Spillegals første Spill-podcast!

SHDR

Gullmedlem
#1
Da var det duket for SGs første spillpodcast! Den finner dere, ikke overraskende, ved å trykke på linken under. Den er lagret i 256kbit MP3, og varer i omkring femten minutter.

ph33r

Tilbakemeldinger mottas med koz og klapp.

Og vær snille. :flau: Det er første gang jeg gjør noe slikt, jeg har brukt til sammen syv-åtte timer på dette, og har aldri skrevet for muntlig framføring før ...

Fortell meg hva som er galt, hva som er bra, hva som bør bli bedre, hva dere ønsker dere, gi meg råd til musikk til vignetter, gi meg ... alt dere har! Jeg satser på å gjøre dette rimelig fast, men jeg er ikke helt sikker på hvor ofte det kommer. Kanskje hver uke? Kanskje annenhver uke? Vi får se, vi får se. Jeg regner også med at ting blir mye bedre ettersom jeg får mer erfaring og til slutt blir det kanskje litt ekte radioklasse over det.

Game on.
 

Erketor

My life is a void waiting to be filled with burgs
#2
Jeg elsker det. ELSKER DET! Dritbra jobb, både med jingles og introen selv. Mye bedre enn f.eks. ITAvisens podcast. :D

Skal høre gjennom hele greia en gang til ikveld, mens jeg ligger og tafser på meg selv i ly av mørket.
 
#3
Det her var alvorlig bra underholdning. Høres profft ut til tusen, og innholdet er (for meg) veldig interessant, og jeg mister ikke interessen en eneste gang.

Er det din stemme? Isåfall bør du søke jobb i radio eller noe, for stemmen på podcasten er en enormt radio-vennlig stemme :)

Jeg forventer... Nei, FORLANGER fler av disse i fremtiden :tommelopp: :totomleropp:
 
#4
Dritbra. hadde vært skikkelig kult med en ukentlig spillegal podcast, liker mye bedre og høre på sånt enn og lese laaange innlegg.

Men stemmen blir kansje litt for porno?
 

Kilik

Lokal moderator
#5
MEGET BRA. Du har en flott radiostemme som er langt fra monoton og kjedelig. Du snakker riktignok vel fort til tider. Fine vignetter, men kanskje vel mye bruk av bakgrunnsmusikk?
 
#6
Faen, Shadar … Du har den mest mandige stemmen jeg har hørt. Jeg er misunnelig. :(
 

Kilik

Lokal moderator
#7
Forresten, noe som hadde vært virkelig proft er å ha tatt med lydeffekter, dialoger etc. fra spillet som jingles/bakgrunnsmusikk i anmeldelsen. På den måten kan nok lytteren visualisere enda mer om hvordan spillet er. Dette krever dog ytterligere timer med produksjonstid. Vet ikke hvor mye tid du er villig til å satse på dette...
 
#9
Hvis dette blir standarden vil i hvert fall jeg være fast lytter. Aktuelle temaer og andmeldelser, god framføring og nøytral, men effektiv, bakgrunsmusikk. Godt jobbet!

Og selvsagt litt kudos til Shigsy for å komme med forslaget :)
 

Kilik

Lokal moderator
#10
Her er noen studenter fra Bergen som kjører et program de kaller "Hardcore". Faktisk rimelig bra. Intervju med Funcom blant annet...
 
#11
Det var rett og slett genialt. Jeg bøyer meg i støvet, Shadar. Fine anmledelser, og jeg lo som bare det av dine mange "vitser", som for eksempel dette om PSP'en:

Opprinnelig skrevet av Shadar
Damene kommer sikkert til å flokke seg rundt deg når de ser den store deilige svarte tingen din, det er selvfølgelig et minus at du har den rundt halsen, men hey, problemer er til for å løses
:D

Håper å få høre mer, og håper det får den oppmerksomheten det fortjener i for eksmpel VG-bloggen.
 

Jæveltango

Pepperoni Playboy
#12
Fikk bare hørt 5 minutter desverre men det var veldig bra. :) Hvertfall en veldig god platform til å bygge videre på! Håper dette blir ett fast innslag.
 
#14
ok.. Dere burde komme dere litt mer ut. Dette var formidable greier.
Ok forsøk, men ro ned de overdrevne tonefallene. Dette var alt for gay.

nei off.. dette minner meg om noe sånn skikkelig teit Fullt hus greier som du blir flau av å se på.

skjeringzzzzz
 

Nabbe

Har fin hatt.
#15
Du klarer ikke helt å bestemme deg?

Jeg skal forresten høre nuh.
 
#18
Opprinnelig skrevet av arnis@06.09.2005, 22.20
so fag-gothz... Any Venuz cuts Lately?

Herez an Idea fo ya all.. go play a Gaym.
258868​

.... :blunk:
 
#19
Dette var knall. Veldig interessant innhold, og som de fleste andre nevner er det behagelig å høre på. Eneste jeg kan finne på å kritisere akkurat nå er at bakgrunnsmusikken muligens er litt for høy. Det er til tider litt vanskelig å høre hva du sier på grunn musikken.

Jeg håper du velger å fortsette med dette, Shadar.
 
#20
shaddis stemmen din er perfekt for opplesning av Ari Benh romaner, du er min lysfontene :svette: