Den mellomstore indietråden

Libresse

Sharing is caring, Fisting is assisting
Vet ikke heeeelt om dette er indie, men fant ikkenoe annet sted:

Det legendariske, og meget gode, Amiga-spillet "Tennis Champs" får en remake til touch-devices.

Pad på skjermen-søppel, men det var rimelig gloriøst, også online vs. mode.

Tennis Champs Returns
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Du veit hva dem sier; venter du lenge nok på reint skillbaserte twitch-FPS-er med 1996-grafikk, så kommer det plutselig flere på en gang. Øh, den analogien hadde nok funka bedre hvis Strafe hadde vært ute, men iallfall så er Devil Daggers ute på Steam. Koster rundt førti spenn hvis jeg ikke husker helt feil, og hvis du synes det var rimelig er det verdt å tenke på at denne traileren viser fram 100% av brettene, spillmodiene og våpnene i spillet, og ganske mange prosent av fiendene:


Greia er at du koster rundt i en liten arena og blæster demoner og dætts itt. Ett treff så dør du. Etter cirka en times øvelse klarer du å overleve litt lengre enn ett minutt. Det er innmari, innmari intenst og skikkelig tajt designet. MEN... det har faen ikke invert-innstilling på musa. Nå viser det seg at en kis har mekka et tøyseprogram som lar deg vende om på musretningene, så inntil de som har mekka spillet kjærper sei så kan man jo bruke det.
 
Den gif-en. Den gif-en. Jeg dævver.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Devil Daggers fikk støtte for invert i dag, forresten. Skjøp den jæla spillen ok.
 

Lodin

Der Waaaah
Ser Kjempebomberne spille DD fra gårsdagens show. Ikke faen om jeg noensinne spiller det der med tanke på hvor mye raeg det hadde skapt.
 
The Town of Light har blitt sluppet på Steam nå, og er en psykologisk thriller satt i et asyl. Det høres ut som noe vi har vært bort i før, men etter å ha lest litt om det virker det som noe som er verdt å titte litt nøyere på. Jeg laster det ned i skrivende stund og kommer tilbake på om jeg burde hatt på meg brune bukser eller ikke senere når jeg får satt av en kveld til å gå igjennom det (ca tre timer langt).


Anmeldelse: http://www.eurogamer.net/articles/2016-02-29-town-of-light-review
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Oooooog Deadbolt er ute! Gidder ikke lese noe anmeldings, her skal det kjøpes gett.

Poster traileren igjen jeg.


Edit: Dette eier.
 
Sist redigert:
Har venta en god stund på at den uungåelige indie-bølgen av Souls-likes skal skylle over oss nå. Lenge har Eitr, Below og Salt and Sanctuary vært på radaren, så det var gledelige nyheter da sistnevnte noe uventa dukka opp på PS4 denne uken. Hoppa rett inn og så langt virker det som gode saker. Salts and Sanctuary er altså Dark/Demon's Souls i 2D. Jeg kødder ikke, enkelte aspekter er så like som i de spilla at det føles stjålet fra, ikke inspirert av, From sine spill. Liker det bra etter å ha spilt i ca. en time. Kommer til Vita og PC også etterhvert, tror jeg.

 

Lodin

Der Waaaah
Brydde meg egentlig ikke, men så hørte jeg at det er fra Ska Studios og de eier. Mindre kjent for Zombie Smashers X som er en rølpete, men veldig bra kopi av River City Ransom. Blir vel å coppe.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Da er jaggu Brigador ute av Early Access. Det kjekke er at hvis noen lurer på hva en brigador er for noe, så er det bare for meg å poste EA-traileren og så skjønner alle det. Kjente bivirkninger: Du vil få et akutt behov for å kjøpe Brigador av å se traileren. Eventuelt bare av å høre musikken, som er av Makeup & Vanity Set. Dvs. jævla faens dritbra.

 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Kommer mer når jeg ikke skriver med SwiftKey, men hvis du sitter på gjerdet angående Brigador så kan jeg jo si at så lenge du forventer et ganske streit actionspill med mechs så er dette stort sett det beste på mange år. Det gikk rett inn på topplista, for å si det sånn.