Den mellomstore indietråden

En tråd i 'Spilldiskusjon og -nyheter' startet av Yetipants, 02.01.2009.

 1. Lodin

  Lodin Der Politipresident

  Inspirasjonen til Brigador kommer fra da jeg og mange andre på SA titta på en kis som hadde fått nok. Han pansra naboen sin bulldozer og gikk bananas. Derfor den ene saken i Brigador heter Killdozer.

   
  Jante, Yetipants og kakarlsen ga dette en brofist.
 2. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Ligner litt?

  [​IMG]

  Den er ei skikkelig bikkje å kjøre, forøvrig.
   
  Lodin ga dette en brofist.
 3. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Moirai er et lite spill på Steam som er gratis å spille. Det ser ut som kreft og virker drit kjedelig på traileren, men gi det en snurr. Tar maks ti minutter hvis du tar deg god tid. Jeg lover at det er verdt det.

  PS: Hvis det dukker opp noe feilmeldings, bare trykk Space til ting ordner seg.
   
  Agradula og Terje ga dette en brofist.
 4. Terje

  Terje mostly harmless

  Den der kunne kjøres på gummistrikk og hyssing-laptopen min, så ga den en snurr. Artig.
   
 5. Maximum

  Maximum k9z

  Kjøpte meg Starbound i kveld da jeg så noen folk prate om at de spilte det. Det er da et intergallaktisk sandbox-spill som funker litt som en blanding av minecraft og dig. Man kan visst etterhvert bygge communities om det så er fallout bunkers eller en samling trehus. Blir spennende å teste mer av det. Ikke minst er det multiplayer.
   
 6. Lodin

  Lodin Der Politipresident

  Det er Terraria med masse sci-fi shait. Det er og mye bedre og klart noe som bør spilles.
   
  Maximum ga dette en brofist.
 7. ganon

  ganon The Boshy

 8. Lodin

  Lodin Der Politipresident

  :psyduck:
   
  Fabulous Fossmo, sagosen, Jante og 2 andre ga dette en brofist.
 9. Lodin

  Lodin Der Politipresident

  Første skikkelige video fra The Signal From Tølva, det neste spillet til Sir, You Are Being Hunted-teamet. Ser en god del artigere ut gitt.
   
  Terje og Yetipants ga dette en brofist.
 10. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Jeg veit, jeg veit: Det har blitt gjort så mange ganger at det for lengst er blitt retro-ironisk og så teit igjen å lage et, men her kommer det altså: Enda et adventurespill hvor du følges av en snakkende, russisk robot-bamse og må løse et mysterium som involverer levende mais.  Ser egentlig litt dølt ut når du skreller vekk det !!WACKY!! premisset. Men men, interessant iallfall.
   
  sagosen ga dette en brofist.
 11. Lodin

  Lodin Der Politipresident

  Shantae: Half-Genie Hero slippes til PC og konsoller 20. desember! Ikke bare det, men om du er backer får du allerede kode og kan laste ned en gang neste uke.
  [​IMG]
   
  justincase, sagosen, Shinra85 og 1 annen person ga dette en brofist.
 12. sagosen

  sagosen I AM BAYTOR!

  Ææææ, eg backet ikkje den! Anger!

  Men altså, eg klarer å vente. Berre usikker på kva plattform eg skal gå for.
   
 13. Lodin

  Lodin Der Politipresident

  Frog Fractions 2 er endelig blitt avslørt. Om man kjøper Glittermitten Grove, et ræva F2P-spill til 140 spenn og gjør no greier får man tilgang på mer frosker og fraksjoner. GmG har vært ute en stund, men ingen la såklart merke til det før ordet Fractions ble brukt i en patch note så noen kjøpte det og starta å grave i filene.
  Blir uansett å teste.
   
  Yetipants ga dette en brofist.
 14. Lodin

  Lodin Der Politipresident

  Satan, noen har mekka en rimlig nøyaktig klone av F-Zero. Foreløpig bare som veldig tidlig demo, men det skal ut på Steam og forhåpentligvis konsoller etterhvert. Men ja, last ned den demoen.
   
