Den mellomstore indietråden

Shinra85

Spillegals effort emo
Det der er mitt syltetøy
 

Terje

mostly harmless
8-Bit Guy er snart ferdig med Planet X3. Som er DOS-utgaven av Planet X2 som han ga ut til Commodore 64 ifjor. Denne utgaven kommer med både VGA, EGA og CGA moduser og støtter et bredt antall lydmuligheter. Fordi den mannen er stein hakke gal. Og vi elsker det. Ta en trailer, med et par gjenkjennelige voice-overs:

 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
Tja, hvor linker jeg denne da.

Jeg kjøpte Pyre til en kompis til jul som var braksusess og ble peisa gjennom på tre dager. Jeg trodde jeg var Pyre-fan men nå er det altså jeg som blir linka til Informative Artikler om det.

Uansett, dette synes jeg var litt tøft. En av utviklerne skriver litt om det som ligger bak det fiktive språket de lagde for skuespillerne, fordi det er ikke bare simlish nemlig.

https://steamcommunity.com/app/462770/discussions/0/1471966894875425571/#c1471966894875472446

#ikkeklikk Det er "basert på" andre språk, men uten at de prøvde å finne på et helt språk selv eller at det skal nødvendigivis være et fungerende språk. De låste likevel ned en del viktige ord slik at spilleren skulle kunne kjenne igjen noen nøkkelfraser og få inntrykk av et mer legitimt språk de ikke forstår.

Kult. Og lurt.
 

Terje

mostly harmless
Minner meg om den alien-rasen i Rebel Galaxy som snakker "norsk". Det vil si at de bare kjørte manuskriptet gjennom google translate og så er det han ene utvikleren som leser det opp uten å ha noe som helst peiling på hvordan det uttales. Det er såpass utydelig at det tok en stund før jeg oppfatta det og begynte å undersøke. En annen alien snakker visst "finsk" på samme måten.

Jeg er bare på mobil så dere får google det opp sjøl.
 
Topp