Nylig innhold av kris7sp

 1. kris7sp

  [NX] Zelda: Breath of the Wild

  Jaja, Nintendo. Dere har svarte meg klart å få dama mi til å spille dette som hun var en ekte gamer! Ei som har nesten null niks erfaring med PC og konsoll spill.. Gjennom rundt 20 mnd har hu har sett skjermen min med mange gode spill-titler og nesten ikke brydd seg. Så ja, bare det er 10/10...
 2. kris7sp

  [NX] Nintendo Switch med Howie O

  Også har man de som dobbel-dipper. Kjøpte begge da jeg har veldig lyst og håper å kunne spille det i 4K stabel 30 på Cemu senere.
 3. kris7sp

  [NX] Nintendo Switch med Howie O

  NB. Flere som klager over at Dock'n lager riper eller merker på siden/e av skjermen. Er visst best å bruke Tempered Glass skjermbeskytter. Noen padder selve docken med bomull type stoff eller annet som en midlertidig løsning. Er en lang tråd om det på NeoGaf. Nice piece of tech dette. Er...
 4. kris7sp

  Hva spiller du for tiden?

  Jeg spiller han derre William i denne videoen :)
 5. kris7sp

  Hva spiller du for tiden?

  Fant et bilde, men så heller ikke noe til henne eller andre i betaen. Hu virker mer realistisk når det kommer til boob size, så spørs om boob fysikken er fraværende. Syntes hun ser nice ut.
 6. kris7sp

  Hva spiller du for tiden?

  Nioh beta demo. Jeg gleder meeg så villt til fullversjonen! Team Ninja har gjort det (uten Itagaki) for min del! Gratis underholdning og utfordringer i timevis! Jeg absolutt digger Samurai boss duellen i demoen, spiller den om og om og om .... igjen.
 7. kris7sp

  Spillmusikk!

  Metal Gear Raiden eier
 8. kris7sp

  Hva spiller du for tiden?

  Spiller Nioh Det er en alpha demo av Team Ninja's kommende spill, kun tilgjengelig fram til 5.5 Spillet ligner kanskje Souls, med en dashj Ninja gaiden osv, men må spilles på sin egen måte. Bare prøv det! Det er en fet og fyldig demo. Master the KI, the parry and feel awesome.
 9. kris7sp

  Gis Bort-tråden

  Jeg har en extra "friend code" til Mirror's Edge beta'n, om noen vil spille. Det er på PC - Origin.
 10. kris7sp

  [Til salgs] Rise of the Tomb Raider

  Trodde ikke det kom så tidlig som midten av Jan. Jeg savner dog litt 60 FPS magic. Hvis nesten ingen her har Bone, så kan jeg legge det ut på finn. Steng denne posten.
 11. kris7sp

  [Til salgs] Rise of the Tomb Raider

  300,- inkl. frakt.
 12. kris7sp

  [Multi] The Witcher 3: Heks, heksere, heksest

  Den ja. Ser ut som det funker for de fleste med SLI når de har installert den der, men pussig nok ikke her. Skal sies at GTA 5 flyter bedre og har høyere FPS enn tidligere for meg, mulig denne driveren hjalp. Så SLI funker på andre spill her. Sendte en mail til GOG support, men de er sikkert bra...
 13. kris7sp

  [Multi] The Witcher 3: Heks, heksere, heksest

  SLI funker ikke på PC for meg med den nyeste driveren. Men jeg testa Ass Creed Unity profilen i Inspector og da fikk jeg ca 20 FPS mer, men det var hvite flickers som fy, så nytter ikke bruke den. Digg sang når du trasker rundt i rommet til Yennifer!
 14. kris7sp

  [Multi] The Witcher 3: Heks, heksere, heksest

  Åssen rigg haru? Håper det blir nogenlunde spillbart med 1080p på 660SLi 8Gb Ram og AMD FX 8350.