ganon Vs Kingdom Death: Monster

#61
En liten historie fra en KDM facebookgruppe:

The Harrowing True Tale of Throbber's Genitals.
Throbber was a stoic survivor. He sired many children until the tragic day his poisonous seed afflicted his betrothed who died screaming during child birth. Overcome with guilt he recklessly sought retribution by smiting The Hand of the King. His reward was a furious iron gauntlet to the crotch, devastating his forlorn penis. With that cruel blow it looked like his fathering days were over.
Until tonight.
Whilst on a desperate hunt for the Phoenix he stumbled across a strange herb with miraculous rejuvenative properties. Throbber was stunned when after rubbing it on his grisly mound, his genitals immediately grew back! Surely this was a blessing from some benign entity! With a renewed swagger in his step he faced down the Phoenix. But before he could steel himself and land a single blow, with what he could swear was the echo of mocking laughter rattling in his skull, the dread Phoenix fixed him with an iron gaze so terrifying it stared into his future and destroyed all coming kin. ....and his cock and balls.
Alas poor Throbber shall throb no more.

I love this game.

kdm big bird.jpg


Phoenix er kreft å slåss mot, mest pga jaktdelen som gjerne gimper hele laget, men angrepene til fuggern gjør det verdt det :p
 
#62
Begynte på en kampanje sammen med junior i går hvor vi inkluderer diverse ekstra utgivelser. Det kan være litt kronglete å finne ut av hva alt av utstyr gjør, men jeg har brukt en oppskrift bok noen lagde for grunnspillet som gjør alt mye enklere. Nå holder jeg på å utvide den til å inneholde alt, og jeg tror dette blir stas. Nå ser jeg pris, lokasjon og hva ting gjør raskt og enkelt.

DSC_1827.JPG
 

ganon

The Boshy
#63
Av de nye utvidelsene som er under utvikling så har Ivory Dragon vært den man har visst minst om og som jeg har gledet meg mest til. Den skal være en ny avslutning på en forlenget kampanje. Nå får vi endelig se hvordan den holder på å ta form!

unnamed (1).jpg


unnamed (2).jpg


unnamed.jpg


ivory2.jpg


ivory1.jpg


ivory.jpg


ivory3.jpg


ivory4.jpg


Denne skulpten er ca 30-40 cm høy og man må stille seg spørsmål om man fremdeles kan kalle det en miniatyr :p Plastikk versjonen skal bli noe mindre slik at man kan bruke den, men tipper at den fortsatt blir enorm på bordet!
 

ganon

The Boshy
#65
kdm.jpg


Ny kampanje er i gang!

Linn, Jeanette, Jenkins og Neslepaks var de uheldige utvalgte som våknet foran en løve denne gangen. Jeg, i kontroll av Linn, kalte løven til meg for å vise nye og gamle spillere hvordan man hanskes med dette beistet. Jeg blir umiddelbart slått til to ganger i hodet med et eksplodert hode som resultat... Det var ny low selv i KDM sammenheng!
Uheldigvis mister de andre moralen av dette brutale slaget ( -1 survival) og kampen starter for alvor.
Det blir mye fekting i luften og både Jeanette og Jenkins må bite støvet før Neslepaks som har fått alvorlige ryggskader klarer å sette inn nådestøtet!

DSC_2622.JPG


I stedet for å ende opp ved lanternefjellet som forrige gjeng, endte Neslepaks opp med å finne 8 personer ved et lite vann med noen rare egg under overflaten.

People of the sun

DSC_2623.JPG

Er "solen" gruppen tilber snill eller slem? Time vil sjåv

Dette viser seg å være en litt mer hardfør gruppe enn sist og alle starter med noen stat boosts ( life principle: survival of the fittest) og vi bestemmer oss for å gravlegge de døde (death principle: graves).

År 1:

Neslepaks tar på seg lederansvar og får slengt opp en hytte til å bearbeide ressurser (bone smith) og med en øks og et par kniver drar fire nye fra gruppen seg ut på jakt. Jakten går over rimelig raskt da løven lukter at vi nærmer oss og møter oss på halvveien, men den kommer over et dødt dyr som distraherer den slik at vi kommer oss helt innpå og får gjort skade umiddelbart. Kampen går over all forventning og alle kommer uskadde hjem! Med mange nye ressurser får vi slengt opp Catarium og skinnery og får lagd et hel rawhide sett samt en ekstra hjelm og rustning. Vi var heldige nok til å få de riktige beinene til å lage to spyd også så nå burde vi kunne slå rimelig bra ifra oss neste gang vi møtes.
Roy Jenkins ble modig på et eller annet tidspunkt på jakten og med en lanterne på terningen fikk han + 1 acc!
Vi hadde også et renskelsesrituale for Natas som gjorde henne smått overbeskyttende ( disorder: overprotective, when an adjacent survivor gets knocked down, you are also knocked down) men mer treffsikker ( + 1 acc). Som en rensket beboer vil Natas også lettere overleve fødsel ( + 1 intimacy roll).

