Wii - generelle nyheter

Status
Stengt for ytterligere svar.
#81
Er for det aller meste veldig fornøyd, veldig mye snadder.

Likte ikke helt at det var enten eller med Zelda, da. Håper virkelig at man kan spille det med GC-kontrollen i tilleg hvis man kjøper det på Wii.
 
#83
SITAT(Aetas @ 09.05.2006, 19.50) 2018
Ehhhh ble det nevnt noe om lanseringsdatoen?

Så hele konferansen, men jeg hadde noen problemer midt i så jeg fikk ikke med meg alt.
[/b]
Nope, verken dato eller pris ble nenvt, Bare at den kommer 4. kvartal i år...
 
#84
Må si det var en litt skuffende pressekonferanse. Ingen detaljer om pris og eksakt lansering. Ingen annonsering av flere launchspill, og Super Smash Bros. var borte vekk. Crystal Chronicles som også er en launchtittel fikk vi ikke vite noe om. Det var rett og slett en pressekonferanse om altfor mye vi visste fra før av, dog det var digg å kunne se Wiis kontroll i praksis. Og Super Mario Galaxy og Metroid Prime: Corruption fikk vi nå se litt mer av, men det var ganske så lite. Men både Red Steel, Zelda: Twilight Princess, Super Mario Galaxy, Metroid Prime: Corruption og tennis-spillet så ganske artig ut. Så spillmessig ser det veldig lovende ut for Wii. Og Wii kommer nok til å bli den eneste av Next-gen-konsollene jeg plukker opp på utgivelsesdatoen.
 
#85
SITAT(Aetas @ 09.05.2006, 17.50) 2018
Ehhhh ble det nevnt noe om lanseringsdatoen?

Så hele konferansen, men jeg hadde noen problemer midt i så jeg fikk ikke med meg alt.
[/b]
Siste halvdel av 2006
 
#86
Går det ann å laste ned hele konferansen et sted?
 

Lodin

Der Waaaah
#87
De banka ihvertfall livskiten ut av Sony sin konf. De viste ikke bare fram en masse CG, men faktiske spill og slikt liker man. Brukte heller ikke halve tida til å stå å runke over hvor mye tidligere maskiner har solgt og hvor mye bedre de er enn alle andre (ikke så veldig mye ihvertfall.)
Og gøy å se at en kar som aldri har rørt kontrollen før fant det så naturlig å spille. Tviler på at Sony hadde turt å la noen fra salen spille den flygreia deres på scenen. :p
Hvis de nå bare hadde kunnet gitt oss en pris og vist fram litt Smash hadde dette definitivt vært messas høydepunkt. MS kan enda komme til å slå til med noen ville Halo 3 trailere og annet snacks.
 
#88
Faen! Jeg glipp av hele greia siden jeg var på jobb. Noen som har en link der jeg kan streame eller laste ned begivenheten?
 

Finkelroy

(┛o‿‿o)┛彡┻━┻
#89
Dette var elskbart. Ser fram til alt. Zelda, Mario, Metroid, Yoshi's Island 2 (varmer hjertet), Wario Ware Wii, Project H.A.M.M.E.R. ( HAMMERTIME! *knuuuus* :D), alt er pur glede. Og jeg liker glede.

Dette skal skaffes ved launch.
 

Kilik

Lokal moderator
#90
Åpningen på pressekonferansen var som natt og dag sammenlignet med Sony. Mens Sony skrøt av spillsalg i PowerPoint i et kvarter, kjørte Nintendo på for full guffe fra første sekund med den beste åpningen på en E3-konferanse noensinne. Wii-kontrollen ser ut til å leve opp til forventningene. Mario Galaxy ga meg Mario64-følelsen tilbake og Zelda: TP virker rett og slett nydelig. Kontrollen ser ut til å leve opp til forventningene. Grafikken er tydelig nedprioritert med de fleste spillene med grafikk på linje med GC/Xbox. Til DS blir nok Yoshi's Island 2 en liten godbit. Savnet Super Smash Bros. Online som er sagt å være et lanseringsspill. Ellers liitt synd de ikke avslørte specs og pris, det jeg nå er mest spent på når det gjelder Wii. Alt i alt en fin og underholdene presentasjon av Nintendo, men jeg savnet overraskelser.
 
#92
Jeg klarer fader meg ikke å spille av sony-konferansefilmen fra E3, men alle andre pornofilmer og slikt funker skjø, jaddaaaaaaa. Får bare opp lyd, null bilde.

Noen spess codecs som må til pers?

og grunnen til at jeg posta sonypisset her, er fordi jeg vil se den jævla nintykonferansen når den er tilgjengelig på gamespot, hehehe.

