Hva Sony har å by på fremover

Sony: Remote control!
Fans: NO, SOMETHING NEW, NOW!
Sony: Okay. Remote control 1!
Fans: YAY!
Sony: BANANA!
Fans: WTF.
Sony: REMOTE CONTROL 1!
Yay!
Sony: Dildo!
Fans: yay?
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
ok
 

Trench_Rat

Sommerbildene våre
stylistisk ironisk hipster spill til PSN



 

CockMcBalls

El Sabor Professional
R3 var faktisk et jævla kult spill! Ironisk nok føltes det forfriskende å spille et fps som holdt seg til den gode gamle leksa med health packs og muligheten til å løpe rundt med 600 kg våpen i lomma. Ja og så var det det at våpnene faktisk var kreativt designet og morsomme å bruke da.
 
Så Resistance vare brukbart, Resistance 2 er ubrukelig og Resistance 3 er jævlig kult? Har ikke rørt R2 selv om jeg digga det første (var ikke akkurat flust av gode spill til PS3 på den tiden riktignok).
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
R2 var grisekjedelig både online og i campaign, bortkasta penger selv på tilbud.
 

CockMcBalls

El Sabor Professional
StarEye sa det vel ganske greit. Resistance 1 var helt greit da det kom, men ikke så mye mer enn det. Enig i at R2 var bortkasta tid og penger og. Men R3 dere, awww yeah! Seriøst det er den beste fps-campaignen jeg har spilt på evigheter, så hvis du er som meg og liker sånt er dette rimelig safe bet altså. Voucher bare for campaignen her nå, har testa det en halvtimes tid online og det var rimelig meh.
 
Spiller kun campaign i slike spill uansett. Blir vel å plukke opp på salg da, når det dukker opp.
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
De fleste PS3-er er kanskje ikke kompatible med PS2-spill, men snart vil alle bli det. Dvs, Sony starter en ny kampanje som heter "Only on Playstation Network", og iallfall i USA kommer de i morgen til å slippe hva de kaller for "rare classic games" på PSN.

Første ladning er GrimGrimoire, Odin Sphere, Maximo, Ring of Red, og ... wait for it ... God Hand.

Kilde
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Saft suse. Ja, last ned God Hand og i det minste gjør et forsøk på å like det. Husk at spillet blir vanskeligere hvis du gjør det bra, så det kan være greit å justere ned litt inntil du blir proffs.
 

Lodin

Der Waaaah
Og i enda et forsøk på å berike PSN skal Sony slenge opp obskure japanske PS1-titler som aldri dukka opp i Europa. Først ute i morra er Arc the Ladd (som ble gitt ut i USA og ikke teller) og Cho Aniki. =D
Passer bra hvis man kombinerer det med Silver og Gold fra God Hand.