Klokken hadde passert 01 på dette tidspunktet og selv med god stemning rundt bordet innså vi at det var på tide å pakke sammen. Alle var giret på å møtes igjen så alt i alt en god start på kampanjen!
 

ganon

The Boshy
#66
Ly 2

Det er såpass tidlig i kampanjen at økning av populasjonen ble fokus. Nytt denne kampanjen er som sagt survival of the fittest som gjør ting mildt sagt vanskeligere. Her er tabellen man ruller på for å lage barn:

DSC_2658.JPG


Man ruller 2x 1d10 og må velge det laveste resultatet. Det gikk med noen lifetime rolls, men vi ble noen flere! Med lite ressurser klarte vi bare å skrape sammen nok til noen kniver og en øks, men fulle av mot tok vi beina fatt.

Vi beveger oss langt nok til å kunne høre skrikene fra anteloper og vi forbereder oss på å jakte et av favorittmonstrene våres fra forrige kampanje.
Kampen gikk overraskende bra, og alle overlevde.

Ly3

Været virker som det er på tur i denne kampanjen og året starter med lysstråler fra himmelen (story event: sun dipping) :

DSC_2660.JPG


Uheldigvis viste det seg at det var strenge krav for å delta i sol ritualet og vi hadde ingen par som oppfylte kriteriene. Men dette kommer til å skje flere ganger så vi får prøve igjen da.

Ellers så bosetter et nytt monster seg i nabolaget og tar med seg dårlig vær. (add Gorm climate to the next settlement event)

DSC_2665.JPG


Dette er en Gorm, og kan sammenlignes med en elefant i størrelse og bevegelse. Med en ny rustning takket være en stykk flådd antelope tråkket vi ut i sumpen på vår første jakt dette nye beistet.
Uheldigvis hadde ingen sjekket Yr før vi ruslet avgårde og ble truffet av surt nedbør etter kort tid. I Kingdom death er selvfølgelig også regnet ute etter å drepe deg og alle fikk en skade på tre lokasjoner, noe som er ganske krise når kun en hadde heldekkende klær på seg.

Junior og meg hadde heldigvis jaktet denne en gang i fjor og han kom med tips om hvordan vi måtte plassere oss. Angrep fra flanken var nøkkelen til suksess her, og selv om det ble noen alvorlige skader kom alle seg mer eller mindre hele hjem denne gangen også.


Ly4

Dette året startet fantastisk med nordlys, som selvfølgelig forsvant like raskt som det kom og gjorde plass for mer av den sure nedbøren ( SE event: lights in the sky etterfulgt av acid rain og så Gorm climate)

DSC_2664.JPG


Acid rain sammen med Gorm climate gjorde heldigvis ikke noe særlig negativt for leiren vår da vi har fått slått opp noen hytter. Og mens vi var fastlåst i hyttene klarte vi å fylle tiden med å lage flere barn!

DSC_2659.JPG


How you doin?

Cue bortkasting av lifetime rolls til halvparten av befolkningen på jakt etter et episk resultat... som vi til slutt fikk!

DSC_2657.JPG


Dette førte til at denne kampanjens John Cena så lyset, og ikke bare det, vi fikk også trillinger før vi ga oss.

MEN, det skjer mer.

DSC_2661.JPG


Solen åpner munnen og spyr ut visstnok mineral og bakterierik væske i det hellige bassenget vårt og alle tar del i "vomit sky festival"(tm)
Vi blir alle glade for denne gaven og bader og fisker og generelt koser oss.
Dette åpnet også muligheten for å levle opp sacred pool, men slikt har vi ikke resurser til enda.

Videre til årets kamp ventet ingen ringere enn slakteren fra sletta, the butcher, selv. Det som gjør bosskampene i denne kampanjen ekstra stress er at om vi taper en eneste er kampanjen over, finito. Kampanjen ender også i en boss rush med fire boss kamper rett etter hverandre så vi får se hvordan det går. Denne kampen gikk iallefall veldig bra. John Cena, Chris Pratt, Ponny Petra og Roy Jenkins tok utfordringen på strak arm og kastet slakteren på dør.

DSC_2656.JPG


Slakteren delte ut særdeles mye deng før han endelig tok kvelden

PS: Det ble noe alvorlig kluss med hvordan vi lagde barn to av årene og etter å ha diskutert regler på et KDM forum viser det seg dessverre at John Cena og Chris Pratt ikke får Solar eclipse bonusene likevel. Trillingene var legit, men noen av tvillingene ryker også. Så ved neste sammenkomst blir det -3 population og -1 speed og -1 strength på gutta.