[NX] Zelda: Breath of the Wild

En tråd i 'Spilldiskusjon og -nyheter' startet av Agradula, 17.06.2016.

 1. Agradula

  Agradula Ridder Jonatann Forumleder

   
  Lodin, Yetipants og demake ga dette en brofist.
 2. Lodin

  Lodin Der Politipresident

  Prøvde meg på den sjæl, men jeg brukte en av platene opp mot Death Mountain. Det gikk litt, men var for ustabilt og bare kollapsa.

  Lurer på hvor helvete dette spillet har vært å teste for bugs og sånt. Og hvor mange av disse smarte løsningene folk har kommet på fant de og lot bli.
  Ser fortsatt for meg et rom med japanere som ser på youtube mens de shotter sake og griner.
   
 3. Lodin

  Lodin Der Politipresident

  Litt nytt om første DLC ute. På kartet får man se hvor Link har traska de siste 200 timene. Vet ikke hvor praktisk det er, men det er ihvertfall stilig. Det som derimot er praktisk er at man kan finne en medaljong man kan slenge ut og den kan man så reise til når som helst.


  Det er også en serie huler med fiender som man har sett i andre Zeldaer. Om man tar 45 av dem blir mestersverdet oppgradert på no vis.
  Hard Mode er såklart med og her blir alle fiender oppgradert en level samt at helsa deres regenererer. Meh.

  Det kanskje viktigste er at foruten maskene til Majora, Midna og en Korok så får man rustninga til Zelda fra Spirit Tracks. Dette er såklart dog den viktigste drakta:
  [​IMG]

  Blir å kjøpe, men ikke før jeg har spillen på Switch.

  Jo også for å vise at de er bedre enn Fatlus kan man nå laste ned samtlige språkpakker til spillet gratis. Nintendo har tydligvis hørt på all gnålinga. Lasta ned fra e-sjappa og kuttescener på japansk er jævla ålreite saker.
   
  Agradula, Morbo, Yetipants og 2 andre ga dette en brofist.
 4. Klaymen

  Klaymen Medlem

  Tok denne selv først nå. Kulese Shrine i spillet?

  Edit: Ellers, driver med Tarrey Town-questen nå. Er stilig, men er payoffen verdt det? Bør være noe tilsvarende Biggorons Sword fra OoT for at jegskal gidde, kjenner jeg.
   
  Sist redigert: 28.05.2017
  Yetipants og Morbo ga dette en brofist.
 5. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Tjaaah. Tjæææh. Øh, du får minst ei sjappe som det ikke finnes noen annen av i spillet, tror jeg. Og duuuu kan kjøpe et sett med klær enkelt som ellers er litt vanskeligere å få kjøpt. Payoffen for meg var uansett at jeg likte å reise land og strand rundt og finne folka som skulle hjelpe til, og så var det ålreit closure på et par plottråder.
   
  demake, Klaymen, Thinaran og 1 annen person ga dette en brofist.
 6. Lodin

  Lodin Der Politipresident

  Jeg misstenker det egentlig var større planer for byen og huset til Link. Bygningene til Bolson ser ekstremt modulære ut og jeg vil tippe man på et tidspunkt skulle designe dem selv osv. Det hadde eid.
   
 7. Morbo

  Morbo Medlem

  Noen andre som har starta Hard Mode? Har spilt ferdig platået og selv om jeg ikke akkurat er imponert over efforten Nintendo har lagt inn her så er det digg å ha en unnskyldning til å ta fram årets spill igjen. Så langt har vanskelighets-bumpen vist combaten fra både sin beste og vprste side. Vprst når man ender opp med bare bomber igjen og må cheese fiender alt for lenge for å chippe dem ned til døden, for så å finne ut at det er fem piler i kista de passet på (du brukte 15 for å cleare campen). Best når man har akkurat nok ressurser til at man må improvisere litt og bruke både omgivelser, fysikk, skillz og kløkt for å nå målet sitt.

  Men hva er egentlig annerledes, spør du? Alle fiender er ett nivå høyere enn i standard-questen, de har mye lenger synsrekkevidde og plasseringen av fiender virker å være litt remixa (det er en Lynel på platået). Et overraskende morsomt tillegg er noen flyvende plattformer holdt opp av ballong-blekkspruter som svever høyere opp om Link blir spotta. Man kan styre dem som flyvende flåter med Korok leafe.

