Resident Evil 5 [PS3/X360]

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Men coop over live eide. Det var et eller annet ved følelsen av å være to om saken som satte do-want-nerven i firsprang, selv om jeg brukte flere forsøk på hvert av brettene før jeg klarte det. Det var rett og slett gøy å spille! Er det tilfeldig eller virker det som de har satt opp vanskelighetsgraden litt siden Resi4?
 

SHDR

Gullmedlem
Jeg er ikke sikker. Tror det er fordi det er flere zombier og kampområdene er tettere, hvilket sørger for mer nærkamp med det infleksible kontrollsystemet. Jeg opplevde også *mye* oftere å bli angrepet bak fra.

Men enig i at co-op over Live gjorde seg noe jævlig. Skal spille dette med noen. Jeg vil spille det med Nicholas, faktisk.

Nicholas? Nicholas? Nicholaaaaaaaas?
 
Jeg skal teste demoen med en venn i kveld, system link. Har bare spilt det alene foreløpig, og når det kommer planlegger jeg å spille det gjennom med han.
 
Er ikke helt sikker på hvilken konsoll jeg skal kjøpe dette til. Det avgjørende vil være tilgjenglighet av Voicecom. Noen som vet hvordan dette løses på PS3 eller om det løses i det hele tatt?
 
D

Deleted member 91

Gjest
Det har vel støtte for voicecom som ... praktisk talt alle andre flerspillerspill på PS3? Eneste plunderet er at siden det ikke følger noe headset med PS3-maskinen så er det flere på nett som har mikrofoner, men RE5 er vel kanskje ikke et spill det er fryktelig aktuelt å spille med andre enn en kompis uansett.
 
Ok det er godt og høre. Har liksom ikke utforsket online delen av PS3en helt enda. Men da kan jeg kjøpe et hvilket som helst USB headset? Noen som har noen og anbefale evt?

Er det slik at mann kan ha et chat rom på PS3 via interfacen som på Xbox 360 eller må utviklere legge til rette for det i hvert enkelt spill for at mann skal få det til?
 
Ville kjøpt blåtannheadset om jeg skulle velge noe.:) Jeg har hatt suksess med Jabra merket.
 
D

Deleted member 91

Gjest
Jeg har det det offisielle PS3-headsetet Sony slapp for en liten stund siden og er veldig fornøyd med det, selv om 400 spenn eller hva veiledende er kanskje er litt stivt for noen. Logitech pleier å være kvalitet til de grader, uten at jeg har noen direkte erfaring med blåtannhuesetta deres.
 
Jeg spilte igjennom demoen for litt sida, og hvis spillet holder samme kvalitet som i demoen hele veien i den fulle versjonen så er dette et sikkert kjøp.

For det første: level-designet (spesielt på det andre brettet) er utrolig bra. Det er bygd opp slik at man blir tvunget til å tenke taktisk og planlegge ting, istedet for at man stormer rundt og skyter alt som rører seg.

Forresten er jeg på side med dem som mener at det ikke gjør noe at man ikke kan gå/løpe mens man skyter, men; når jeg spilte la jeg merke til at det som plager meg mest er at man ikke kan lade mens man løper, ikke skyte. Særiøst... det hadde gjort seg hvis man kunne lade mens man beveger seg. Hvis jeg for eksempel har 4-5 zombier i hælene og jeg stopper for å lade, når dem meg før jeg har rukket å lade. Også må jeg løpe mer, helt til jeg har bossen/zombiene langt nok unna til at jeg rekker å lade og få inn sikta, og jeg rekker kanskje å få inn 2-3 skudd med pistolen før jeg må løpe igjen.

Uansett, vanskeligheten er perfekt sånn den er i demoen.
 

Kleevah

Livsfarlig amatør
Noen som veit om den knallrøde kryssboksbundlen blir å finne noe annet sted enn på gamestop her i norge? Prisen er helt grei (3k), men de andre spilla som blir bundla er jo bare møkka...
 
D

Deleted member 91

Gjest
Unnskyld meg, men Skate 2 er faktisk gromsaker av dimensjoner, og jeg har utrolig nok hørt ganske bra ting om Kung Fu Panda-spillet også.
 
Det er visst ikke så verst, helt ok lettfordøyelig greie etter sigende. Såklart, man har spilt det 1000 ganger før, men det er visst grei skuring om man har det for hånd allikavel.
 

Lodin

Der Waaaah
Testa demoen og jeg kjeda vettet av meg. Etterhvert får man flere hundre komboer å denge de diverse pelserne med, men mageplasket man starter med tar uansett alt inkludert fiender som blokker. Tviler på at man noensinne trenger mer siden dette tross alt er lagd for babby.
Seksjonene hvor man triller omkring ala Sonic var dog ganske artige.
 

Kleevah

Livsfarlig amatør
Vel skatespill vogger ikke hammocken her i gården dessverre, DICE sine spill spiller jeg på PC og de to andre EA-spilla... eh.. ja. Kung fu og Lego Indy kommer jo bundla med alt som krabber og går av xboxversjoner i disse dager, så at de følger med bryr meg pent lite.

Det som bryr meg derimot er at står "GAMESTOP EXCLUSIVE" stempla på det promobildet gamestop pusher på sidene sine, noe som får det til å virke som om de har eneretten på godsakene. Nå, betyr det enerett på nøyaktig den pakka der, eller på alle 360-RE5-bundles...?
 
7/10 fra Eurogamer. Veldig bra hvis spilt med en kyndig venn, not so much med AI-partner.

Skuffende, om ikke overaskende, at spillet aper scenarioene fra fireren så til de grader. Jeg var sikkert ikke den eneste som reagerte på hvor utrolig lik demoen var landsbyen i åpningen til fireren, og vistnok er det flere sekveneser som ligner veldig på hva vi så forrige gang :/
 
Jeg skal kjøpe det på freddan. Jeg har egentlig ikke råd til spill og denslags luksus men når det tilfeldigvis kommer ut samme dag som studielånet blir utbetalt (noe mafian??) blir det vanskelig å stå i mot.

Og at det kommer til å eie.
 
Kanskje er det nevnt før, kanskje ikke: det er uansett releaseparty torsdag kveld på Betong (Chateau Neuf). Ikke dårlig.


Jeg prøvde demoen i stad. Gikk tom for ammo og døde på begge stagene. Resident Evil er visst fremdeles ikke noe for meg.
 

Scary Paladin

Ukjent herremann
Problemer med ammo sier du? Prøv dette:

1. Shoot
2. Zombie stagger
3. Falcon punch
4. Knife
5. ...
6. Profitt!
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Jeg elsket og eide i Res 4 på Wii, men demoen syntes jeg var vanskelig. Har fortsatt ikke prøvd co-op over Live, som visstnok skal gjøre det mer levbart, men fullversjon må plukkes opp uansett.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Coop over live gjør det ikke bare mer levbart, det gjør spillet regelrett fett og er uunnværlig.