[NX] Nintendo Switch med Howie O

Shinra85

Spillegals effort emo
De er nok ute etter en litt annen type splatfest, forråsiresånn

(kan endelig krysse av en Bukkake-vits fra lista over ting som må gjøres før jeg dør)
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen


Verdt en mys, sikkert.
 

Lodin

Der Waaaah
Storyen er blitt litt mer oppklart og det virker som at Callie ikke bare har sluppet fri Octo, har kidnappa bestefaren sin, men er nå sjefen til Octolingsene!
Alt fordi fler folk holdt med Marie (som er best.)

Dramatisk!

I andre nyheter blir Uglegutt porta til Switch. Det er koscheli. Norsk spill på en Nintendo og greier.

Det første var dog Casper The Friendly Ghost til SNES som Funcom stod for.
 

demake

Seksuelt godteri
...
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Mario + Rabbids: My, That's An Awful Lot of Money You've Got There, Ubisoft. Min favoritt er kaninen i Peach-kostyme som tar en selfie, det er vel sånn cirka det jeg alltid har drømt om å gjøre i et Mario-spill. Kanskje de kan legge inn en kanin som leker med en spinner mellom slagene også, haha, akkurat som elevene mine pleier å gjøre! Da hadde jeg ledd.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen


I andre nyheter så er den mest populære far/sønn-aktiviteten nå om dagen Minecraft Switch Edition. Siden det følger med en Mario-teksturpakke så er det slottet til Mario vi bygger. Enn så lenge er det jeg som styrer og han som spør og kommer med forslag, men vi er på gli føler jeg.

Hvis noen lurer på hvordan Minecraft på Switch er, så kan jeg jo si at det eneste jeg legger merke til ut over at du har en liten håndfull mods/teksturpakker som koster penger i motsetning til uendelig mange mods/teksturpakker som er gratis, så har du litt kortere synsrekkevidde når du spiller håndholdt. Når du har docka konsollen er den litt bedre, men fortsatt ikke på nivå med PC-utgaven.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Oooooog BÆM. Trenger ikke forstå så veldig mye japansk for å se hva som er greia her.



Monster Hunter XX er da en utvidet versjon av Monster Hunter Generations. Jeg er innmari glad i de spillene men 3DS-utgavene er så knotete at jeg rett og slett ikke hæler dem. Men på Switch da, hvor bra blir ikke det? Jo, det blir veldig bra.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Ok, siste nå:


Dette gir meg vibber ala Mario Golf til GameBoy Color, som var et golf-RPG hvor du dura gjennom en dustete golfklubb og til slutt fikk golfe mot Wario. Det var dritfett og jeg håper dette blir dritfett.
 

demake

Seksuelt godteri
Arms denne helgen da folkens. Spilte en liten time i sted og gikk fra å hate det de første 10 minuttene til å elske det når jeg endelig fikk taket på veivinga mi. Ninjara er waifu

IMG_5287.JPG


PS i'm using tilt controls

Edit. Dag en og alt det der
 

demake

Seksuelt godteri
Noe annet jeg har spilt litt de siste dagene er Thumper. Kom vissnok ut på ps4 og pese for en god stund siden og jeg hater vanligvis rytmespill, men dette hadde en estetikk jeg forelska meg i så jeg gav det et forsøk. Man styrer en liten bille som suser frem på skinner, og kontrollene er én knapp og ei stikke. Trykk på knappen når du suser over lysende felt. Hold den nede om det er dritt i veien, og hold nede og sving i krasse svinger. Det er alt. Men musikken og grafikken er hypnotisk så man blir sittende å trøkke. Var simpelt nok fram til tredje verden, som starter med en boss som ødela dagen min. Når jeg endelig skjønte hva jeg måtte gjøre så suste jeg derimot gjennom hele brettet, og nå er jeg på fjerde verden og det eskalerer veldig i vanskelighetsgrad nå.

Sikkert et spill @ganon er helt rå på.

Er det verdt 160 kroner? Tja, egentlig.

 

Agradula

Ridder Jonatann
Medlem av ledelsen
har vurdert det der, men er redd for at jeg får samme følelsen når jeg spiller det der som når jeg spiller REZ.
Altså. At jeg blir fullstendig oppslukt og ikke tenker på noe annet.
 

demake

Seksuelt godteri
At det minna meg om REZ reint estetisk var hele grunnen til at jeg coppa det.
 

Lodin

Der Waaaah
*grumle* Gidder noen sjekke sjappa og se om Disgaea 5 faktisk er tilgjengelig. Skulle vært slippi forrige uke i Europa, men det ser ut til at NIS America fortsatt ikke har fått igang distribusjon i Skandinavia.