*urk*
 
#93
Jeg elsket pressekonferansen, den var genial, om enn noe litt kort. Spesielt likte jeg hvordan de demonstrerte hvor bra kontrolleren faktisk funker, veldig moro å se at fyren som fikk komme opp fra salen faktisk tok det intuitivt. Ikke var det mye tørrprat heller, selv om man selvfølgelig måtte overleve å høre dem si "Change is good." osv. et par ganger. Uansett, det er liten tvil om at denne maskinen skal bli min når den kommer ut, <strike>lurer litt på om de klarer å få den ut i Europa også i siste kvartal 2006 eller om vi må drøye den en god stund som vanlig..</strike> (Edit: Ser nå at det lanseres worldwide siste kvartal 2006, genialt!) Fikk heller ikke helt med meg om Reggie sa at det ville komme GC og Wii-versjon av Zelda Twilight Princess i Europa også, hørtes ut som om dette var noe som spesielt i "the Americas"(kan for all del være at det bare var lanseringsdatoene for de to versjonene som er den samme på andre siden av atlantern og forskjellig her.

Er også spent på om det blir noen ordentlig oppsett av kobling mellom DS og Wii, og også hvordan online-spilling vil fungere med Wii, men får håpe at det kommer etterhvert.

Gleder meg også mye til alle de geniale DS-spillene som ble lansert, og ble nesten frista til å selge DS-en og kjøpe DS lite istedet. Noen som vet når den lanseres i Europa forresten?
 
#94
Ah, gikk glipp av hele konferansen fordi jeg var ute og plukket stein :$ , men jeg har veldig lyst til å se den, så er det noe sted jeg kan laste den ned?

Utifra det jeg leser i første post virker denne konferansen veldig imponerende. De snakker mye om spillene som kommer, istedet for masse selger-piss. Kanksje litt unødvendig med alt snakket om spillere/ikke-spillere, men de kan vel ikke bare vise frem godterier.
 
#96
Skal til Sveits i slutten av Juli og kommer hjem i slutten av Oktober. Skal jobbe på bondegård 11 timer dagen.

Gleder meg sykt til den dagen jeg kommer hjem og med god samvittighet kan blåse bort en masse penger på Wii, fire kontroller og alle spill jeg finner interessante. Wiiiii-Piiiiii!
 
#97
Super Paper Mario: herlig, elsker disse spillene. Og ett til killer-spill til GC, som jeg absolutt ikke hadde tort å håpe på.
Zelda: Phantom Hourglass. Høres interessant ut, og det skal selvfølgelig kjøpes inn når det kommer. Synes, som mange andre, at slutten på Wind Waker lot mange spørsmål forbli ubesvarte. Nå skal de bli svart!
 

Kilik

Lokal moderator
#98
Nintendo har bekreftet flere tredjepartstitler.
SITAT
Atlus
-Trauma Center: Second Opinion

Capcom
-Resident Evil game

Hudson Soft
-BOMBERMAN LAND
-Flight Game (currently untitled)

Konami Digital Entertainment
-Elebits
-Soccer Game (currently untitled)

Natsume (developed by Marvelous)
-Harvest Moon

Sega
-Sonic Wild Fire

Square Enix
-Codename: Final Fantasy Crystal Chronicles: Crystal Bearers
-Dragon Quest Swords: The Masked Queen and the Tower of Mirrors

Taito
-Cooking Mama--Cooking with International Friends

Tecmo
-Super Swing Golf PANGYA

Ubisoft
-Open Season
-Rayman Raving Rabbids
-Red Steel[/b]
Kan også røpe at Konami-spillet Elebits er spillbart på messegulvet i morgen...
 
#99
Etter å sett den Red Steel clipe så er jeg fast bestemt på at jeg skal få meg Wii, tenkt på metroid prime 3!!!
 
SITAT(kilik @ 09.05.2006, 20.51) 2047
Åpningen på pressekonferansen var som natt og dag sammenlignet med Sony. Mens Sony skrøt av spillsalg i PowerPoint i et kvarter, kjørte Nintendo på for full guffe fra første sekund med den beste åpningen på en E3-konferanse noensinne.
[/b]
Åpningen var usedvanlig godt utført og ikke minst morsom. Man skulle ikke tro det var en introduksjon for en pressekonferanse, men heller starten på en musikkforestilling med Miyamoto i spissen. Nintendo gjorde hele programmet sitt morsommere å se på, og man satt ikke og ventet på at repeterende salgstall skulle forsvinne fra skjermen.

Jeg tar av hatten for Nintendo - de viser innovative tendenser på de fleste felter.
 
Status
Stengt for ytterligere svar.