Hva spiller du for tiden?

Jante

privileged CIS shitlord
Nå skal jeg spille litt mer Borderlands bare fordi Lodin er en dum pokemon fisemink.
 

Javi

elsker dette landet
Hadde glemt litt av det, men fortsatte på¨Crisis Core nå. Er så koselig atte., blomstervogner og greier.<3
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
New Vegas update: Obsidian slår tilbake. Driver og skal kise rundt i The Strip nå og finne ut av hvilke klaner jeg skal alliere meg med eller utrydde, og siden de hadde en egen quest gikk jeg på Omertas først. Dermed startet questen "How Little We Know". Det tok tre kvarter med stadig mer irritert toging rundt før jeg sjekka wiki og fant ut at den questen er basically Den Mest Bugga Questen. Måtte prate med en kis for å bli ferdig, se der du han gikk det ikke an å prate med. Prøvde no konsollhacking for å fikse som ble tipsa om i wikien, det funka ikke. Løsningen ble å bare gunne ned kasinosjefene og håpe på det beste. Leste i etterkant at siden jeg ikke prata med ei random tøyte et helt annet sted i spillet var det en quest mye lengre ut i spillet som nå ikke lar seg fullføre. Ja, og Pimp-Boy 3 Billion kan jeg se langt etter til tross for at jeg var on track til å få den.

Jeg bare veit at det med jevne mellomrom dukker opp en stillingsannonse i lokalavisa der hvor Obsidian har hovedkvarter hvor det står en variasjon på følgende: "Har DU fundert på om du en gang skal lære deg programmering? Er du treg i oppfattelsen, hater folk og er ute av stand til å utvise empati? Da har vi en jobb til deg! Hver uke sender vi deg den nyeste beta-kildekoden til spillet vi holder på med for øyeblikket, og så er det bare å slå seg løs! Her er alt lov: Null pointers, tilfeldig søpledata i script-databasen, og bisarre løkker i rendreren uten annet formål enn å brenne cycles! Send CV og utskrift av WoW-kontoaktiviteten din det siste året (minimum tre måneders spilletid kreves)." Men likevel... jeg liker det. Har prata litt med House og fått med meg Cass på laget, fullført questen hennes og dumpa henne til fordel for alles favoritt-skaphomo/forsker, Arcade Gannon. Hva sier du til det, Cass?



Ja, der sier du noe. Der sier du noe.
 
Da var jeg "ferdig" med Batman: Arkham Asylum. Glimrende saker, men jeg har altfor stor backlog til å gjøre alle challenges og finne alle riddler-trofeene, så det ender på 69% fullført. Er også i gang med "Ben There, Dan That", så går jeg vel rett over til "Time Gentlemen, Please!" etterpå. Ga faen å undersøke hvem som kom først, så det er godt mulig det er feil rekkefølge.
 
Jeg har straks spilt gjennom Majin and the forsaken kingdom :)
Til tross for noen tekniske problemer og at grafikken ikke lever opp til dagens standard byr spillet på masse underholdning, og ikke minst sjarm. Spillet gir meg en klassisk eventyrspill-følelse, selv om det også bærer noen RPG-elementer. Anbefales!
I tillegg spiller jeg en del BFBC2 mens jeg venter på BC3 :)
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Bare et tips: Hvis du gjorde som meg og forhåndskjøpte Trackmania 2: Canyon sånn at du fikk laste ned MP-betaen, så kan du nå starte spillet ditt og glane spent på en dritstygg skjerm som oppdaterer betaen din til retail-utgaven. Slik som jeg gjør nå. Kjøpes her hvis du ikke har det allerede, eller i butikken (kanskje?) hvis du av en eller annen grunn skulle foretrekke det.
 
Liker innlegget til Fetthesten fordi det er sannhet. kjøp Trackmania 2, det eier.

E: Også legger dere til Snus_kjerra
 

Agradula

Ridder Jonatann
Medlem av ledelsen
Dere kan legge til agradula også, men ja, må huske å aktivere de greiene slik at jeg også får spilt no annet enn betaen.
 
Så jaa, nå spiller vi trackmania da, og hele spillet kan egentlig bare oppsummeres med følelsen man sitter igjen med etter å ha slitt seg gjennom en ganske jævlig multilap og ligger åtte sekunder foran gold før bilen taker på uforklarlig vis på siste runde.

Selv blir jeg oppgitt og sint om jeg gjør det dårlig i datatspill, ihvertfall dårligere enn jeg vet jeg klarer å prestere, men når piss som det der skjer, ja da dør jeg innvendig.

 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Jeg kjøpte også denne spillen i går og det er gode greier. Samme stålkontrollen og kreisi baner som i Forever/Nations, men nå med drifting og livet er godt.

Sånn ellers gikk jeg forbi Nicholas og har tatt 199 baner i Superkjøttgutt. Nå mangler jeg bare nesten 100 opp til ganon..
 
Ble ferdig med "Time Gentlemen, Please!" i går eller no', og det var betydelig lengre (eller vanskeligere, eller begge delene), og til sammen gjorde begge spillene til en ganske så lang og morosam historie. Faktisk sånn at jeg håper det kommer flere av de. Faktisk.

Men jeg har lovt meg selv å komme meg gjennom det første Baldur's Gate (inkl TOTBC pakka) som jeg spiller med Baldur's Gate Trilogi mod'en. Husker ikke om jeg sa ja til ekstra quests, men jeg mener jeg hoppet over det og sparer det til en mulig senere anledning. Når det er gjort så har jeg endelig sammvittighet til å spille gjennom Baldur's Gate 2 som har vært det ultimate målet for en som er relativt noob på vestlig RPG fra denne perioden.

Men jeg må skjerpe meg litt, for jeg driver å hamstrer potions som faen, men bruker de aldri, og de tar opp plass i inventaret mitt. Irriterende. Føler også at jeg har litt mer penger enn jeg skulle hatt behov for, men jeg trasker rundt med nærmere 70 000 gullpenger i pengesekken min nå, og har ikke peiling på hva jeg skal bruke de til. For øyeblikket er jeg på Durlag's Tower, løste oppgaven med de fire dvergene og sluppet forbi de. Har allerede vært i en av etasjene over for å bli kvitt en succubus. Dette er visstnok en av questene du får i oppgraderingspakken, så jeg kommer vel ikke så veldig mye lengre historiemessig av å fullføre, men når jeg er så godt i gang.
 
Ben og Dan eller hva nå studioet deres heter driver å mekker The Swindle akkurat nå. Det er da en sidescroller hvor man skal stjele ting og som i Thief kan man selv velge framgangsmåte. Etter det vurderer de å starte på et tredje B&D eventyr.

Forøvrig går det fortsatt i Dead Island, noe jeg ikke hadde forventa. Spess Mehrine, Deus Ex 3 og Hard Reset blir liggende på hylla.
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
Spiller infinite space på desen, og der vil jeg bare påpeke at du belønnes med FAPs etter kampene. Aner ikke hva det er siden man får xp og credits i tillegg.
 

Trench_Rat

Sommerbildene våre
har begynt på første Uncharted spillet merket at kontrollen ikke er like thight og at platformingen har mye mer månefysikk følese