Doll of Cutie: Bringebær Drops

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Hakkinga var på magisk vis borte da jeg starta spillet for andre gang, forresten. Nå er jeg på tredje brett (Hardened) og står fast på den andre respawn/skyt tre folk/dø-loopen så langt, omtrent akkurat på samme punkt som i Moderne Farfar 2. Det har vel også vært tre cutscenes hvor kisen min er slått i bakken og blir dratt opp av en kompis, så hvis det hadde vært et par "GET TO THE FUCKIN' CHOPPER! WE'RE RUNNING ON FUMES!" så hadde det vært rimelig vanskelig å se forskjell. Og det var ikke akkurat lett å holde styr på hva som skjedde i Modern Warfare 1 og 2 fra før av, så dette begynner jaggu å bli komplisert.

Og til dere andre som spiller på PC og har lyst til å sjekke ut eastereggs i menyen: Jeg har klart å reise meg opp av stolen et par ganger nå, og jeg tror det skjedde da jeg trykka på Space (hopp) og Ctrl (prone) samtidig. Ikke helt sikker, men da slipper dere muligens å måtte finne det ut selv siden samtlige guider der ute ber deg om å trykke inn begge avtrekkerne samtidig. :argh:
 

fieron

Plukker opp støvet ditt
Syns det er rart hvordan anmelderne hopper i taket på metacritic, mens Users-scoren er heller laber.. Fikk bare prøvd litt igår, og har egentlig ikke noe grunnlag for å spøtte ut noen mening.. Men av det lille jeg så kunne det like godt vært IW som lagde spillet.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Sånn ellers er RPS ute med sin omtale (choice quote: "I didn’t hate it"), og det er viktig å påpeke at de vinner prisen for beste Black Ops-bilde evver:

 
Jaja, se der ja. Visste eg ville ha dette spelet, men magefølelsern sa meg at det kom til å bli ambivalent mottagelse og sikkert hurtig gjensalg før folk går tilbake til MW2 att. Så eg får nok denne billig når den tid kjem Mwehe.
 

fieron

Plukker opp støvet ditt
Så det er derfor ja.. Korrupt verden vi lever i, når ikke engang spillanmeldere kan være redelige. Forresten, for å komme ut av stolen er det bare å holde inne Space til han river seg løs. Ikke noe timing eller to knapper samtidig eller noe, bare space.
 

Houseman

Filmnerden
Medlem av ledelsen
Ikke engang spillanmeldere, spilljournalistikk er vel blant de mest korrupte delene av journalistikken. På tide å bli voksne, både for spillpressen og -bransjen.
 
Jeg kjøper stort sett spillene selv, da kan jeg nemlig raege litt ekstra når jeg har betalt ordentlige penger for skrot. Ser jo nå at jeg burde prøve å komme meg på presseevents i stedet. :/
 

Lodin

Der Waaaah
Denna butthurten her var det vel ingen i hele verden som ikke forventa. XD
Martin kan sikkert oversette om dere virkelig ikke skjønner hva det gjelder.
 
Jeg husker de dreiv å prata masse om all terrorismen CIA hadde gjennomført der nede når jeg var der sist, også at Fidel hadde blitt utsatt for over 200 mordforsøk som også skulle være iscenesatt av CIA :D
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Ser det har sneket seg inn noen overflødige ord der, "Console Ports" og "PC" skulle vært sløyfet.
 

Lodin

Der Waaaah
Her er sammenligninga til DF. Ikke uventet er PS3 versjonen no hrrm, selv i 3D. Så mye var tydligvis storsatsinga til Sony verdt. :p
Titt på PC versjonen kommer til helga og det skal bli artig å se dem rive i filler nettkoden der i gården.
 

Kilik

Lokal moderator
Ingenting å si på salget i alle fall...

Activision:
Call of Duty: Black Ops sold 5.6 million copies in the US and UK combined - in one day. That's more than Modern Warfare 2's opening record of 4.7 million copies.
Link
 
Ingenting å si på salget i alle fall...

Activision: Link
Så dette betyr altså, vi kan vente oss en ny Fail Ops om 1-2 år der kjøperne bokstavelig talt får bæsj istedet for et spill, men likevel blir det solgt i bøtter og spann. Thank you gamers around the world!
 

Trench_Rat

Sommerbildene våre
HEI JEG HETER TOM CHICK OG JEG HATER POPULÆRE SPILL ER JEG KUL ELLER i andre nyheter har det dukket opp noen online bugs/glitcher ennå. Irriterte meg noe jævlig at når javelin-selvmordsbombingen og uendelig predator missile nissene herjet på det vprste på PSN. At sony ikke har en ban hammer får online bruk
 

Lodin

Der Waaaah
Så en av jødene fra Treyarch var ute å :ras:'a over at folk har oppdaga litt exploits allerede på dag en. Hva med å heller gi en mea culpa over at dere ikke gidder teste spillet deres mer og lar sånn dritt følge med?
 
D

Deleted member 91

Gjest
Hva slags exploits snakker vi? Om det er av typen hull i karta som folk kan snike seg ut og ting som er tydelig bugga er det én ting og da er jeg enig, men mye av det som er vprst med CoD er ting som først blir tydelig når virkelig store grupper mennesker setter seg ned og knekker perks og slik, jfr. Commando og Marathon, eller no-scoping. Når det er sagt har jeg minimalt med tillit til Treyarch uansett så bleh.
 
Min COD fanboy mening om spillen:

Denne "spillen" er ikke veldig bra. Flerspilleren er World at War med nytt skinn. Det er Treyarch, vi kjenner alle til driten. Jeg likte ikke World at War. For all del, det er spillet som er in nå, blant alle på vennelisten min. Jeg har sluttet å spille Xbox 360, de få timene jeg spiller i uken går med på Minecraft på skolen og mellom lekser. Derfor er det greit at det har kommet noe nytt nå, så spilles skal det samme hvor skuffet jeg er, i likhet med Modern Warfare 2..

Problemet med Black Ops er at Treyarch ikke har gjort en dritt annet enn å kopiere Modern Warfare 2, lagt til customization og valutasystemet. Dette kunne vært greit, hvis vi fikk sett noe nytt, noe som forhåpentligvis neste kapittel i serien vil gi oss. Dette er resirkulert og gjenskapt, og det blir garantert kjedelig i lengden.

Forresten hater jeg å drepe en fyr, bare for å se han spawne bak meg og drepe meg to sekunder etter. En kniv som kan skytes ut og som dreper på et skudd? Soldater som aldri løper tom for krefter? Balansen i spillet ble ødelagt i MW2, og det endret seg ikke her heller. Løpe som faen, drepe, løpe som faen og dø. Gjenta til den som løp raskest og siktet best vinner. Det er formelen for å vinne.
 

Drauden

SGs kollektive lillebror
Men hvis flerspillerdelen er World at War med nytt skinn, men de samtidig kopierte Modern Warfare 2, betyr ikke det at...:psypop: