Norges Mest Sofistikerte Promperom Fotball`s Lag Manager

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Wooo! *sprette champisen*
 

Jante

privileged CIS shitlord
Houseman, ditt vakre, vakre menneske! Det lukter ny kontrakt, egen parkeringsplass rett utenfor Internat Norwegen-treningsfeltet og bonusansvar som vise-komitéleder for utredningen av spillerdemokrati i klubben!
 

Folkens. Dagen er her. Arne Scheie sitter i bua og gauler. Carina Olset strutter rundt med den stramme ræva si på indre bane og det koker rundt Ullevaal. Alle elsker cupfinalen. Den største dagen i året for norsk fotball. Selve høydepunktet! Odd med sine 12 cuptriumfer mot NMSP som aldri har vært i finale før. Det koker. Aaahhh. Det koker! Det rapporteres om 8000 solgte billetter. Totalt! Det er fin dag for fotball sier Arne Scheie. Drillo mumler noen greier ved siden av han.

Odd har noen jævlig farlige spillere. Spesielt Kjell Rune Sellin har scoret mye, mens spissene våre knapt har gjort noe nevneverdig i cupen. Dette blir tøft, Odd er store favoritter på oddsen også.


Jeg har valgt mine 11 sterkeste menn. Erketorinho er fast i forsvaret, men er småskadet og blir erstattet av JustinCase. Ellers er det det vanlige laget. Terje og Sjuttolini på kantene som skal fore Jante med innlegg, mens Sheriffen og Houseman sørger for styre midtbanen og trekke i trådene. Sagosen skjermer forsvaret mens LarZeN som vanlig forventes å stå en solid match. På benken har vi mye slagkraft i bla. Shinra85, Klaymen og McHatersen.

Og vi er i gang. Odd tar styringen fra start.

Det glipper i forsvaret vårt!1-0 til Odd.

De fortsetter å ha styringen ut første omgang, jeg fyrer opp gutta. Dette går faen ikke an. Vi er på Ullevaal Stadion med nesten 20000 tomme seter, her må vi serpe oss.

Det går ikke helt etter planen....Dødball fra venstrekanten til Odd.Klabb og babb i feltet.


Ikke godt å si hva som skjer her.


Eller jo, Odd scoret igjen. 2-0. Faen. Er alt håp ute?

Alt ser håpløst ut. Men så. (Klikk på play her, og skru opp lyden så høyt du bare klarer)


Galmann forsøker seg på et innlegg.Den går presist mot Terje, hva skjer nå....

....Den er i nota. 2-1! Er det et comeback på gang?

Vi fortsetter å trøkke på.


Shinra85 og McHatersen er kommet på som impact subs. Her kombinerer førstnevnte med Jante.... som slår et innlegg. På bakre stolpe dukker McHatersen opp!!!!!!!!2-2!!!! Vi er tilbake fra de døde!

Nå har vi totalkommando og fortsetter å peise på.Jante forsøker å spille opp mot Shinra85.Han er omringet av Odd-spillere....men i.....


Straffespark i det 89. minutt!!!!!


Moltu er i harnisk.

Jante er derimot kald som en fisk.

SHDKJASDHKJASDHKLAJSDHLKJAShdlJKASHldkHSALd!!!!!!!!!!!!!!! Arne Scheie roterer ut kommentatorbua og fyker til himmels. Drillo får slag. Det norske folk setter kaffen i halsen. Kampen er punktert! NSMP ER CUPMESTERE!


Fy faen.Vi er så jævlig cupmestere.Det er helt villt, en helt for jævlig legendarisk finale. Dette er noe av det feteste jeg har vært med på i FM.

Her er mer om dette.

Nå må lykkerusen roe seg litt, så skal Jante få ta over første halvdel av tippeligaen. Men klarer han å levere etter denne standarden? Klarer han å forsterke stallen såpass mye at vi holder oss oppe? Følg med!!!
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Football Manager - For Et Spill!

