Age of Conan - Beta er her

#81
Jeg hadde STORE forventninger til dette spillet... og jeg må si det har overgått dem alle. Har en Demonologist på lvl 20 på Fury. Fantastisk spille på alle punkter. Preformance og servere+++ funker optimalt, virker nesten som spillet har vært ute i 6 månder allerede. Noe som var veldig overaskende for meg, som spilte Open Beta bare for 2 uker siden.

Hvis noen andre spiller på fury og vil bli med i guilden vår så er det bare si fra her. På sikt kan det bli ganske seriøs:)
 
#82
Var det stor forskjell på retail og beta? For jeg spilte Closed Beta for rundt en måned (++) siden og var lite imponert.
 

EagleJin

Bear Necessity
#83
Gameplay virker tøft og prest virker moro så langt, men...

I løpet av de 4 timene jeg har spilt har serveren (Crom) hatt ekstrem høy lat nesten halvparten av tiden.

I dag har jeg ikke fått spilt i det hele tatt. Patcheren går i loop. exe-fila åpner patcheren, som laster ned samme datastørrelse for 10. gang i skrivende stund. Forumet lar meg ikke logge inn (eller registrere..), så problemet forblir et problem.

Er det flere med patch-problemet? Begynner å bli bra lei å laste ned 17,4 mb.
 
#84
Hvilken guild er det snakk om Scorpiux? Er 20 selv, og tar kvelden nå før jeg stuper om. Inntrykk i morra, kanskje.
 
#85
Divine Vengeance heter den. Er en WoW guild som har holdt på siden day one og holder på enda egentlig:) Vi har bare tatt med navnet videre... siden noen av oss har en relasjon til den guilden.
 
#86
Vi har startet Conan the librarian på Wildsoul hvertfall og jeg koser meg stort, hvertfall etter jeg putta inn 2gig ekstra med ram, gikk plutselig 100 ganger bedre:p bare kommet meg til lvl 19, mens en i guilden allerede er 41:p
 
#87
En i vår guild (Shockwave) er 51, er ikke sikker på om han er den høyeste, men ihvertfall blant toppen. Han tok første pause nå nettop vi fikk serverwarning om maint. Så han timet det bra.
Er bare lvl 25 nå, men har jobbet hver dag siden lørdag, og skal på jobb i morra og onsdag.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
#88
#89
Jepp, tar av meg hatten for funcom. Ser ut som om det endelig har kommet noe som kan utfordre WoW. Eneste som irriterer meg er "responstid" på skills, og hvor random rangen er.

Dere som spiller wow kan tenke dere at alle skills likner warriors Slam, hvor det er en liten "cast time", hvor det ikke er vannskelig å løpe unna.
Så PvP hittil er: slå på hverandre, få ned hp, knockback/stun på rundt 40% hp - spam alt du kan.
 

Drauden

SGs kollektive lillebror
#90
Kom akkurat hjem fra Platekompaniet som hadde nattåpent, og installerer spillet nuh. Er helt jævlig kald på fingrene etter den sykkelturen, men det var nok verdt det. Fikk også en staselig plakat på kjøpet.
De dreit også i om jeg ikke var 18,
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#91
Hahah. Siden jeg var med og testa faenskapet fikk jeg en kode i dag som gav meg en "Clan of Conan Drinking Cape", som gir meg evig livstidsforsyning med Ambrosia. I spillet også. Så gjenstår det å se om jeg blir å spille dette her da.
 

Halky

Veteran bruker ;)
#92
Hmm, skal prøve og få plukke opp dette spillet her i morgen, siden det var da det skulle slipps right?
Uansett åssen funker det og spille spillet i solo mode? Regner med at jeg spillende spillet på den måten.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#93
Det funker ved at du kjøper Conan til 360 eller PS3 isteden og gir faen i dette her siden det kun er ånnlajn. Iallfall var det sånn i betaen.
 

Drauden

SGs kollektive lillebror
#94
Noen andre som har registrert seg, men ikke kommer inn på Forums (EU)?

EDIT: Ok, jeg må innrømme at jeg er en ordentlig data-noob.
Har akkurat installert spillet, fikk en melding opp som spurte om jeg ville kjøre Age of Conan, svarte ja (Duh), men når jeg fikk noen "failed to download patch" melding opp, huska jeg at ikke serverne åpner før klokka 5 på morgen. Så da tok jeg "Cancel" på patchen, sånn at vinduet ble borte. Så når jeg så på deskopen, var ikke AoC der. Fikk et lite "wtf?" moment, og skjekka programmer. Nada. Søk: Niks. Siste elementer: Nei. Det var akkurat som om jeg ikke hadde brukt den siste halvannen timen på å installere spillet.
Har prøvd å putte inn Disk 1 flere ganger, men ingenting skjer. Jeg får en sånn melding opp, hvor jeg velger "Kjør setup", men ingenting skjer etter det. Vil noen være så snill å hjelpe meg?
 
#95
Det er servermaintainance til klokken 05.00 norsk tid, men skal vedde for at det blir utsatt.

Alle SG-aper blir pent bedt om å rolle på FURY
 

Drauden

SGs kollektive lillebror
#96
Ok, ny dag, nye muligheter. Installerer Age of Conan på nytt å, men nå kommer det opp en melding om at jeg allerede har installert AoC og at jeg bør avinstallere det før jeg installerer det på nytt. Fuck that, jeg installerer det nå, ettersom at spillet gjemmer seg under navnet "puppebæsj" i en hemmelig fil som man trenger kode for å komme inn på.

Ikke et bra førsteinntrykk.
 
#97
Store muligheter for at jeg joiner når PCn min kommer tilbake fra reperasjon (Må først sende den)

Noen som vet hvor jeg kan få fatt i en stor eske eller noe som jeg kan sende PCn i?
 
#99
Dette frister ! faen faen faen faen, lovde meg selv å ikke starte med et nytt MMO når/hvis jeg blir ferdig med wow, men jeg slik som dere er ute etter den "nye" følelsen av å starte et nytt ukjent MMO der hvor du skjønner ingenting etc, ga spillet dere den følelsen? Fordi jeg tror jeg rett og slett tar pause fra WoW til expansion siden jeg ikke gidder å vente lengre på s4.