[Multi] Grand Theft Auto V (Five) (Det betyr fem)

Hvilken versjon spiller du?


  • Totalt antall stemmer
    40
Lite løøø da, sånn som skjer når man ikke oppdaterer tråden før man poster.

Sorry mac, men denne macen lar meg ikke redigerer innlegg.
 
D

Deleted member 91

Gjest
Jeg er også med i kveld, litt avhengig av hva "i kveld" betyr. Uansett, blir vi mange nok (minst fire) er jeg sykt gira på et par runder Rally. Har ikke testa det selv ennå, men det er altså en variant av race hvor man er to stykker per bil, og passasjerene er de eneste som ser løypa, så de må navigere for sjåførene. Tror det kan være gøy ass.

Og ja, vi må selvfølgelig griefe pubbies mer. Være forsiktig med å sprenge bilene til folk riktignok, en kompis av meg havna i Bad Sport-jail i 48 timer pga det. Kun mulig å spille med andre bad sports, og når man først er der gir man jo fan, så han fortalte om sånn fem lvl 100+ som rulla rundt i sentrum med hver sin tanks og bare sprengte alle for alltid.
 
Runda endelig GTA 5. Dette var min slutt:

Trevor kyssa den uhellige treenigheten farvell og brukte 3 mill (av de 400 han hadde ervervet seg via Det Siste Store Ranet og noen svært lukrative innsidehandler på lokalbørsen) til å kjøpe seg en rusten tanks på svartebørsen. Endelig klarte han å komme seg inn på den noe avsidesliggende militærbasen, plaffe ned det som var av vernepliktige menn og kvinner, og får til slutt til det forjettede mål: stjæle en jetjager – med livet og jageren i behold. Trevor flydde så over den forurensede byen Los Santos i en av tidenes vakreste solnedganger, og fulgte den røde kula som senket seg i havet så langt han kunne utover det store blå. Etter noen minutter ble det slark i jetmotoren, og kort tid etter sluttet den å fungere. Jetjageren fløt i lufta noen sekunder før det dalte sakte ned mot havets overflate. Bare meter fra det traff vannet rykket Trevor i utløseren for katapultsetet. Han landet straks i vannet og dukket et stykke under. Så svømte han til overflaten og så at sola har helt forsvunnet. Igjen var bølgene, Trevor, og vrakrestene av flyet. Så kom det en hai. Den sirkulerte Trevor. Trevor tok frem en kniv, men det var fånyttes. Haien trakk han under, og rev han i fillebiter, mens vannet ble farget rødt. "Wasted" sa den sort/hvite skjermen, og jeg skrudde av. Fin.
 

Erketor

My life is a void waiting to be filled with burgs
Protip når man skal stjele et fly eller helikopter på den militærbasen: inngang #2(dvs. ikke den der man må over brua) på crossmotorsykkel, kjør rett ned i den skyttergrava mellom gjerdene og bruk den til å sirkle rundt uten å bli skutt i filler. Funker dritbra.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Evt bruk Franklin, kjør inngangen til venstre på kartet, sett på Special ability i det du kræsjer igjennom bommen. Er jagerfly i en hangar like ved (ta til høyre, så opp til venstre første vei, så er den på venstre side). Hopp ut av bilen, inn i flyet og wham bam thank you ma'am.

Med den special ability-greia til Franklin rekker ikke militæret å reagere før du er i cockpiten på vei til Mjøsa for å bombe dritten ut av den
 
Kan man kjøpe jet? Og problemet med at Franklin stjæler er 1) han er helt jævlig dårlig til å fly, og 2) han har ingen hangar å lande (og dermed lagre) jageren i før i endgamet.
 
Protip når man skal stjele et fly eller helikopter på den militærbasen: inngang #2(dvs. ikke den der man må over brua) på crossmotorsykkel, kjør rett ned i den skyttergrava mellom gjerdene og bruk den til å sirkle rundt uten å bli skutt i filler. Funker dritbra.
Proestetip: Hopp i fallskjerm og land en halvmeter fra jetflyet. EID.

Og GTAV var egentlig litt kjedelig.
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
Wise fwom youw gwave fordi PS4 og Xbone-versjonene er ute 18. november. Vil bl.a inkludere en for offisiell First Person Mode for første gang:


PS4 og Bone kjører 1080p30, og PC-versjonen som slippes 27. januar er bekreftet å støtte 4K-oppløsning. Whoa.

Hadde det ikke vært for alle de andre open world-spilla hadde jeg sikkert sjekka dette ut. Pluss at Far Cry 4 er ute på samme dag.
 
Skal kjøpe det på pc igjen. Er spent på systemkravene og ytelsen. Jeg har ingen monsterpc, men det aller meste kjører ganske brukbart og vel så det. Syns å huske GTAIV hadde ganske dårlig ytelse da pc-utgaven kom på grunn av svært høye systemkrav?
 

Novastrum

Feminist-elitist
Har heldigvis skjedd mye på fem år. PC er jo blitt en force to reckon with igjen, så jeg tror ikke de kan komme unna med det de gjorde for GTA IV. Det var ikke det at porten var så dum, men de hadde ikke jobbet noe for å få ytelsen god. Minnebruk, cpu- og gpu-bruk var helt jalla i forhold til det man fikk på skjermen, og sammenlignet med andre spill fra samme tid.

Og obligatorisk hvorfor har ikke red dead redemption kommet ut på PC enda?