Den mellomstore indietråden

Terje

mostly harmless
Glorious Leader er en sideskrollende skyter hvor du spiller som Kim Jong Un hvor han på egen hånd bekjemper amerikanske styrker som invaderer landet hans. Han må skyte seg veg gjennom syv nivåer og kjempe mot bosser som frihetstatuen. Mens han rir på en enhjørning. Som brenner. Inkluderer to-spiller modus hvor annenspilleren spiller som Dennis Rodman. Fordi.

 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Fett, gratulerer! Gleder meg til å teste.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Dagens lille personlighetstest kommer nå.

Først, se denne videoen av det nyss annonserte indiespillet Drift Stage:


Så du gjennom hele videoen og ikke så noe som helst du likte? Gratulerer, du er nazist.
 
Det der ser ut som snadder. Liker at spillet lar deg se svingene et godt stykke før de kommer så du kan forberede deg på de on the go istedenfor å måtte memorisere en bane før du kan begynne å føle deg kul når du kjører. Kan og bare være tilfelle for den banen som blir vist, vi får se.
 
Jeg håper flere spill framover vil ha Stunt Car Racer + Stunts! + Outrun + Ridge Racer som inspirasjonskilder. Ikke 100% overbevist over Drift Stage enda, men grafikkstilen er framifrå.
 
Bra art direction, feet musikk og garantert level editor på kjøpet der. Kan like! Elsker allerede Trackmania og ser at dette kan være fint å ha i tillegg.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Har du ikke kjøpt deg inn i Broforce-Early Access ennå? For det første hva er gæærnt med deg, og for det andre så har folka mekka en gratisutgave av Broforce med The Expendables 3-tapning i anledning at The Expendables 2 snart får en oppfølger. Også gratis hvis du har fulgt med i timen og kjøpt Broforce, såklabbert.

 

Lodin

Der Waaaah
Dette var litt fett om man vil spille en gammalskolete FPS som ligger et sted mellom Wolf3D og Doom. Litt lite variasjon på bretta og det trenger et kart, men men. Kjører rett i browseren gjør det og.