Den sosiale analogspilltråden (Snapchat-nicks ITT)

En tråd i 'Sosial spilling' startet av demake, 06.06.2013.

 1. Shinra85

  Shinra85 Spillegals effort emo

  3d-printer printer og den unge nabofrua som man har innsyn til? Høres ut som en oppskrift til bygdeskroa
   
 2. Agradula

  Agradula Ridder Jonatann Forumleder

  Hvis dere sier hva dere vil ha modellert opp, så fremt det ikke er characters (for jeg suger på modellering av ting som characters og dyr og sånne ting) så kan jeg hjelpe med modelleringen.
   
  Yetipants og Buggz ga dette en brofist.
 3. Buggz

  Buggz Den 5. beste Forumleder

  Det er bra, for @ganon og jeg har nettopp spleisa på den kickstarteren han linket til.
   
 4. Agradula

  Agradula Ridder Jonatann Forumleder

  Den du ikke hadde råd til før neste år?
   
 5. Buggz

  Buggz Den 5. beste Forumleder

  Stemmer.

  EDIT: Bruker litt av :skattepenga: i sommer.
   
  Sist redigert: 21.04.2017
 6. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  3D-printing og 3D-pupper i skjønn forening, bare på #bygda.
   
  Shinra85 ga dette en brofist.
 7. Agradula

  Agradula Ridder Jonatann Forumleder

  Hva er størrelsen på de "tilesa" i Doom, da?
   
 8. ganon

  ganon The Boshy

  Har bestilt tre sci-fi støpeformer som passer til type DOOM og Space Hulk så der er jeg dekket. Men kommer sikkert til å spørre om ting i tiden som kommer!

  Her kan man se eksempler på hva jeg kan lage med formene som er på vei:

  2cwoi6o.jpg

  2a7dj4i.jpg

  2n16t7n.jpg
   
  Agradula, Shinra85, Buggz og 1 annen person ga dette en brofist.
 9. ganon

  ganon The Boshy

 10. Buggz

  Buggz Den 5. beste Forumleder

  Åh hjelpes, det der satte forventningene til reviewen temmelig lavt siden Forbidden Desert er drittlett. Det er i det minste fortsatt litt utfordrende (dvs skaper diskusjon mellom spillere), i motsetning til Forbidden Island som er såpass rett-frem at den beste taktikken kan beskrives med en meget liten rekke if-then-statements også¨er det opptil kortstokken om du vinner eller ikke (antageligvis vinner du).
   
 11. ganon

  ganon The Boshy

  Fikk endelig til en runde med Power Grid i går!

  DSC_1945.JPG

  Veldig strømlinjet utseende (pun intended) og kurante komponenter, men OCDen ble trigget av at det var fire for få kullbrikker i forhold til hva man skulle fylle ut i starten av spillet. Måtte åpne Agricola og låne noen brikker selv om det må sies at det aldri ble nødvendig å bruke de.

  Vi var fire stykker og etter litt fomling med en litt uoversiktlig regelbok var vi i gang! Dette er så euro som spill kommer, ingen terninger og all info åpen. Dette gir deg en veldig god følelse på hvordan ting ligger an hele tiden, men det er en fare for analyse paralyse og lange omganger.
  Dette blir heldigvis brutt opp av måten man skaffer seg kraftstasjoner på. Auksjoner! Her handler det like mye om hva du trenger som hva du ikke vil gjøre tilgjengelig for de andre spillerne.
  Spillet har også en herlig rubberband mekanikk. Spilleren med den dyreste kraftstasjonen må først by opp til auksjon noe som fratar spilleren muligheten til å fortsette å by på de dyre som blir tilgjengelig etterhvert i auksjonrunden så sant ikke noen andre byr på samme kraftstasjon, og må også handle ressurser sist, noe som lar de andre spillerne handle rimeligere og også potensielt kjøpe opp ressursene som lederen behøver for å fyre opp.


  DSC_1946.JPG

  Her er vi godt i gang og man kan se at spillerne flokker mot venstre side av brettet hvor det var rimeligst å ekspandere kraftnettverkene. Det ble litt av et rotterace da det blir dyrere å plassere bygninger i byene for hver spiller som er der fra før, og det er også begrensinger på hvor mange som kan være i hver by basert på hvor langt i spillet man har kommet.

  DSC_1949.JPG

  Nederst kan man se mine kraftstasjoner, mens i midten er fremtidige stasjoner man kan by på, og de øverste er hva som er tilgjengelig. Hver gang noe blir handlet blir en ny tilgjengelig.


  Vi rotet litt med reglene og gjorde flere bommerter som vi oppdaget etterhvert, men dette ga mersmak og jeg ser frem til neste gang vi får det på bordet.
   
  Sist redigert: 22.04.2017
  Yetipants og Buggz ga dette en brofist.
 12. ganon

  ganon The Boshy

  Prosjektet er i gang!

  DSC_1957.JPG

  Her har jeg startet å pusle sammen det første brettet med noen biter jeg støpte med stengips kjøpt på Panduro. Var ikke helt fornøyd med styrken på den så jeg bestilte meg en 25kg sekk med supergips fra cchobbby som kommer snart. Den har halvparten av styrken til dentalstone så det burde holde.

  DSC_1959.JPG

  Her er en liten mockup av startrommet til første brett. Jeg funderte litt på om jeg skulle ha vegger kun med støp på en side, men kona var enig i at jeg fikk ta den helt ut når jeg først var i gang.
  Jeg har ikke helt landet på hvilket underlag jeg skal ha enda. Kjøpte noe isopor på Maxbo tidligere i dag, men den var litt for porøs. Vurderer å bruke noen hobbyplater jeg har til overs, men det blir i det tyngste laget. Foam board er det mest populære som andre bruker, men det må bestilles så jeg får se. Endte opp med å sage til noe plexiglass for å ha noe å pusle på i dag.
  Toppen på dørformen blir en bit for seg selv så man kan ta ut døren når den åpnes. Skal også lage noen bredere dører med farger som matcher nøkkelkortene. Har også noen ideer om å legge til hemmelige rom og kanskje implementere regler for samlebåndgulvet. Tror dette kan bli bra!
   
  Yetipants, Terje, Buggz og 1 annen person ga dette en brofist.
 13. Buggz

  Buggz Den 5. beste Forumleder

  Jeg har en solid dose foamboard på loftet.
   
  ganon ga dette en brofist.
 14. Buggz

  Buggz Den 5. beste Forumleder

Del denne siden

This site is owned and third-party cookies. If you continue with us we understand that you accept the use of cookies.