Rau Dau (Revolvar) Redempsjon

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Nei, altså, jeg fikk vel et svar forsåvidt. Du synes den narrative settingen er såpass forskjellig, og at den nye konteksten gjør at spillet framstår som ganske forskjellig fra GTA IV, men jeg ser det samme spillet ikledd degosbart og Stetson. Kan vel si det som så at vi er uenige og la det ligge der.

Så uenige er vi da forresten heller ikke, jeg synes som nevnt også det er artig å leke kåbbåj (jfr. tidligere innlegg).
 
Her har vi, i mine øyne, en troverdig verden hvor du kan jakte, spille poker(du og du så mye tid jeg har brukt på poker) dueller i gata, storme fort, landsbyer, hideouts, gå på skattejakt, være dusørjeger, fange hester osvosv.
Dette med "du kan gjøre mye rart" - er ikke det liksom hele greia med sandkassespill?

Jeg har spilt dette i ca 10 timer nå, og heller mer mot den andre siden. Det er artig, absolutt, og jeg kommer til å fullføre hovedquesten. Men det gir meg nøyaktig samme følelse som GTA IV, etter å ha fullført et par quests føles ting så utrolig likt at jeg fullfører det mer som en plikt enn noe skikkelig moro (dagen etterpå er det imidlertid fett å være kåbbåj igjen, i en times tid).

Historiemessig er det en jævla ostefest, og det er utrolig at de har kommet unna ved å kjøre nøyaktig samme "hardt skall, myk kjerne"-greie som med Niko Bellic. Sånn bortsett fra at det er reversert, der Niko først var i hæren (OPPLEVDE TING) og nå må være iskald dick (med et bankende hjerte for noen utvalgte personer) for å hjelpe sin køssin, er Marston tidligere gjengdick og nå gøvernment pig. Men med samme flatbrødfilosofi, banket inn i sånn ca hvert eneste videoklipp og hver eneste samtale på hesteryggen. Sånn sett foretrekker jeg Call of Juarez sin historie, hvor man innså at det ikke var noen vits i å prøve å a lage kompliserte karakterer (les: kognitiv dissonans-fitter) og heller bare gjorde alt dritharry og useriøst.

Vet ikke helt hvor jeg vil med dette, men ja, RDR er ganske kult (i små porsjoner), men til syvende og sist bare GTA i kåbbåiland. Synes jeg. (Og alle de andre jeg resirkulerer meningene til).
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Men det er artig å leke kåbbåj, da.
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
Han synes bare det er artig å leke kåbbåj :)
 

Drauden

SGs kollektive lillebror
Yetipants synes den er den beste spillen men vet ikke voffor.
 
Heihei, det er fett å leke kåbbåj
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
Har skjedd meg flere ganger at det laster i en evighet, sånn at man er nødt til å restarte driten.
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
Burk her i går..ranchen.
 
Bare meg som synes det er fasinerende mange 360 spillere som sliter med buggs? Jeg spiller på PS3 og merket som sagt nesten ingenting. Hvordan er det med dere andre som spiller på PS3?
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
Yeti hadde jo filma no' greier, og han får bare lov å spille på PS3.
 
D

Deleted member 91

Gjest
Bare meg som synes det er fasinerende mange 360 spillere som sliter med buggs? Jeg spiller på PS3 og merket som sagt nesten ingenting. Hvordan er det med dere andre som spiller på PS3?
Hadde vel nesten vært rettferdig tatt i betraktning hvor dårlig PS3-versjonen er i forhold til 360-versjonen, men som karlsen påpeker ser det dessverre ut til at det er minst like mange buggs ute og går på PS3-versjonen. Kjipern det påsan!
 
Fy faen ditta ser smakelig ut. Ja du veit jo som hønene sier, er man for seint til kvelds, mister man skaftet;)
 

Kleevah

Livsfarlig amatør
Sånn bortsett fra fysikkfeil og til tider sketchy kollideringsdeteksjon har jeg ikke støtt borti noe showstopping på PS3en. Eller, var et tilfelle rett etter det første kjerreracet hvor alt frøys og jeg var sikker på at jeg måtte restarte kassa. Men heldigvis stakk jeg på dass først, og da jeg var tilbake fungerte var alt som vanlig igjen. FLAKS.