[NX] Nintendo Switch med Howie O

Tutankoopa

Ole (オーレ)
Kjære dagbok, på tide å skrive litt om hvordan dagene ruller av gårde.

I går deltok jeg i en fisketurnering, som jeg vant! Det var skikkelig fint.

fire_emblem_three_houses_fishing_screenshot.jpg


På vei tilbake fra fiskingen ble jeg bedt om å levere et brev til Alois fra en hemmelig beundring. Som takk fikk jeg en veldig fin plante. Litt senere så inviterte jeg to venner til å spise i kantina med meg. Det var veldig hyggelig.

fire_emblem_three_houses_romance_guide_others.jpg_618x0_.jpg


Han Ashe er en skikkelig morroklump altså. Med magen full bar det ned til drivhuset for å høste inn litt tomater. De var blitt veldig store og fine. På veien ble jeg også spurt om jeg kunne rengjøre litt i klosteret. Med så mye energi etter et rikholdig måltid var selvfølgelig det bare gøy. Etter rengjøringen hadde jeg jo også tid til litt korøvelse med gutta!

ca32e62c54152350afc0d1728538f6cb.jpg


Til slutt ble det litt te med Petra. Som du vet, har jeg jo et ganske godt øye til henne. Hun har faktisk skiftet til huset mitt nå, og vi jobber med å få henne utdannet til en as-- ass--- assassin, tror jeg det heter. Nei, tullebukk, det er ikke en type tørket frukt, men en slags leiesoldat fra Persia. Petra er veldig opptatt av det der.

fire-emblem-three-houses-46.jpg


Andre koselige ting som skjedde var at jeg dro til byen med Ashe, fikk tatt meg en god prat med Sylvain om dameproblemene hans, fikk Bernadette til å forlate rommet sitt og at jeg fikk møte faren til Anette.

Det var en super-duper-fin dag i Animal Crossing: Three Houses :)

(PS: orket ikke styre med SD-kortet mitt så jeg brukte bare noen stock photos for å gjøre spillet litt mer appettitelig. Beste spillet!
 
Sist redigert:

demake

Seksuelt godteri
Jeg har spilt litt Stjernelignende Kjetting i de siste dagene. Starta litt tamt, men nå begynner diverse oppgraderingsmuligheter å åpne seg, og med ett blei det mye gøyere gitt. Elsker kampsystemet, som på overflaten er enkelt, men åpner opp for jævla kule moves hvis du følger litt med på hva som skjer rundt deg. Liker også godt at det ikke bare er hakk og sløy, men også litt meningsløs tusling på politistasjonen og litt detektiv sisyfusarbeid som må gjøres. Grafikken er fargerik og pen, og storyen er skikkelig corny animu, men jeg overlever det. En del lett pusleløsning á la Zelda er det rundt omkring også.

Akkurat ferdig med kapittel 3, og jeg gleder meg til å sette i gang med å oppgradere greier til neste kapittel. Her skal det drepes!

Anbefales? Ja, trur D (i alle fall foreløpig)
 

demake

Seksuelt godteri
Gode gud. Jeg binga det spillet så jævlig. Holdt det superkvalitet hele veien ut? Ja, det syntes jeg faktisk. Anbefales virkelig!
 

Lodin

Der Waaaah
Var Direct klokka tolv i natt og for en Direct. Kotaku har sammendrag , men det jeg brydde meg mest om var at Deadly faens Premonition 2 er en ting Nintendo har betalt Swery for å mekke. De har allerede slengt ut orginalen i sjappa.
SNES er en ting som kommer i morra til oss som har onlinen. Her er spilla:


Terry Booger kommer til Smash og ingens hjerter gleder seg. Gi oss folka fra Metal Slug, feiginger!
Største overaskelsen bortsett fra DP2 er nok at Jedi Knight 2 blir porta. Aner ikke hvorfor, men det blir å eie. Blir og å eie at DOOM 64 kommer, men det var allerede lekka.
Jo også ser Animal Crossing fint ut. Endelig kan man ta hevn mot Tom Nook ved å selge weed til nevøen hans.


Med andre ord, Nintendo vinner igjen!
 
Sikkert old news for mange, men skaffer du Twitch Prime får du 3 mnd gratis Switch Online. Og abonnerer du 1 mnd ekstra får du 12 mnd Switch Online-medlemskap inkludert. God deal!
 
Topp