Hva spiller du for tiden?

Trials HD er jævlig gøy hvis jeg bare ser bort i fra tidene til Alexander og Buggz. Ingenting er som å kjøre dritbra, rushe inn mot målstreken og sette ny pers etter 20 forsøk bare for å se at Buggz er noen tiendedeler foran og Alexander er noen sekunder foran.

Det er dog fint å se kak ligge flere sekunder bak meg igjen da :riffa:
 
Nicholas: Jo, etterhvert dukka du opp. Du begynte på tydeligvis på medium-banene, men skippa alt på beginner og easy. Har foreøvrig klart å slå både deg og buggz etterhvert, yay. Men dere eier meg stort sett på det fleste (spesielt buggz).

Edit: Forøvrig har jeg skaffa meg Red Dead Redemption, og det eier osv. Har ikke noe spennende å si om det som ikke har blitt sagt før, men jeg koser meg.
 

Drauden

SGs kollektive lillebror
Synd du gikk glipp av Zelda-marathonen Spillegal nettopp arrangerte da. Der kjørte de gjennom OoT på whoopin' 23 timer.
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
Bæsjer du ikke på deg selv nå?
 
Jo, men så lang tid som jeg brukte på andre sagetempelet så fortjener jeg ikke bedre.

Starta på Dead Money til New Vegas nå og det er artige saker. Er i praksis Bioshock bare i et mexikansk ferie resort. De tre companionene man plukker opp er mildt sagt unike. Skal bli spennende å starte på casinoranet.
 
Fant Fable3 og Singularity til henholdsvis 200 og 100kr, spiller førstnevnte med lillebror nå som jeg er på besøk hjemme. Coop kamera funker dårlig, mens spillet virker helt ok.
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
Koser meg med Dragon Age Origins: Awakening, og planlegger å fullføre Witch Hunt og før jeg går over på Dragon Age 2. Witch Hunt blir vrient så lenge PSN er nede, men har PixelJunk Shooter 2, og Dead Space 2 som jeg ennå ikke har starta så det går bra.

Og siden det visstnok skal være så kort, spiller jeg bittelitt Vanquish innimellom og elsker hvert sekund. Gjorde akkurat den bosskampen som har to stykk av bossen fra demoen, dritfett.
 

Drauden

SGs kollektive lillebror
Jada, det er kjempegøy å vise spillet hvor man skal være barnevakt i et spill til kjæresten, helt frem til

du er nødt til å strippe for en slesk fyr.
 
Begynner å nærme meg slutten på Ocarina of time. Sitter her, nettopp avsluttet dagen tidligere enn planlagt, og kjøpt fruen en macbook air, sånn at hun kan sitte å lese bloggene til norges fjortiss kjendiser i helgen, og gi meg rom for å spille. men hva skal jeg dykke i ?
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Nei jeg veit ik
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
Nå skal jeg prøve å dykke inn i psykologien til Fetthest her, og forsøke å danne meg et bilde av hvorfor han valgte å linke til Player's Choice-utgaven av spillet. Vi får se hva jeg finner ut. Vi får se.