Norges Mest Sofistikerte Promperom Fotball`s Lag Manager

Jante

privileged CIS shitlord
Cupen ruller videre, denne gangen mot vårt eget farmerlag Grorud. Får vi se hvordan de utlånte talentene NormalGeekinho, Neocon Jr. og co gjør det mot moderklubben?

Grorud 0 – 2 NMSP (eeo)


Våre egne unggutter kommer inn fra benken for Grorud, men har ikke noe å si på resultatet. NMSP må inn i ekstraomganger før det løsner, men kommer seg videre til slutt etter et bra innhopp fra Sheriffen. SPOILER: I neste runde kommer JustinCase sin moderklubb Moss FK på besøk til Ullevål!

Mål: Sheriffen, Lodiñho


NMSP 1 – 1 Stabæk


Etter å ha måttet spille to ekstraomganger mot Grorud er mange dødsslitne, og det merkes godt i neste kamp. Tabelljumbo Stabæk greier å karre seg til ett poeng på Ullevål mot et slitent NMSP med en rekke nøkkelspillere på benken. En kamp de spillegale egentlig burde ha vunnet med grei margin, og noe Jon Pålsen garantert også forteller spillerne sine. Serpings!

Mål: Houseman


Kommende kamper:

 

Jante

privileged CIS shitlord
Sesongen fortsetter med (surprise surprise!) en sterk borteseier mot Fredrikstad. Mål fra lovens lange arm, to målgivende fra Roberto Agradula + to mål og en målgivende fra Shinra. De to målene imot var ganske tullete, og de spillegale burde ha cruisa inn til en enkel seier i stedet for å la Jon Pålsen bite negler helt til fløyta gikk.. Men det ville jo vært kjedelig, tenkte Thinarañho og forsvaret foran ham. Those rascals.

Fredrikstad 2 – 3 NMSP


Mål: Shinra (2), Sheriffen


Den store dagen har kommet, og Ullevål flommer over av folk fra Moss som lukter rart. Pølsebodene har laget ekstra mange vafler for anledningen, og JustinCase gleder seg som en liten unge til å møte sine store helter på banen.Med solid favorittstempel før kampen valgte Jon Pålsen og Jante å hvile en rekke av de mest brukte spillerne denne sesongen, og ga heller sjansen til staute karer som ikke spiller så ofte. Houseman takker for tilliten med å bli matchvinner i en kamp de spillegale lett kunne vunnet med tre eller fire mål.

NMSP 1 – 0 Moss (3. runde i cupen)


Mål: Houseman


Fansen til NSMP har forresten ingen sympati til sutringa fra Nilo, som ikke har fått like mye spilletid som forrige sesong.NMSP 0 – 0 Lillestrøm

Sesongens hittil kjipeste kamp..
 

Jante

privileged CIS shitlord
Hjertene banker, Erketorinho gråter i garderoben, Thinarañho biter negler til han blør fra fingertuppene.. NMSP FL sitter i bortegarderoben på *~Lerkendal~* og skal møte selveste Rosenborg for første gang. Jon Pålsen forsøker å gi spillerne litt arbeidsro og mumler noe inspirerende om et eller annet som skjedde i verdens mest objektivt beste spill men ingen ser ut til å følge med. Jante sier at det faen ikke er så farlig siden ingen forventer en dritt fra dere i dag uansett! Kaptein Shinra retter opp krokryggen og gir gutta en liten moralboost i form av en screamofremføring, og jyplingen Roberto Agradula sier han kommer til å slå tunneller og springe i ring rundt de teite bartefantene null stress lizm. Stemningen stiger, kampstart nærmer seg, gutta springer ut på matta og brøler... SPILLEGAL!!!!

90 minutter senere, og tidenes skrell er et faktum.. Sh-sh-she- "Lovens lange arm" -riffen jobbet utrettelig og bosser fullstendig på midtbanen og sagosen feier unna restene. Begge midtbaneheltene noterer seg også med målgivende pasninger. Shinra og Jante leverer en kanonkamp på topp med hvert sitt mål og SHDR er en bauta i forsvar. Jon Pålsen er rørt til tårer der han sitter, men han tenker kanskje enda på Aeris fra historien tidligere og ikke på selve kampen..

Rosenborg 1 – 2 NMSP


Mål: Shinra, Jante
Banens beste: Sheriffen
 

Agradula

Ridder Jonatann
Medlem av ledelsen
To ting bare. Du burde putte resultatet i spoiler og kanskje etter videoen. Er oppriktig spent på hva det er og ødeøegger litt av spenningen når du kan se det i sidesynet.
Også er det mulig å få større tekst i de videoene? Sliter med å se hva som står. Ellers. Jeg tror ikke, men vet at dere har ødelagt spillet. :)
 

Jante

privileged CIS shitlord
Cupens fjerde runde. NMSP har vært utrolig heldige i trekningene så langt, og har ikke møtt noen storlag enda. Ei heller denne gang. Træff ligger godt plantet nedi 3. divisjon. Så de spillegale velger nok en gang å spille med noen av benkesliterne, siden motstanden ikke er all verden. Jon Pålsen har absconda til gutterommet hos mor for å spille Donkey Kong, og har etterlatt styringa til Jante igjen. Erketorinho, Eivindiñho og Shinra får litt velfortjent hvile, mens Nicholas går inn som midtstopper, Lodiñho går inn på midten og Roberto Karlsen starter på topp.

NMSP – Træff


3 – 0

Mål: Roberto Agradula (3)
Målgivende: Nicholas, Sheriffen, Roberto Karlsen
Banens beste: Roberto Agradula (9.6)

Roberto Agradula spiller sin beste kamp til nå. Lynvingen rundspiller motspillerne fullstendig i første omgang og varter opp med en lekker hattrick før halvtimen har gått. Alle tre målene er lekre perler, fansen synger navnet hans til sola går ned og en ny Spillegalhelt er født!
 

Jante

privileged CIS shitlord
Teksten blir dessverre grumsete om man ikke spiller av i 720 eller 1080, ser det ut til.
 

Jante

privileged CIS shitlord


NMSP – BrannBanens beste: SHDR

Bodø/Glimt – NMSP
En ganske rusten periode av sesongen tydeliggjøres av et lusent bortetap mot Sheriffens gamle klubb Bodø/Glimt. De spillegale så slitne ut på Aspmyra, og både Shinra og Eivindiñho spilte elendig. Shinra blokket et langskudd fra Roberto Agradula som gikk mot åpent mål, og spolerte dermed sjansene for å ta et uavgjortresultat med seg hjem til Internat Norwegen. Jon Pålsens fravær begynner å merkes, er han ikke ferdig med det speed runnet sitt snart? Jante har mer enn nok med å spille 90. minutter på høyrekanten hver kamp. Må det virkelig hyres inn eksterne konsulenter fra Sør-Amerika igjen snart for å dra sesongen i land??
 
Klarer den gærne søramerikaneren å kvalifisere oss til europaligaen blir vi steinrike. Det bør være fokus, selv om vi må være psychoheldige med trekninga.
 

Jante

privileged CIS shitlord
Klarer den gærne søramerikaneren å kvalifisere oss til europaligaen blir vi steinrike. Det bør være fokus, selv om vi må være psychoheldige med trekninga.
Vi spiller kvalik mot Debrecen i neste kamp.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Omorganisering i NMSP FL

Både supportere og styret er fornøyd med Norges Mest Sofistikerte Promperoms Foppal Lag sin start i Norges øverste divisjon, men etter å ha engasjert Thomas Moen har vi blitt instruert i å satse hardere på blogging og sosiale medier for å få ut en enda mer av potensialet til klubben.
Dette betyr vi må ansette et kobbel av kommunikasjonsstrateger som igjen gir en ny struktur i NMSP FL Headquarters og ingen er mer egnet som Sportsdirektør enn suksessmanager Jan-Tore. Som igjen betyr klubben må se seg om etter en ny manager, de tar en råsjans på å hente inn Filip "Poco Loco" Mauricio til å lede klubben ut sesongen. Megabom eller genistrek? Vi får se.