  Så jo, er skuffa over at de ikke har gjort en fullstendig og grundig ombalansering av alle systemene de hadde tilgjengelig. Den virkelige drømmen hadde jo vært remixa shrines med langt vanskeligere puzzles også, men den gang ei. Dette er Hero Mode plus, og vil trolig ende opp på samme sted som standard mode hvor vanskelighetskurven er snudd på hodet og spillet blir beint ut lettere ettersom man spiller mer.

  Tldr: Anbefaler dette kun til dem som virkelig klør etter en grunn til å plukke opp spillet på nytt. Vi får håpe neste DLC-pakke har mer å by på.
   
  Lodin, Eifel1, Shinra85 og 3 andre ga dette en brofist.
 8. Lodin

  Lodin Der Politipresident

  Men Tingle-klær! :yoshi:
   
 9. Lodin

  Lodin Der Politipresident  Jeg hater den skjorta. Lobster Boy. :ras:
   
 10. ganon

  ganon The Boshy

  Bikka 90 shrines i dag og det føles godt :) har også fått meg en stor hest som heter storings som eier , og funnet alt av feer. Nå holder jeg på å maxe gear og banner over at jeg solgte alt av edelstener tidlig i spillet >_<
   
  Lodin, demake og Yetipants ga dette en brofist.
 11. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Hahah, lett å gå i den der. Jeg har brent meg på den der nok i tidligere spill til at jeg tenkte "best å spare på dem i tilfelle", men ja. Tips: Hvis du ikke har fullført Tarrey Town-questlinja så... fullfør den. Verdt det.

  Ellers, prøvde meg på Trial of the Sword eller hva den heter. Kroppen var ikke klar. :penga:
   
  Lodin og demake ga dette en brofist.
 12. ganon

  ganon The Boshy

  Fullførte tarrey for en uke siden, og ja verdt det Jeg glemte å nevne at jeg også fant det/de siste minnene i går som også var verdt bryet. Fikk hjelp av en npc til å oppdrive et par av de.
  Nå blir det mer shrine jakt og prøve få tak i noen stjerne fragmenter.
   
  Yetipants ga dette en brofist.
 13. Lodin

  Lodin Der Politipresident

  Harke kommi så fryktelig langt ennå på Switch. Har tatt Rito-beistet og fått mestersverdet i det minste.
  Irriterer meg mest over at det er pain å få tak i klæra til Tingle og Phantom-rustninga siden de befinner seg midt oppi alle Guardiansene forran borgen. Hjelper i det minste litt med maska til Midna siden den gir forsvar mot dem.
   
 14. ganon

  ganon The Boshy

  Man kan parere laseren til guardians. Når man får inn timingen er de easy peasy :eng:
   
  Yetipants ga dette en brofist.
 15. Lodin

  Lodin Der Politipresident

  Får ikke inn timingen. :penga:
   
  Agradula og demake ga dette en brofist.
 16. Tutankoopa

  Tutankoopa Ole (憂來)

  Noen av foreldrene på forumet som kan relatere?

  http://kotaku.com/my-son-has-ruined-zelda-breath-of-the-wild-1797004429

   
  Agradula, Yetipants, Lodin og 3 andre ga dette en brofist.
 17. Shinra85

  Shinra85 Spillegals effort emo

  Det gjelder ikke bare Zelda.
  Satte ned foten når spørsmålet kom om Mortal Kombat XL
   
 18. Agradula

  Agradula Ridder Jonatann Forumleder

  Can relate.
  Jeg sier bare: "nei"
   
  demake ga dette en brofist.
 19. Shinra85

  Shinra85 Spillegals effort emo

  Sier nei selv, lite spilling med kidsa her i gården.
   
 20. Klaymen

  Klaymen Medlem

  Les artikkelen. Handler ikke om at spillet er voldelig, men at ungen føkker opp saven hans og bruker opp de verdifulle ressursene.
   
  sagosen ga dette en brofist.

Del denne siden

This site is owned and third-party cookies. If you continue with us we understand that you accept the use of cookies.