Røverkjøp

Agradula

Ridder Jonatann
Medlem av ledelsen
Mulig det er nevnt et eller annet sted, men Batman: Arkham Asylum er på salg på Games For Windows - LIVE nå for ca 75kr. Varer ut helgen.
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
Liker at jeg betalte fullpris for det spillet. Det har enda plast på seg...
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
Mulig det er nevnt et eller annet sted, men Batman: Arkham Asylum er på salg på Games For Windows - LIVE nå for ca 75kr. Varer ut helgen.
Jeg kjøpte mest for å teste GFWL sin games-on-demand greie, og her gikk det nøyaktig som forventet.

Kjempelett å kjøpe, bokstavelig talt 3 museklikk fra man har logget seg inn til man laster ned. Knotete grensesnitt som ikke sier deg hvor raskt det laster ned eller hvor lenge det er igjen.
Men så kom det beste. Når den er ferdig å laste ned så får jeg ingen "Install"-knapp, og mine eneste valg er å "pause" den ferdige downloaden eller slette den. GFWL har selvfølgelig ingen email-support, så jeg må vente til mandag for å ringe siden de har stengt i helgene. De har riktignok et forum hvor GFWL-ansatte deltar litt, og den eneste foreslåtte fiksen jeg kunne finne på problemet mitt var å (kødder ikke her) slette hele greia og prøve igjen.
Edit: Fant også en som sa jeg måtte synkronisere klokka mi med microsoft.com. Hvilken klokke de mener, hva det skulle oppnå, og i det hele tatt hvorfor det skulle ha noen effekt tør jeg ikke spekulere over en gang.

Siden jeg er pro hacker så tok jeg bare å pakket opp spillet manuelt og det funket helt greit derifra, men det unnskylder ikke hvor faens ubrukelig hele greia er.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
Jeg har ikke fulgt så mye med på Chaos Rising, men sist jeg sjekka var det £25. Merket nettop at det har krøpet under tollgrensen.

http://www.play.com/Games/PC/4-/11865675/Warhammer-40000-Dawn-Of-War-II-Chaos-Rising/Product.html
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/dawn-of-war-ii-chaos-rising/10064049.html

Kanskje ikke så mange som er interresert i Sacred2+utvidelsespakka, men selv er det et spill jeg lenge har villet teste men som ikke har vært billig nok før nå.
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/sacred-2-gold/10075515.html
http://www.play.com/Games/PC/4-/12505583/Sacred-2-Gold-Edition/Product.html

Her kan man også forhåndsbestille en del av de største titlene som Diablo3 og Fallout New Vegas til £25 som riktignok er over tollgrensa, men jeg lurer på om man kan jukse ved å klikke "gift" når man betaler. Jeg vet at de pakkene jeg har fått fra dem hvor jeg har gjort dette så står det ingen pris på eller inni pakken, men har ikke testet det på pakker større enn £18.
 
Siden jeg jobber på Lefdal må jeg jo i ny og ne hore meg for arbeidsgiveren.
Uansett. I denne kampanjeperioden som varer ut onsdag har Lefdal ryddesalg på forskjellige varer, og blant det som skal vekk er selvsagt spill.
Alle PS2, PSP og utvalge PC-spill er satt ned med 50%, og i tillegg har butikkene lagt ut andre spill på salg siden de gjerne har et overflod på lager etter julesalget, så muligheten for å finne kremtittler er absolutt stor.
Eksempelvis selger vi L4D2 (360), Uncharted 2, Prototype (PS3), Red Faction (360), Pokemon Platinum og FIFA 10 (360) til 200-300 kr.
Så det anbefales å ta en tur innom sin nærmeste Lefdal og se de har noe bra på billigsalg.
 
Street Fighter IV er satt ned til 124 kroner denne helga hos Windows Live. Kan være greit å plukke opp ikke fordi det er no gøy, men man kan regge hvilket som helst annet GFWL-dill med CD-keyen. :p
 

Drauden

SGs kollektive lillebror
Masse billige Eidos på Steam nå. Deus Exe: GotY, Deus Exe: Invisible Wars, Hitman 1, 2, og 4 for 17€.
 

CyberK

Finner ikke på noe.
Og da har jeg spilt Blood Money i et par timer i dag allerede, ingenting slår Steam-salg for impulskjøp. :p