Gratulerer til alle involverte, gåsehud!
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Føffaen, Jante! Her går jeg all in, føkker ryggen så du kan sette straffa
 

Jante

privileged CIS shitlord
NMSP FL´s tropper og ledelse har festet i tre måneder til ende, og det begynner å nærme seg en ny sesong. De spillegale skal ta tippeligaen med storm, og etter forrige sesongs uvirkelige opprykk og cupseier er følelsen på Internat Norwegen-treningsfeltet at de er udødelige.

Styret, med Skoen i spissen, har godkjent stadionutvidelse og en oppgradering av Internatet med et pennestrøk. I tillegg har de gitt et meget raust budsjett til transferansvarlig Jante, hvis første trekk i overgangsvinduet var å si opp Erik Ribsskog og hyre inn hans alter ego Baron Adeler som sjefsspeider.


Spillende assistent-manager Jante ble valgt av fansen som årets spiller, kanskje på grunn av målet i cupfinalen? Resten av årets beste ellever er også ganske åpenbar.

Nå nærmer slutten av ferien seg, og kroppene er klare for å ta imot nye signeringer og banke blærete tippeligaspillere på... Ullevål Stadion!? Skoen slikket visst masse NFF-ræv under cupfinalen og ordnet en låneavtale mens Snus Kjerra Arena pusses opp med flere seter, VIP-salonger og gullbelagte dusjarmaturer og boblebad i hjemmegarderoben.
 

Jante

privileged CIS shitlord
EKSTRA EKSTRA SPECIAL EDITION DEADLINE DAY OVERGANGSSPESSSIAL EKSTRA UPDATE EDITION EKSTRA

Det knytter seg stor spenning til NMSP FL´s første sesong i Tippeligaen. Vil Skoen, Jon Pålsen, Jante, Sheriffen og JustinCase prøve å sikre seg noen gamle veteraner avdanka stjerner for å berge plassen, eller vil de satse på solide talenter?

Det ryktes at det er assistent-manager, cuphelt og årets spiller Jante som står i spissen for lagets rekrutteringer også i år, etter at hans innkjøp før forrige sesong bidro sterkt til det fantastiske og fullstendig uventa opprykket og en helt absurd seier i cupen. Kan han gjøre det umulige igjen?

Størst spenning knyttes til keeperplass. LarZeN, som var på lån fra Strømsgodset, har valgt å ikke ta en permanent overgang til Snus Kjerra Arena. Tølperen valgte heller pengene til Stabæk, og etterlater Jante uten noe solid førstevalg i bur før sesongstart. Ellers er det knyttet spenning til backplass og kantene på midtbanen, samt en generell forventning om at nivået ellers må heves og bredden i stallen økes.Det har vært travle dager utenfor Internat Norwegen, treningsfeltet til NMSP FL. Spesielt interesserte har fulgt flittig med, enten ved å møte opp utenfor eller via sosiale medier. Eks-spillegale Agradula har møtt opp ved flere anledninger og snakket med mediene utenfor Internatet om at en ny overgang til gamleklubben er nært forestående. Dette har blitt benektet fra alle offisielle hold, og spilleren har til og med blitt kastet ut fra lobbyen på Internat Norwegen flere ganger av klubbens sikkerhetspersonell. På Twitter sier spilleren selv at han er 60 % sikker på en retur til gamleklubben, og spilleren har vlogget aktivt på YouTube gjennom hele overgangsvinduet om hvor mye han gleder seg til å jobbe med Jon Pålsen og gjengen igjen. I TV 2s fotballstudio vitset Ståle Solbakken og Myggen om at det nok vil bli mange som Agradula i årene som kommer, ettersom NMSP har kvittet seg med mange avdanka gamle helter også i år. Det ryktes at de utgående spillerne i år har fått sesongbilletter, VIP-kort og gullmedaljen fra cupseieren i bagasjen fra Skoen og Co som takk for lang og tro tjeneste. Tidligere storspiller Lodin har også blitt tilbudt en ekspertkommentator-rolle og som korrespondent for Øst-europeisk fotball i NRK, og CockMcBalls har takket ja til en plass på neste års Skal vi danse på TV 2.

- Vi har alltid plass til disse spillerne i våre hjerter, sier Jante på avskjedskampen, men vi har ikke rom eller hjerne til å betale lønn til gamle stjerner som knapt får plass på benken til reservelaget.

Med mange spillere på tur vekk trengs det selvfølgelig nytt blod! Fansen vil være spesielt spente på keeperinnkjøpene Thinarañho og Fetthestino, men det knyttes også store forhåpninger til hva de nye rekruttene Eivindiñho, Roberto Agradula, Lodiñho, Roberto Karlsen, Neoconini, Joniñho Inge, Nabbolini og Buggzini kan levere på banen. Jante har ikke kastet hele budsjettet Skoen har tillatt ut av (overgangs)vinduet, og klubben har visstnok betydelige midler på bok i tilfelle ytterligere forsterkninger må sikres i løpet av sommeren.Eksperter har også bemerket seg Jantes iver etter å sikre seg unge talenter, spesielt avkom fra egne og tidligere spillere. Dette er unggutter som har vært å se på NMSPs miniputtlag oppigjennom årene, og NMSP U19 seiler opp som storfavoritter i ungdomsligaen og de vil nok også befinne seg på aldersbaserte landslag. Det knyttes spesiell spenning til hva spillere som Jante Jr., Julian, JustinCase Jr. og Sheriffen Jr. kan prestere i de kommende årene. På pressekonferansene hvor han presenterte sine nye innkjøp forsikret Jante pressen og fansen om at NMSP er en familieklubb som alltid vil verne om sine egne, men at disse smågutta ikke vil bli gitt noen spesialbehandling bare fordi foreldrene deres spiller i klubben fra før av. Her skal de piskes i form! 

Jante

privileged CIS shitlord
SPOILER: Overgangsbudsjettet vi fikk var på 6 mill!
 

Jante

privileged CIS shitlord
Det nærmer seg ny sesong for NMSP, og ikke alle er like fornøyde med de nyankomne spillerne.Men til tross for litt murring i korridorene på Internat Norwegen og litt dårlig fysikk etter en lang ferie er spillerne klare for kamp. Først ut er et vanskelig oppgjør mot Sarpsborg på bortebane. Det er også gledelig for NMSPs ledelse å se Sheriffens gamle klubb Bodø/Glimt blant de nyopprykkede lagene. De skal selvfølgelig knuses!
Roberto Agradula og Eivindiñho, NMSPs to desidert dyreste spillere gjennom tidene, kombinerer fint og sikrer ett poeng fra ett av de få laget som faktisk slo oss forrige sesong. Det var forøvrig bare uflaks at det ikke ble tre poeng. Shinra hadde en rekke store sjanser til å sikre seieren, med blant annet stolpeskudd og klarering på strek.
 

Jante

privileged CIS shitlord
Spillerne er enda i lusen fysisk form etter feiringen av den supre forrige sesongen og den lange ferien, så Jante og Jon Pålsen må rotere mye på laget i kampene som følger. Ikke at det har så mye å si..

NMSP 1 – 0 Haugesund


Mål: Erketorinho


Det får derimot utfall i neste oppgjør, hvor spillerne merker hardkjøret og tempoforskjellen i Tippeligaen.

Aalesund 2 – 1 NMSP


Mål: Jante


I neste kamp er det igjen den nye superduoen Roberto Agradula og Eivindiñho, i kombinasjon med Jante, som viser seg frem og sikrer poengene.

Sandefjord 0 – 1 NMSP


Mål: Eivindiñho


Etter de fire første kampene ligger NMSP altså på en ganske respektabel femteplass i Tippeligaen, og fremstår absolutt ikke som noe bunnlag. Har Jante briljert på overgansmarkedet igjen?Gledelig er det også at LarZeNs nye klubb Stabæk har sluppet inn 11 mål og ligger desidert nederst på tabellen. Burde nok signert for NMSP ja!
 

Jante

privileged CIS shitlord
Stjernespillerne våre er noen slappfisker av dimensjoner! Den all-inclusive ferien til Bahamas som Sheriffen sendte dem på etter cupseier og opprykk sitter enda i vommen til en rekke av spillerne våre. Fire kamper inn i sesongen og mange er enda ikke kampklare. Jante har derfor valgt å sette flere av fjorårets stjerner på reservelagsduty inntil de serper seg og slenger utpå andre krefter. Heldigvis finnes det hederlige unntak som Erketorinho og SHDR i sine livs beste form, men mange som lenge har tatt en plass på førstelaget for gitt lever nå farlig..Laget har enda litt å gå på ettersom mange av de nye spillerne enda ikke har vent seg til NMSPs trademark knus og hersk-taktikk, men starten på sesongen har vært lovende fra de nye signeringene. Den dynamiske duoen Eivindiñho og Roberto Agradula har vist glimt av hva de spillegale har i vente i årene som kommer, mens Thinarañho har voktet buret uten noen store blundere så langt i sesongen.


NMSP 1 – 0 Hønefoss


Mål: SirkusMartini, etter et lekkert forarbeid av.. you guessed it, Roberto Agradula!


NMSP 1 – 2 Strømsgodset


Roberto Agradula får endelig sitt første mål for NMSP, og det er en skikkelig perle av en scoring. Men både SirkusMartini og Dodraugen hinker av banen i første omgang med skader, og poenget glipper etter at Thinarañho tabber seg skikkelig ut i det 74. minutt. JINX'D!

Jante har derimot ingen betekninger om å fortsette å bruke målvakten.
I neste oppgjør venter Tromsø på Alfheim, en jævla tøff bortekamp i Thinarañhos hjemby. Vil Tromsøbesøket med slekt og venner på tribunen inspirere målvakten til å serpe seg?


Tromsø 0 – 2 NMSP


Mål: Erketorinho, Sheriffen

En meget uventet seier! NMSP startet kampen bra med høyt tempo og gode kombinasjoner, men slet lenge med å bryte gjennom Tromsøs kompakte forsvar. Nordingkukan var også skumle på kontringer, så det var med en lettelsens sukk Jon Pålsen og Jante kunne observere Erketorinho stange inn 1-0 på en lekker corner servert av Sheriffen syv minutter etter hvilen. I det 71. minutt sikret Sheriffen seieren for de rosa heltene etter et gjennomspill fra Shinra, i en kamp hvor denne lovens lange arm dominerte midtbanen fullstendig.Etter kampen spekulerer journalistene om at NMSP vant fordi spillerne deres er større og tøffere, men Jante bare fnyser av dette og konstaterer på pressekonferansen at Tromsø ble fullstendig utspilt både til fots og i lufta og at de spillegale vant en velfortjent seier.

Nå som spillerne begynner å komme noenlunde i form igjen, er dette noe som begynner å ligne en ellever Jon Pålsen, Jante, JustinCase, Sheriffen, Skoen og hele NMSP-familien kan være stolte av:

 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Gloriøst!
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Vi er for FM det Sjutten er for FFSju.
 

Jante

privileged CIS shitlord
Det så lenge ut som om jyplingene i NMSP skulle ta nok en tippeliga-skalpe. Da det gjensto 11 minutter ledet de spillegale 2-0 etter to praktmål fra Shinra. Men neida, Jon Pålsen og Jante måtte rive seg i håret til slutt da kampen endte 2-2.

NMSP 2 – 2 Vålerenga


Mål: Shinra (2)


Da var det endelig dags for å forsvare fjorsesongens sterke cupsuksess. I første runde venter lille Kopervik, og Jon Pålsen og Jante velger å hvile mange av de faste spillerne og slippe til noen av de andre. Det går jo forsåvidt greit..

Kopervik 1 – 2 NMSP (cupen)


Mål: Houseman (str.), Roberto Karlsen


Molde 1 – 0 NMSPEn real blunder av Thinarañho på overtid gjør at NMSP taper kampen. Jon Pålsen så litt muggen ut der han satt på sidelinja og sutta på en Urge-flaske mens han konstaterte at ett poeng gikk tapt denne gangen. Men alt i alt er han vel greit fornøyd med sesongen så langt..


 

Jante

privileged CIS shitlord
Det var fordi sånne minker som deg spilte i stedet for stjernespillerne. :ras: