E3 2014: Høhø Spillegal

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#41
OK det der racingspillet til Criterion håper jeg blir en greie for det så sinnssykt ut. Er også stoked for Dragon Age og Mass Effect, men akkurat ME var jo tydelig langt unna ennå. Noe annet som er langt unna er dagen jeg kjøper et nytt Battlefield-spill hvis det fjåseriet de viste akkurat er den retningen det går i.
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
#43
Gidder ikke å følge med noe særlig, men håper det kommer mer info om Kingdom Hearts 3 og Final Fantasy XV, og at The Last Of Us 2 blir annonsert.
Square-Enix har allerede annonsert at Kingdom Hearts og Final Fantasy XV ikke blir å være på E3.
 

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
#44
Jaja, det er ihvertfall spill vi vet er på vei.
 
#45
Battlefield så da moro nok ut det, og det nye til Crierion blir å eie. Nytt Mirrors Edge er jeg også veldig klar for, men selvfølgelig klikka streamen jeg så på akkurat når det kom.

Hadde litt lyst til å sitte oppe for å se sony, men tror jeg trenger søvnen etter gårsdagen, så får heller se sammendraget i morgen til frokost.
 

Kleevah

Livsfarlig amatør
#47
Jeg fikk en mail om at jeg var inne, men får ikke opp betaen i origin. EA's gonna EA osv.

E: Ellers var EA-konferansen latterlig ræva, og MS var jo bare 2015 og CG i to timer. Ubi driter jeg langt i, men Sony kan jo bli litt interessant (gjett om det blir skuff nå a).
 
#48
Så ikke PSN-knappen før nå, og serverene ga meg 500-error. Har fått bekreftet at jeg har skrevet meg på liste, så får vi bare se om PS4-gudene er snille med meg. @Nicholas get on this!


@Kleevah - EA holder iallefall liv i franchisene som jeg er glad i. Det er da noe.

Ang DA:I, fra EG
UPDATE: Microsoft has clarified that the exclusive content will be the first single-player add-on for Dragon Age: Inquisition. This will arrive first on Xbox (360 and One).
 
Sist redigert:
#49
Har fått signa opp nå, men samme greia her. Beta har ikke dukket opp i Origin enda. Men ok, jeg forventet virkelig ikke å få beta access til Hardline i dag, så jeg skal ikke klage.

Hagestol: Sorry, det blir PC. Har ikke BF4 til PS4 så jeg får ikke tilgang.

PS. MS sin pressekonferanse var ikke noe å sprette champis for. Ingenting eksklusivt som var av interesse. Call of Duty og Assassins Creed Unity var det som var mest interessant. Og begge titlene blir garantert bedre på PS4 og PC.

Og EA sin skuffet. Ingenting fra Mass Effect eller Star Wars spillet. Kun snakk og få sekunder med early-footage osv :( EDIT: Glemte ut Criterion spillet. Nå fikk vi ikke se mye fra det heller, men jeg elsket konseptet. Og Criterion pleier å levere.

Blir dette Sony sitt år.. igjen ?

EDIT2: Skal lett holde meg våken for å se Sony sin presentasjon. Og det hadde vært enda lettere hvis Battlefield Hardline hadde dukka opp i Origin klienten min sånn cirka snart.
 
Sist redigert:
#52
BF beta ferdig lasta ned og den tar 6.7gb
Tok ikke mer enn ca 7-8 min å laste ned :D
Nå skal det spilles. Heldigvis fri i morgen.
 
#53
Foreløpig oppsummering for min del:

MS: Rimelig meh. Sunset Overdrive, Scalebound og spesielt Ori and the Blind Forest ser spennende ut, teasen med Conker var semi ondskapfull, Halo gjør ingenting for meg. Terningkast 3.

EA: Bedre. Ikke noe fan av Battlefield serien, men Hardline ser faktisk veldig kult ut. Mirror's Edge er selvfølgelig nice, men det beste var bekreftelse på at Mass Effect fortsetter, selv om dette var obvious fra før. Siden det beste bare var conceptual footage, terningkast 4.

Ubi: AssCreed ser kult ut, liker settinga. Liker konseptet til The Crew, håper det blir like bra som det ser ut til. Rainbow Six likner på Hardline i konsept (Payday blir overkjørt:p), men jeg liker begge. Jeg er ikke like stor fan av Far Cry 3 som alle andre, men kommer helt sikkert til å spille firern, så ja. Plusspoeng for Valient Hearts, som ser lovende ut. Rainbow Six eneste overraskelse, men alt i alt ganske solide greier. Terningkast 4.

Sony neste: Håper på Miyazaki Souls, Fallout 4 og noe nytt. Og Puppeteer 2. Damn, det var ett bra spill!
 
#54
Rainbox Six var faktisk kveldens beste overraskelse så langt. Jeg tvilte sterkt på at det vi så var ekte gameplay, men så sa de at den var spillbar på gulvet :mysensibilities: Så dette gleder jeg meg til. Har savnet et skikkelig taktisk fps spill som minnet om gode gamle SWAT 4. Og jeg har fått testet Battlefield Hardline i ca 1 time og så langt virker det lovende.
Nå i begynnelsen er det litt kaos og vi spiller bare med randoms. Men det er gøy, og det skiller seg nok ut fra det vanlige Battlefield samtidig som det føles ut som Battlefield. Vanskelig å forklare, må nesten bare prøves.

EDIT: Trøtt og jævlig, men nå starter Sony showet :D
 
Sist redigert:
#55
SPOILER ALERT FOR DE SOM IKKE HAR SETT SONY PRESSEKONFERANSEN
Bare sånn i tilfelle noen her ikke vil få røpet hva som ble vist osv.



Grim Fandango remastered for PS4 og PS VITA, w00t :D:D:D
Har såvidt prøvd dette her for Gud vet hvor mange år siden.
Satser på at det er en crossplay tittel til PS4/Vita, da blir det garantert runna før eller siden.

Edit:

Javel, får vel oppsummere litt før jeg får meg noe søvn.

Destiny ble vist. Ingen overraskelse i seg selv, men beta starter neste måned. Og de som registerer seg (husker ikke URL, for trøtt) kan spille alpha versjonen allerede kommende torsdag. Kjipt, er i England da så den er muligens ferdig før jeg kommer hjem :sukk:

Far Cry 4.
Elsket settingen, fikk litt Uncharted vibber av Himalaya. Og Wingsuit da, går ikke an å hate sånt :) En kjekk bonus at man kan spille det co-op og man trenger ikke å eie spillet selv, du kan spille det gratis så lenge han som er host har spillet. Kommer nok til å hive meg på dette når det kommer ut.

The Order 1886
Flott grafikk, men har ingen forventninger til dette Steampunk zombie greiene.
Har ikke gjort meg opp en mening om dette spillet enda mer enn at det ser veldig flott ut visuelt.
Så får vi se hva annet det har å by på, vet ikke om jeg orker Gears of War i forkledning.


Dead Island 2. En stilig trailer selv om den ikke inneholdt noe gameplay. Men nå har jeg runna det forrige så jeg vet strengt tatt hva som venter meg sånn circka. Spørsmålet blir om dette er vits å hive seg på hvis Dying Light er noe tess. Er begrenset hvor mange zombie spill jeg gidder å hive meg på. Får se når anmeldelsene kommer hvilke av de jeg går for.

Mortal Kombat
Blir nok kjøpings ja til tross for jeg ikke spiller så mye fighting spill lengre.
Var faktisk imponert over grafikken. Det var ikke milesvis ifra den traileren de viste tidligere heller. Interaktive omgivelser og ikke minst den heftige volden var eyecandy som falt i smak.

GTA V
YESSSS!!! Det var ikke helt uventa at det skulle komme. Nå trenger de bare å annonsere det til PC. Skulle ikke det skje, vel så er jeg uansett happy med at det ble en PS4 utgave.
Nå er jeg jævlig glad for at jeg ikke kom så langt inn i GTA V på Xbox før jeg hoppet av og gamblet på at en bedre utgave ville komme ut. De var sparsommelige med info rundt hva som har blitt forbedret (eller så var jeg trøtt og ikke fikk det med meg), men satser på at mer info kommer. Åja, progress fra Xbox 360/PS3 vil du kunne overføre til PS4. At du kunne overføre progress fra PS3 til PS4 var ikke så uventet, men fra Xbox 360 til PS4.. Det var overraskende :hug:

Batman Arkham Knight
Kom vel ikke som en bombe at dette så fantastisk fett ut. Byen var mye større, bilen (som kan transformes) var fet og drakten til Bruce var high-tech shyte som kunne gjort Optimus Prime misunnelig. Nå likte jeg godt alle de andre Batman spilla og her var vel det meste forbedret av det vi fikk se. Garantert kjøp.

Og Sony holdt oss på pinebenken. Jeg hadde faktisk begynt å gi opp tanken på at vi fikk se..
UNCHARTED 4: A Thief's End :D
Kan begynne med å si... JESUS KRISTUS, for en grafikk!! Kan ikke huske å ha sett så gjennomført god grafikk på noen PC spill engang.
Dette kommer til å bli helt sykt. Nathan Drake har blitt eldre og det sies at han skal ut en siste gang på eventyr. Vet ikke om jeg helt kjøper at det blir siste gangen, dette er jo selveste stoltheten til Sony. Håper ikke dette blir det siste spillet :(
Uansett, det var en kort teaser som sier det kommer ut i 2015. Nathan Drake så som sagt eldre ut og virket sliten. Kan det bety at han er bittelitt mindre komiker og at tonen er bittelitt mer dyster ? Vi får se. Uansett, dette skal jeg ha om på lansering samma faen hva som skjer den dagen. =D

Ellers viste de også Little Big Planet 3 og litt forskjellige andre spill som egentlig ikke fanget min interesse sånn umiddelbart. Men de viste frem kjapt The Last of Us Remastered og det blir nok dobbel dipping her i gården ja siden jeg aldri heiv meg på DLC (og heller ikke fikk noe særlig med spilletid i multiplayeren som jeg har lyst å bruke litt mer tid på)

De lanserer visstnok den Playstation TV boksen også for de som vil kunne spille PSP/PS3 spill via streaming (PS Now). Stilig det, men ikke noe jeg kommer til å benytte meg av. Skulle også ønske at de viste mer Project Morpheus, det ble bare nevnt at de har to-tre titler som kan testes ut på gulvet. Det var det. Med litt flaks gjerne jeg får teste den på Gamescom selv.

Alt i alt så ble Sony vinneren av E3 etter min vurdering (igjen) og nå må Microsoft skjerpe seg ytterligere hvis det skal være noen grunn til å kjøpe Xbox One i det hele tatt.

Nå blir det loppekassa. Trøtt som f... :brainfuck:

EDIT:

Glemte å si at Metal Gear Solid : Phantom Pain traileren var som vanlig imponerende. Vel, bortsett fra musikken da. Det imponerte ikke meg i det hele tatt. Men å se Hideo Kojima leke seg med Fox Engine er win uansett så jeg skal ikke klage. OK, NÅ blir det senga.
 
Sist redigert: