye av sjarmen i GTA for min del er å bare cruise rundt og høre på radioen, utforske de forskjellige stedene og sånt. Etterhvert følger man historien som går ut på å tjene masse spenn ved å drepe folk/stjele biler og litt annet rask. Det er litt som The Sims, bare for gutta boys.
 
Angående kartet har vel R* selv sagt at det skal være større enn Red Dead, San Andreas og GTA IV sammenlagt, så man trenger vel ikke være bekymret for akkurat det.
 

CockMcBalls

El Sabor Professional
Fy faen det varsles pålagt overtid noen av dagene neste uke, inkl. 17., skyd mig.

Får brenne de ekstra spenna på poløl og mure meg inne når helga kommer.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
The Escapist News Now la ut noen nye detaljer om GTA Online igår


Høres ambisiøst ut, satser på at det funker litt som det som blir lovt. Blir nok å lage en spillfigur av kjønn kvinne med våpentrening og whitetrash-foreldre med en turbulent fortid innen pornobransjen, for hvorfor faen ikke?

Uansett, er litt smått gira på å se hva som kan gjøres i Passive Mode, tror nok jeg tar meg selv i å gjøre det innimellom for å suse rundt i bondeland med Rebel Radio i bakgrunnen. Det varer nok i ca 1 minutt før jeg finner noe å skyte på, men uansett

Kjenner jeg ser fram til detta, og har et minimalt håp om at Elkjøp driter på leggen og sender det ut tidligere (tviler). Lenge siden jeg har kjent at jeg gleder meg mer enn litt til et spill, og ikke bare tenker "hmm. Semi-spennende opplegg det der"
 
Har ikke forhåndsbestilt, men vurderer å gjøre det fordi jeg er litt bekymret for at det kan bli utsolgt. Tipper dette kommer til å sprenge alle salgsrekorder når det gjelder solgte kopier de første dagene.
 
Jeg har alltid syntes at det GTA-spillene har gjort best er å la deg navigere (til fots og via kjøretøy) i interaktive, tredimensjonale omgivelser som til alle tider har vært særdeles forseggjort. Man ante konturene av denne åpen-verden-filosofien i deres Body Harvest til Nintendo 64, og for meg kom GTA3 som en åpenbaring nesten fra klar himmel. Det var det første og mest "next gen"-spillet i PlayStation 2-æraen, og som udiskutabelt har vært en milepæl for sjangeren og dets etterkommere (True Crime-spillene og Sleeping Dogs, Saints Row-serien, Crackdown, Infamous, Assassin's Creed, osv).

Firern tok det til helt nye grader, og implementerte det til da det mest realistiske åpen-verden-spillet jeg hadde sett – for ikke snakke om en nesten unheimlich gjengivelse av New York. Alt hadde en slags tyngde ved seg (til og med bilene var ikke like arkadeaktig som de tidligere hadde vært), folk på fortauet beveget seg i rett tempo og forholdt seg til omgivelsene på en måte som fortsatt er imponerende. Jeg brukte mye tid bare på å kjøre rundt i landskapet og så med ærefrykt på dette universet Rockstar hadde laga.

Og joda, noen bedritne oppdrag og corny figurer surnet hele opplevelsen noe. Men hvis de klarer å lage en like imponerende verden i GTA IVs ånd og i San Andreas' skala, da kommer jeg til å gromkose meg uan-føkkings-sett.

*edit: En bleika Jeff Gerstmann anmelder GTA 3 for Gamespot i 2001:


Han glemte å nevne at man kan kjøpe sex fra horer og banke dem med et balltre til en blodig pøl etter selve "akten". Jeebus. Noen som husker den episoden av Holmgang?
 
The Escapist News la ut noen nye detaljer om GTA Online igår
500 online-oppdrag? :eek:

Har ikke forhåndsbestilt, men vurderer å gjøre det fordi jeg er litt bekymret for at det kan bli utsolgt. Tipper dette kommer til å sprenge alle salgsrekorder når det gjelder solgte kopier de første dagene.
De har vel tjent inn produksjonskostnadene i forhåndsbestillinger alene, mener jeg å ha lest.