Etter en rask titt på laget oppdager han kjapt troppen og klubben til tross for flere gode kjøp de siste årene og investeringer de siste årene har mindre å rutte med både når det gjelder personale og økonomi. Det betyr det må satses på smart taktikk, lur pengebruk men ikke minst hardcore motivering og teamtalk! Og det vil komme godt med for bare etter én dag med ny manager på treningsfeltet er det kvalifiseringskamp til Europacupen mot Debrecen, NMSP stiller med samme lag som gjorde det godt under forrige manager:De gamle heltene Houseman og JustinCase ser kampen fra tribunen sammen med Nabbolini som ikke har spilt kontinuerlig førstelagsfotball på lang tid. Denne kampen er ca veldig viktig, om det blir europareiser på NMSP vil det unektelig være en fargerik fjær i hatten. Beleze Bordan fra et ungarsk fotballmagasin mistenker vi er gode nok til å få et godt resultat. Lover bra. Siden jeg er ny får Jante ta teamtalken, og ja, det er kun Jante som reagerer positivt på den. Men vi krysser fingrene!Førsteomgang starter røfft, sheriffen går hardt inn i taklingene for å vise hvem som er sjef på midten, Roberto Agradula utnytter enhver småfeil Debrecen gjør, Shinra85 får noen skudd på mål men Debrecen ett i stanga. Førsteomgang ender 0-0 men vi spiller bra og har hatt flere gode sjanser! Jante får et nytt forsøke på teamtalken i pausen med betraktelig bedre resultat:Det gir gode resultater og allerede to minutter inn i den nye omgangen smeller Eivindiñho en corner i kassa! Debrecen-spillerne ser både forbanna og oppgitte ut, treneren kjefter og smeller fra sidelinja mens NMSP-manageren smugger på sidelinja. Men kan det holde?
Roberto Agradula pådrar seg et gult kort og sheriffen setter keeperen på en prøve med en røff heading men etter 60 minutter må stakkars slitne Dodraugen av banen, heldigvis har vi Joninho Inge som engasjert jogger ut på matta. Fem minutter senere blir han rundlurt og Debrecen scorer kampens andre mål, 1-1.
Vi gjør noen drastiske bytter, ut med Shinra85 og inn med Roberto Kakarlsen og fanfavoritten SirkusMartini. Minuttene går, vi har flere store sjanser og tror du ikke Roberto Kakarlsen får et mål avblåst for offside! Møkkadommer!

Kan han gjøre det godt igjen?


Det kan han! Roberto Kakarlsen scorer vinnermålet i det 87. minutt og kampen ender 1-2 i favær NMSP!Det er et godt resultat å ta med seg til neste runde, trekningen gjøres og om vi skulle kjempe oss videre møter vi Lille i neste runde *gulp*. Men før returoppgjøret mot Debrecen kan spilles blir det kamp i hjemlig serie mot Sarpsborg hvor flere av de faste spillerne spares før returoppgjøret i Europacupen. Det blir en tett, dårlig og jevn fotballkamp hvor det eneste målet scores av en gammel kjenning


Og med det kjøres det fokusert trening på løkka til NMSP, forrige kamp dro såvidt 2000 tilskuere men nå som eventuell europacup skal avgjøres blir det nok betraktelig mer trøkk på tribunen. Baron Adeler gjør jobben vår betraktelig mye enklere med en detaljert speiderrapport som gikk ca slik: "Det er et lag, de spiller fotball."

I dagene opp mot kampen klager både sagosen og Nilo på for store treningsmengder men jeg lar de sutre, går nok over, og vi låner ut et par yngre spillere til andre klubber for førstelagsfotball, spesielt Lodin Jr. er populær og har i skrivende stund flere tilbud.

Men så er det kampdag. Tilbake er NMSP sine beste menn i elleveren, vi legger merke til at Debrecen har lagt seg noe mer offensivt enn i forrige kamp som bare kan være positivt for vår kontringsbaserte taktikk (håper vi).

Og allerede etter 11 minutter smeller det, Roberto Agradula med en perlescoring og vi er to mål foran! Bare et par minutter etterpå smeller det igjen og NMSP leder 4-1 sammenlagt! Spillerne løper for å feiere foran supporterne kledd i klubbens lekre farger:Det ryktes at shinra85 har øvd inn robotdansen før kampen, og den får han jammen bruk for når han putter sitt andre mål for kampen rett før pause, Debrecen er overkjørt totalt og vi har full kontroll!

Vi slipper riktignok inn et tullemål uti andreomgang og snakker på oss et gult kort, Thinarañho blir flere ganger satt på prøve men vi holder på spillet vårt...
... som ikke lønner seg da Debrecen scorer nok et mål bare et par minutter senere. Det ser plutselig ikke like lyst ut, for om det blir uavgjort sammenlagt vil vi ryke ut på bortemålsregelen!
Resten av kampen blir et bikkjeslagsmål, flere av våre bedre spillere ser helt utslitte ut men dekningen på benken er ikke allverden, vi legger oss litt lavere for å spare krefter, gjør noen desperate bytter (bl.a. Nicholas inn som spiss grunnet hodestyrke på defensive dødballer), Debrecen begynner å bli ordentlige slitne i beina. Kan vi ro det i land?


I det 75. minutt scorer SHDR med en flott heading og shinra85 får sitt hattrick i det 80. minuttVi er videre i Europacupen og skal møte franske Lille i neste runde!


Og med det trekker gutta seg inn på bakrommet for å diskutere hvordan vi kan følge opp de siste resultatene. Sesongen er langtfra over og det er de neste månedene vi får se om troppen er sterk nok til å kreve en plass i Norges høyeste divisjon, for ikke å snakke om i europa. Gleder meg til å bruke alle TV-pengene og kvalifiseringsbonusen fra UEFA!
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Ny dag og nye muligheter for suksess! Vi starter med et par
nyheter:

Han er kanskje onkel i virkeligheten men i spillet har vi han her som er lånt ut til Pors:Skoen har investert:Baron Adeler kommer med nok en detaljert analyse av neste motstander:Flere av NMSPs unge talenter får oppmerksomhet fra andre klubber (KFUM Oslo er også interessert):Men fotballen ruller videre, vi fortsetter Tippeligasesongen med hjemmekamp mot Ålesund:Deretter lånes en av Norges største talenter til en av Norges største talentfabrikker:Og deretter... er det ny europacupkamp mot nevnte Lille, et veldig godt fransk lag. Vi tar de imot hjemme i første kamp hvor jeg håper på et ålreit resultat med få bortemål til froskespiserne. Jante sier til media vi kan ha en sjanse om vi spiller opp mot vårt beste og nervøsiteten er blandet med entusiasme på treningsfeltet opp mot storoppgjøret på Ullevål. Norsk media har trua!

... og ja, Lille er det beste laget, til pause har vi på en magisk måte holdt nullen men er ganske så utslitte. Det gis en intens teamspeak i pausen og moralen øke, vi kan få med oss et ålreit resultat!

Andreomgang starter på samme måte, Lille er best og løper oss i senk, vi må bruke alle byttene i 60. minutt da det ikke er mer krefter igjen i flere av spillerne våre. Og i det 73. minutt får de målet sitt og leder med ett MEN vi klarer å holde ut resten av kampen å taper kun 0-1 på hjemmebane!Jante forklarer pressen vi til tross for tap er fornøyde:Deretter er det tilbake til hverdagen med match mot Haugesund før den avgjørende turen til Frankrike. Jeg velger å spare ca alle de gode spillerne for å ha sjans mot Lille i returoppgjøret, mens styret er godt fornøyde (enn så lenge) selv om Jens tar alle penga våre (se største utgift):Bortekampen mot Haugesund ble en hard batalje med andrelaget men Terje dro i land en knepen seier for oss:Så var det oss da, Lille vs. NMSP FL på Grand Stade Lille Métropole. Om noe er ihvertfall en av Lilles store stjerner, tidligere Chelseaspiller Salomon Kalou, ute med skade som naturligvis betyr vi har trua på å score minst ett mål for å slite oss videre. Kan sesongens første og største cupbombe skje en torsdag kveld, i frisk bris i baguettens hjemland?

Vi stiller med et uthvilt lag og våre beste menn, stadion fylles med tusenvis gale franskmenn og noen tilreisende supportere som ikke har særlig trua:Teamtalken er avslappet og ærlig men slår godt an!Oooooog kampen er i gang...

... og dette er ikke for ille (mot Lille hue hue), men de viser igjen de er flere hakk over oss på papiret og får ett tidlig mål etter bare 14 minutter og er nå to mål foran totalt. Dette ser ikke bra ut.

Deretter går det et kvarter hvor det skjer lite, før det plutselig tennes en flamme i laget som først manifisterer seg i et mål fra shinra85 i det 30.minutt, vi har startet opphentingen! Og i det jeg ser på taktikken for hvordan hente igjen det vi trenger er gode gamle sheriffen målkåt og putter enda et i det 36. minutt! Til pause leder vi faktisk 1-2 over Lille på bortebane og er videre på bortemålsregelen!

Etter en nok en motiverende teamtalk trasker vi ut på matta for andreomgang, preget av mye nerver hos begge lag, presset varierer, det er mye tøft spill og taklinger dommeren ikke liker som i det 69. minutt resulterer i... straffespark.

Til Lille! Jævla dommerdick! Det var til og med en dritbillig straffe! Men til tross for spillernes protester marsjerer Mathieu Debuchy mot straffemerket å setter den trygt i mål. Her ser dere pressens reaksjoner etter kampen:


Manageren går kanakas på sidelinja og lirer av seg noen spennende spanske gloser ingen tør å spørre hva betyr. De siste minuttene er preget av noen siste smådesperate bytter i håp om å pynte på resultatet men fler mål blir det ikke.


For et bilde på hvor fysisk kampen ble det delt ut 7 gule kort (hvorav fem til oss, heh):

Vi tar en fridag for å drukne sorgene på den lokale Skroa men velger å se videre mot en suksessfull Tippeligasesong, tar med oss noen få gode nyheter på tampen av kvelden:

NMSP-spillere tatt ut til landslagsoppdrag:Og DagV lånes ut til Notodden for fast førstelagsspill:
Håper på bedre resultater å vise til i morgen!
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Etter europacupexit mot et bedre lag på alle måter kan vi konsentrere oss om serien, og å sikre en imponerende plassering i vår første Tippeligasesong!

Etter turen til Frankrike tar vi en glamorøs reise til Hønefoss for bortekamp, Shinra85 starter like gjerne ballet med scoring i 1. minutt. Dessverre klarer Hønefoss å utligne tyve minutter senere, og det resultatet står seg ut kampen så ett poeng på oss.Men i gode nyheter er det på tide å flytte tilbake til vår egen stadio som nå er klar for å flyttes inn i!Jeg deltar på deadline day som bare var kjedelig å kjipt, fuck it sier jeg, stallen vår er vel fin nok. Uansett, tid for en litt spennende kamp igjen da vi returnerer til Oslo for å spille kvartfinale i cupen mot sjølvaste Vålerenga. Som vi tidligere har vist hever vi oss alltid i cupen så håper på å fortsette tradisjonen!

Media er veldig usikre, håper å gjøre spådommene om straffekonk til skammeLagene føler på hverandre en del i starten og det tikker mot pause da hvem andre enn shinra85 ut av nærmest ingenting scorer et mål og vi er opp 1-0 til pause!
I pausen er det kakao og marshmellows grunnet den gode innsatsen samt koselige ord om innsatsen, men jaggu ble det ikke litt for mye kos som resulterer i et Vålerengamål ikke lenge etter pause. Det står da 1-1, det gjøres noen kreative bytter og selv om sheriffen er sliten som faen er han viktig så beholder han på banen, og det var jaggu lurt da han så sent som i det 82. minutt slåt en utsøkt pasning til shinra85 som ikke gjør feil og scorer sitt andre for kampen og vi er videre i cupen! Resten av kampen parkerer vi bussen foran egen sekstenmeter, en buss som ikke går noen steder og ihvertfall ikke med Vålerenga som passasjer uten månedskkort de har glemt å aktivere så når de blir stoppet i kontroll... Nei glem det, den ble for drøy MEN poenget er vi er videre i cupen og Vålenga blir sendt hjem som tapere!

Og hva sa du Mr. Journalist-det-blir-straffer-sikkert-bitch:Og Shinra85 får fortjent skrytOg med det blir NMSP-manageren usedvanlig trøtt så tar kvelden tidlig med avtale om å samle laget for videre suksess etter kort tid, så følg med!
Til sist en gladnyhet:

 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Vi spiller mer fotball, laget er høyt oppe etter cupseieren mot Vålerenga (som mediene kalte forventet) og i serien venter mange tøffe kamper så vi får en skaderapport av Tafse-Trond samt tilbakemelding fra Jante på hvem en spiller som hat vist god utvikling:Vi blir også anbefalt å oppgradere ungdomsfasalitetene våre men det vil ikke styret engang vurdere. Ja ja. No biggie, vil tar i mot Sandefjord på hjemmebane:Vi har fremgang på treningsfeltet!Legger merke til at NMSP-dødaten Lille er videre i europacupen som bare skulle mangle da de var gode nok til å slå ut oss, mens vi sender spillere på landslagsoppdrag:Etter landslagskampene stikker vi til Drammen for å spille mot Strømsgodset:

Vi tar i mot Tromsø på hjemmebane:
Og den store helten ble Nabbolini!