  Yetipants, Shinra85 og sheriffen ga dette en brofist.
 15. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Ellers? Nei, bare spillet jeg har venta på i ørten år, virker det som, har endelig blitt utgitt. Achewood: The Game, også kjent som Night in the Woods, er i handelen.  Å kalle det for "Achewood: The Game" betyr selvfølgelig ikke at dette er det samme som Achewood, bare at jeg får litt den samme vibben av utformingen, humoren, den magiske realismen og (til dels) tematikken. Du styrer Mae, ei katte på tjue som akkurat har droppa ut av college og flytter hematt tel 'a mor og 'n far. Det er så langt et plattformspill hvor kjernemekanikken er å bli deprimert.

  Nei altså, det er et eventyrspill med pratings og sånt, men du styrer det som et plattformspill. Som er rimelig tight designet. Men jeg har altså ennå ikke gjort noe annet enn å prate og gå rundt og kikke, og jeg er på Part Two (det var en prolog også). Men! Det er så godt skrevet at det gjør vondt, og akkurat i dette tilfellet er det ikke en overdrivelse. Alle som er i tjueåra eller har vært det vil kjenne seg igjen her. Dette spillet har vært under arbeid i flere år, og det merkes.

  Liten heads up er at man helst skal være litt glad i en viss type internett-humor for å få maks uttelling, en type man gjerne finner på tumblr innimellom. Litt sånn selvbevisst lowbrow, absurd opplegg, tenk Sweet Bro & Hella Jeff og den stilen. Mmm. Jeg liker det iallfall, og hittil har det vært mer stødig skrevet enn f.eks. Undertale. Som også er jævla bra, indie, historiefokusert og ikke veldig dårlig egnet som sammenligning, selv om NITW ikke legger seg bevisst på den lol random meme2k-stilen Undertale gjør. Tror nok de fleste vanlige voksne folk klarer å få noe ut av dette.

  Gidder ikke røpe noe mer, annet enn at dette ikke kan være noe annet enn ett av 2017s absolutte høydepunkter. Det er jævla bra og jeg elsker det. Selv om Mae ikke synes datamusikk er ordentlig musikk, den jævla hipsterhora.
   
  sagosen, ganon, Thinaran og 3 andre ga dette en brofist.
 16. Libresse

  Libresse Sharing is caring, Fisting is assisting

  Tomas, sagosen, Maximum og 8 andre ga dette en brofist.
 17. Lodin

  Lodin Der Politipresident

  Hvor lenge har det vært i utvikling? Trudde faktisk det var gitt ut for evigheter sida.
   
 18. Libresse

  Libresse Sharing is caring, Fisting is assisting

  Det har vært ca. syv år
   
 19. Shinra85

  Shinra85 Spillegals effort emo

  Jaggu. Å si at detta virka som mitt syltetøy er en ekstrem underdrivelse.
   
 20. Terje

  Terje mostly harmless

  Thimbleweed Park ble sluppet i går. Det er en pekogklikker av den gamle skolen, laget av Ron Gilbert og Gary Winnick som i sin tid laga Maniac Mansion sammen, også noe om en øy med apekatter. Et lik dukker opp i vesle Thimbleweed Park, to feds dukker opp og vil etterforske, Krusty blander seg inn og en datanerd og et spøkelse og så forviklinger. Jeg veit ikke en dritt om plottet, jeg har ikke testa det enda. Men det skjer denne helga. Spillskribenter hilser og sier at dette er god sort. Ta en trailer:  Jeg backa det på kickstarter, mye fordi de lovet meg dette som en pledge reward:

  [​IMG]
   
  sagosen, Klaymen, Jante og 5 andre ga dette en brofist.

Del denne siden

This site is owned and third-party cookies. If you continue with us we understand that you accept the use of cookies.