Deretter er det ny landslagspause, og i mellomtiden tar Nicholas seg friheten til å sutre litt:Jeg lover han skal få prøve seg på førstelaget, så får vi se hva han leverer! Vi møter Vålerenga i Tippeligaen ikke lenge etterpå (som vi slo ut av cupen for ikke lenge siden) så han trenger ikke vente lenge på muligheten, kan han bidra til å holde nullen?
Nok engang ble shinra85 helten vi fortjener, med skryt av Jante på pressekonferansen

Vi er nå i midten av september og mens jeg ser på kampoppsettet fremover legger jeg merke til at... det er ikke så mye igjen av sesongen! Vi ligger veldig godt an i Tippeligaen mens det er knyttet mye spenning til om vi kan gjenta cupsuksessen fra i fjor hvor vi som nevnt er i semifinalen. Men før det tar vi i mot Molde på Snus Kjerra Arena i serien, kan vi holde topp tre plasseringen?Det kan vi naturligvis!

Vi er da i god form og inne i En God Periode før semifinalemøtet mot Lillestrøm på Åråsen stadion. Det slår meg litt sent jeg spilt litt for mange av de beste spillerne mot Molde da semifinalen i cupen kun er et par dager etterpå men det får vi håpe går fint! Dessverre må Dodraugen melde pass grunnet skade

Og i Lillestrøm er det cupstemning, det koker frem mot oppgjøret som legger ekstra mye press på spillerneUtover at Nicholas "beskjedent" minner meg på han burde spille flere kamper fra start skjer det ikke mye mer før vi inntar garderoben på Åråsen, og jeg plukker ut dette lager:
Kampen starter... ganske kjedelig! Det skjer nesten ingenting i førsteomgang, få sjanser og lite spennende spill, begge lag rusler noe slukøret i garderoben, teamtalken til Jante bidrar ikke i noen retning og det som holder oss oppe er at Lillestrøm ikke har vært noe bedre enn oss.
Andreomgang begynner bedre, terje har et skudd i 51. minutt, vi får noen cornere og legger mer av spillet på motstanderens banehalvdel....
... og i det 65. minutt ruller endelig ballen i vår retning da Roberto Agradula scorer på en bitteliten målsjanse, nærmest ut av ingenting! Jeg gjør et par bytter som gir oss friske ben på midten av banen for å ikke bli løpt i senk av et nå veldig offensivt Lillestrøm, de skyter bl.a. i stolpen og setter Thinarino på store prøver!


Men fler mål blir det ikke! Tiden renner ut uten at det ble soret fler mål på Åråsen denne kvelden, og NMSP tar seg til finale i cupen!


Beskrivende for kampen ble midtstopper SHDR banens beste:

Etter å få unna cupoppgjøret sikter vi midlertidig mot videre suksess i Tippeligaen, topp tre-plasseringen må jo sikres! Neste mulighet er hjemme mot Fredrikstad og jada Nicholas, du skal få spille! Kommer han til å drite seg ut?


Ja faen fite Nicholas!

Men men, alle kan ikke spille på førstelaget heller. Så etter dagens session er vi i finale i cupen, og Tippeligatabellen ser slik ut:
Ikke mange kampene igjen av sesongen nå!
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Som i virkeligheten må fansen smøre seg med tålmodighet en uke av gangen før man får se favorittlaget i aksjon, men nå er det på tide for NMSP å avslutte sesongen sin. Vi har ikke mange kampene igjen av Tippligasesongen (rett over ser dere tabellen) og som i fjor har vi klart å kjempe oss til cupfinalen. kan vi gjenta bragden?

Vi reiser til Bærum for å spille bortekamp mot Stabæk med tidligere NMSP-helt LarZen i mål, Baron Adeler lager en speiderrapport og legger merke til at Stabæk sikrer plassen i Tippleligaen ved å vinne de resterende kampene og her er noe som er likt som virkelighetens fotball:
Spillere og lag som har noe å spille for (som å ikke rykke ned) legger inn et par ekstra gir som igjen nok er grunnen til at vi har hevdet oss så bra de siste sesongene.

Vi ligger på en overraskende komfortabel tredjeplass , har riktignok en sjans på andre men langt opp til serieleder Strømsgodset så merker stallen fremstår fornøyd med årets innsats. Får forsøke å sprite opp engasjementet med noen heftige teamtalks, avgårde til kampen!

Den starter som foventet med press fra NMSP, og sheriffen ordner en tidlig ledelse som vi holder inn til pause. I garderoben skjed det jeg var nervøs for da spillerne ser veldig tilfreds ut og da de jogger ut til andreomgang slapper de av og Stabæk får seg et mål. Heldigvis har vi Terje som gjør alt på egenhånd å fikser oss et mål som gjør at vi til slutt vinner 1-2!Legg merke til banens beste, og kred til Buggzini for å være kampens store dominans i lufta!

Lite spennende skjer før neste seriekamp utenom å sette opp treningskamp mot Korsvoll 2 men kan nevnes 17 år gamle Julian får sin første banens beste-utmerkelse i NMSP U19 sin seier over Follo U19, mål av nevnte Julian og Justin Case Jr. som er moro!

Men så skjer det noe dramatisk! Først melder mediene dette:Men kan det være noe hold i ryktene om at en engelsk klubb ønsker Jon Pålsen som sjef?! Vel, ja, for rett etter skjer dette:Men dette skal vi ikke ha noe av, enkelt å greit. Til tross for managerens ubestridte talent er det mer å utrette med NMSP så tilbudet avslås til styret og supporternes store glede.

Vi ser videre mot neste Tippeligakamp isteden, som er hjemme mot Rosenborg. Pressen melder oss som favoritter og Jante får spørsmål på om vi fortsatt har sjans til å vinne ligaen i år men smart nok forklarer han vi alle ser dette er Strømsgodsets år.
Mot Rosenborg får Nicholas en ny sjanse siden han er lovet det, til tross for sin glipp i forrige kamp fra start, vil det gå bedre nå?Nei. Det gjør det ikke. Vi taper metd ett mål på hjemmebane og jeg legger all skylda på Nicholas. Det hjelper lite at sheriffen blir utslitt i førsteomgang og shinra85 småskadet så Roberto Agradula må spille halve kampen. Vel, jeg forteller spillerne jeg er skuffet over innsatsen som faktisk ser ut til å motivere de.

Før neste kamp mot Lillestrøm er det Lodinho sin tur til å sutre over manglende spilletid. Han får da samme beskjed som Nicholas (siden vi ligger så bra ann i serien) at okay han skal få en sjanse men han bør ta godt vare på den, og jada han lover så han starter mot nevnte Lillestrøm. Kan han gjøre laget bedre?Det kan han så absolutt! Tegner seg til en assist i en overbevisende seier over Lillestrøm, og nå trenger vi bare ett poeng for å sikre oss kvalifisering til neste års europacup og med de andre lagenes dårlige innsats klarer vi fint det og kan meddele denne gladbeskjeden:Deretter spiller vi mot Bodø/GlimtJoda, nytt tap med Nicholas fra start og igjen legger jeg all skylda på han, Lodinho gjør heller ingen overbevisende innsatse men det er ikke helt jævlig, men Nicholas begynner å gå tom for muligheter nå.
Det er nå bare én kamp igjen av Tippeligasesongen før cupfinalen hvor jeg uansett vil spare så mange av våre beste menn som mulig. Det meste er avgjort i årets sesong så lite spennende skjer før bortekampen mot Brann, la oss se hvordan et B-preget NMSP gjør det i Bergen:Vel, vi får juling. Allerede til pause ligger vi under 3-0 som holder seg kampen ut. Ikke veldig overbevisende før den forestående cupfinalen men stilte som nevnt med et dårlig lag til oss å være, vel vel!
Neoconini vil gjerne spille mer førstelagsfotball, grunnet hans unge alder på 22 sier jeg han skal få sjansen neste sesong. Forhåpentligvis.

Så da var Tippeligasesongen over, det er nå bare cupfinalen som gjenstår som kommer til uka, tabellen endte til slutt slik: